Engelseweg 152, 5705 AJ Helmond, Noord-Brabant, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een hele fijne ervaring gehad vanmiddag mede dankzij Anke. We kwamen voor een salon tafel en gingen met bijna een heel nieuw interieur naar huis :) Zeer vriendelijke medewerkster die ons... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Keurig op de hoogte gehouden, heel fijn geholpen in de winkel bij de aankoop (door Anke) Allemaal heel vriendelijk personeel trouwens! Ook door de planning bij de daadwerkelijke levering erg behulpz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat mijn vader niet lang meer te leven heeft wilden wij een fijne stoel voor hem voor zijn laatste dagen. De stoel was niet op voorraad maar ze maakten een uitzondering voor ons en we mochten d... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijk en deskundig advies van de man die ons heeft geholpen met het uitzoeken van een bank.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Accessoires de meubles
  4. Magasin de meubles
  5. Magasin de canapés

À propos de Pronto Wonen - Helmond

Écrit par l'entreprise

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 72 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een hele fijne ervaring gehad…

We hebben een hele fijne ervaring gehad vanmiddag mede dankzij Anke.
Zeer vriendelijke medewerkster die ons uitstekend heeft geholpen. En toen ik hoorde wie de franchise was, viel het kwartje. Want van thuis uit werd daar alles gekocht.
Ga zo door chapeau

20 janvier