Mijn Opel Karl moest uitgelijnd worden. Kon ondertussen wachten in ruime ruimte en vragen stellen over de reparatie. Werd vriendelijk te woord gestaan en kom zeker terug voor de volgende reparatie.... Voir plus

Établissement
Changer d'établissementMoeskampweg 11, 5222 AW Den Bosch, Noord-Brabant, NL
Lisez les avis des autres
Volledig vertrouwen dat ik het juiste advies krijg. Aardig personeel, behulpzaam, leerzaam, vriendelijk, en als Jan achter de balie is, kan ik goed overleggen over keuzes die gemaakt moeten worden.... Voir plus
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zowel aan de balie als aan de telefoon. Hebben al meerdere problemen gehad met onze auto. Staan altijd gelijk voor ons klaar en doen hun best om ons zo snel mogelijk... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Atelier de réparation automobile
- Centre de contrôle technique
- Garage automobile
- Prestataire de transport automobile privé
- Magasin de pneus
- Atelier de réparation pour poids lourds
Écrit par l'entreprise
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Coordonnées de contact
Moeskampweg 11, 5222 AW, Den Bosch, Noord-Brabant, Pays-Bas
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Demande des avis aux clients
Ik ben ontzettend tevreden over mijn APK-keuring en de kleine reparaties die zijn uitgevoerd. Alles werd duidelijk uitgelegd en de service was goed.
Ik ben ontzettend tevreden over de APK-keuring en de kleine reparaties die zijn uitgevoerd. Alles werd duidelijk uitgelegd, de service was vriendelijk en professioneel, en de werkzaamheden zijn snel én netjes uitgevoerd. Het voelt goed om mijn auto weer veilig de weg op te sturen. Profile is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte service. Ik kom hier al vele jaren!

Réponse de Profile - Den Bosch
De afspraken worden nagekomen en het…
De afspraken worden nagekomen en het onderhoud is heel betrouwbaar!
Prima garage.

Aanrader!
Supervriendelijke man! Twijfelde zelf of er een grote of kleine beurt nodig was. Werd uiteindelijk een kleine :-). Auto snel klaar. Heel fijn geholpen. Aanrader!!

Snelle en goeie service
Snelle en goeie service. Betrouwbaar advies over mogelijke reparaties, zonder opdringende verkooppraatjes. Ik ben erg tevreden en ga zeker zo nodig terug naar Profile Den Bosch.

Réponse de Profile - Den Bosch
Vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers!
Kom er al jaren en wordt er altijd vriendelijk en snel geholpen. Alle medewerkers zijn behulpzaam en alle werkzaamheden worden deskundig en vakkundig uitgevoerd. Grote voorraad banden en nette prijzen. Ook een goed adres voor je gehele auto onderhoud.

Top bedrijf - een aanrader
Eenvoudig te maken afspraak en deskundige uitvoering van de opdracht. En ook belangrijk de kosten zijn betaalbaar.

Réponse de Profile - Den Bosch
Ze nemen hun vak serieus
Ze nemen hun vak serieus. Het tijdvenster van de afspraak wordt goed nageleefd.

Réponse de Profile - Den Bosch
Ze hebben me goed geholpen
Ze hebben me goed geholpen, zodat we weer een jaar verder kunnen met onze auto.

Réponse de Profile - Den Bosch
De service is altijd perfect en alles…
De service is altijd perfect en alles komt professioneel over met vriendelijk personeel.

2 lampjes €24.
2 lampjes €24.
€90!!!! Arbeidsloon helemaal van de zotte.
En dan nog het lef om €1 te rekenen om een ruitensproeier door te blazen die achteraf nog steeds niet werkt.
Na anderhalf uur wachten.
Één woord, Belachelijk

Réponse de Profile - Den Bosch
Al jaren een prima bedrijf
Waardeloze service
Het bedrijf lijkt heel wat met hun mooie pand etc. maar klanten zijn hier een nummer en zo wordt je ook behandeld.
Aan mij zullen ze igg nooit een cent verdienen…
Antwoord op Profile:
Hoge verwachtingen…, laat me niet lachen!! Pffff

Vriendelijke benadering.
Vriendelijke benadering.
Gehouden aan afspraak.
Betrouwbare garagewerkzaamheden
Alles goed uitgevoerd zoals besproken.
Alles goed uitgevoerd zoals afgesproken, alleen niet duidelijk wat er precies bij een grote beurt is gedaan. Zo kon ik nergens zien of de remvloeistof was vervangen/gecontroleerd (na 6 jaar).
L’expérience Trustpilot