Proline Group Avis 44

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej mit navn er Ronnie og jeg må da ærligt talt sige at proline”s service og arbejde var helt i top Arbejdet bestod i realing af faldstammer De var forbi mig i Valby og da de kom var de mega... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi andelshavere i en mindre andelsforening (28 andele fordelt i 3 opgange) Vore faldstammer skulle renoveres af Proline, med deraf gener med manglende toiletter og vand. Vi har aldrig været ude... Voir plus

À propos de l'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Vi løser dine specifikke behov for renovering af faldstammer og ventilationsskakte på en beboer- og miljøvenlig renoveringsmetode, som også har en stor økonomisk gevinst i forhold til en traditionel faldstammeudskiftning med bygningsarbejde til følge. Med over 20 års brancheerfaring i flere forskellige lande, er vi en del af en større svensk koncern, som har store kvalitetskrav til det arbejde vi udfører. Da alt arbejde udføres inde i den eksisterende faldstamme, inspiceres arbejdet med et specielkamera både før, under og efter vores arbejde. Alle film og eventuelle afvigelser noteres i en kontrolrapport, som vores kunder modtager efter endt arbejde sammen med en 10 års garanti og en drifts- og vedligeholdelsesmanual. Alt autorisationskrævende arbejde, som er udenfor relining og strømpeforingsarbejdet, udføres af en autoriseret VVS-installatør.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor anbefaling af Proline :-)

Jeg har netop haft fornøjelsen af at have besøg af ProLine ifm. coating af ca 30 faldstammer i vores ejerforening som en del af et større projekt med rørfornyelse. Vores oplevelse er at vi er blevet mødt af dygtige, fleksible og erfarne folk. Specielt vil jeg gerne fremhæve Cem, Johan, Danny, Simon, Kristian og Jonas, som har været kontaktpunkter på projektet. De har alle taget ansvar for at beboerne har fået den nødvendige information løbende, løst problemerne efterhånden som de er opstået og generelt haft ja hatten på. I et projekt af den størrelse kan man godt forvente at der ender med at være problemer med rør der revner og det er i de tilfælde vigtigt at være i gode hænder. Vi er som forening glade for det leverede produkt, og endnu mere for de ansatte som har leveret det. Godt arbejde! Jeg kan varmt anbefale firmaet til andre.

19 mars 2026

super go' oplevelse med Proline

Havde en super go' oplevelse med Proline! Vi får renoveret i mit lejlighedskompleks og de var super søde og venlige! Virkelig fint og hurtigt arbejde, derudover tog de hensyn til jeg har en lille kat og var rigtig søde ved ham <3

9 mars 2026

Proline 5 stjerners besøg i valby

Arbejdet bestod i realing af faldstammer

De var forbi mig i Valby og da de kom var de mega flinke snaksaglige og lavede bare der arbejde til punkt og prikke

Samt gik lige den ekstra mil og var flinke at installerer en ny vandlås for mig under vasken i køkkenet

5 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelt team og udført projekt.

Helt igennem en professionel og positiv oplevelse af Proline både før og under udførsel af relining af foreningens faldstammer.
Stor ros til Alexander, Christoffer og Frederik som var på opgaven. Alle 3 formåede under deres arbejde at informere løbende om status og forstod ligeledes at tage hensyn til alle beboer, således at evt. gener og udfordringer blev håndteret på dagen,
Vores bedste anbefaling og helt igennem et professionelt forløb.

14 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft et upåklageligt samarbejde…

Vi har haft et upåklageligt samarbejde med…
Vi har haft en god oplevelse med Proline, både kontakten til deres projektledelse og håndværkerne på stedet. Direkte og hurtig kommunikation med ukomplicerede og kundeprienterede løsninger. Projektet er kørt til tiden, efter planen og til budget. Som bestyrelse i ejerforeningen har opgaven i nogle tilfælde været som mellemmand mellem ejere/beboere og Proline, og det har fungeret gnidningsfrit og konstruktivt, at Proline var professionelle med stor forståelse for at de laver indgreb i private hjem. De har udvist stor respekt og vi har fundet gode kompromisser undervejs i direkte dialog og med mig som side/mellemmand. I en 100 år gammel ejendom vil der uundgåeligt opstå uforudsete situationer, og vores samarbejde har fungeret upåklageligt i balancen mellem overholdelse af plan, tid og budget og så fleksibilitet og overblik til de uforudsete udfordringer. Tak 😊

22 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

En sand fornøjelse at have dem forbi

En sand fornøjelse at have dem forbi. Hele processen fungerer godt. Der har været udfordringer under vejs, men Proline løser det meget fint og kommer selv med løsningsforslag - jeg føler mig tryg i vores samarbejde og ser frem til vores næste projekt.

19 janvier 2026

Super oplevelse!

Har netop haft besøg af Frederik, Christoffer, Alexander m.fl. fra Proline i forbindelse med renovering af faldstammer m.m.
Professionelt, grundigt og hensynsfuldt arbejde hele vejen igennem!
Tusind tak for det og glædelig jul til alle!
/Peter

17 décembre 2025

Tusind, tusind tak

Tusind, tusind tak for jeres flotte service i forbindelse med jeres arbejde i min lejlighed! Det er virkelig længe siden, at jeg har oplevet noget lignende - lige fra hjælp til at bære mit nye toilet op på 4. sal til at aflevere det hele så flot igen. De varmeste anbefalinger herfra.

18 novembre 2025

Very professional

Very professional. They prepared and spray coated the drainage pipes in our 12 apartment coop. Any issues or challenges were addressed quickly. I would definitely recommend Proline. And as a builder and renovator, they would be my first choice for any pipe renovation work.

2 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Relining af faldstammer og strømpeforing af kloak

Ud af 3 firmaer der tilbød relining af faldstammer faldt valget på Proline der både var billigere og virkede til at være ”best in class” med deres teknikker og foreslået pakkeløsning med relining af faldstammer og strømpeforing af vandlås i et 3 etagers hus.

Arbejdet blev udført på 2 dage hvor jeg havde fornøjelsen af at have besøg af et særdeles effektivt og professionelt team (Christoffer, Ole og Jonas) der udførte relining af 2 faldstammer og strømpeforede en vandlås. Jeg var meget imponeret over det team og hvordan de arbejdede og informerede mig omkring processen undervejs.

Mit næste projekt var strømpeforing af kloakken her valgte jeg igen Proline til opgaven selvom de ikke var billigst pga. den fantastiske oplevelse jeg lige havde haft med dem, da Proline nu fremstod for mig som et kvalitetsstempel og sikkerhed for at jeg får en god oplevelse og håndværksmæssigt godt resultat. Opgaven blev udført på 1 dag af et dedikeret, grundigt og hurtigt arbejdende professionelt team (Linus, Alex og Mike) som arbejdede fra kl. 8:00 til kl. 19:00 med rigtig god information undervejs i udførelsen af opgaven.

Jeg har været meget tilfreds med Proline igennem hele forløbet fra forventningsafstemningen, opgaveudførelsen og til det færdige resultat - Alt har bare spillet MAX!

21 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Less than one stell

tell, horrific experience!!!
At stå til rådighed i to uger uden vand 8-15 hver dag. Wc og håndvaskafløb efterfølgende værre end nogensinde, udenforstående VVS tilkaldt.
Jeg ville gerne give mindre end en stjerne ! Problemet er endnu ikke løst Proline kom tilbage og gjorde kun ondt værre! Plus at man flygtede åstedet. Kæmper desværre endnu efter skader.!

30 septembre 2024

Professionelle, Serviceminded & Personlige

Vi har haft Proline til at reline og strømpefore 4 opgange - 16 faldstammer hos 48 beboer i en Vesterbro ejendom fra 1906.
Vi er ovenud glade for at have valgt Proline. Projektet blev skudt af med en god introduktion til hvad der skulle ske og hvornår, fulgt op med varslinger til de enkelte beboer med 14 og 3 dages varsler.
Vi løb ind i enkelte problemer hvor faldstammen var slidt og der skulle strømpefores, og et enkelt sted hvor vi måtte skifte et stykke faldstamme - alle små og større problemer blev der taget hånd om med det samme fra både kontoret, - og specielt de håndværkere som var på stedet og vi har følt at vi har været håndbåret og følt os i sikre hænder i hele processen. Det har været en utrolig positiv process.

De absolut bedste anbefalinger herfra.!

1 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Relining og strømpeforing- Et rigtig godt forløb!

36 lejligheder i ældre 4-etages ejendom. - ikke uden faglige udfordringer for det udførende mandskab. Arbejdet blev udført til tiden, til prisen, med meget få gener for beboerne og med tilfredsstillende kvalitetskontrol. God og hurtig kommunikation. Stor venlighed og fleksibilitet fra alle medarbejderes side. Uproblematisk opfølgning på nærmest ingen mangel- liste. (Et brusehoved og en fuge) Bedre kunne det ikke ønskes.

12 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Godt udført arbejde og god service

Proline stod for at reline faldstammerne i vores andelsforening, som var en rigtig god oplevelse. Arbejdet blev udført som aftalt, og Proline gik langt for at give os en god service og følge projektet til dørs.

15 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Efterlader skadelidte uden follow up

Proline lavede et brud på faldstammen i mit køkken i forbindelse med faldstammerenovering. Det blev ikke opdaget af Proline før der var vandskade i mit køkken og lejlighederne under mig 24. August
Jeg fik derfor revet køkkenet ud og sat affugter op.
Affugter blev hentet 31. Oktober. Her over tre måneder senere har jeg ikke modtaget de 3000kr jeg har betalt i strøm for affugtning, heller ikke erstatning for køkken. Forsikringen afventer svar fra Proline og jeg får ingen informationer eller anvisninger. Sjusk ikke at hjælpen dem der lider under de fejl Proline forårsager under deres arbejde.

31 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Proline medarbejderne er meget professionelle og kundevenlige

Proline medarbejderne er meget kundevenlige både med hensyn til deres løsninger af renovering af faldstammer og med hensyn til deres interaktion med os. Meget høflige, professionelle og informative. Meget grunding planlægning med 2 møder i vores ejendom. Vi blev tilstrækkeligt informeret om de tekniske løsninger, og hvordan arbejdet ville blive grebet an. Proline var også fleksible i forhold til vores VVS entreprenør, som samtidig udskiftede samtlige vandrør.
Udførelsen blev lavet på en måde så den enkelte ejer ikke unødigt blev forstyrret. Arbejdet tog kun ca. 1 dag per lejlighed og deres metode betød, at vi undgik en masse bygningsarbejder, såsom åbning og genopbygning af indvendige rørkasser. Meget kundevenligt og omkostningsbevidst.
God økonomistyring og troværdigt budget og tilbud.

16 janvier 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus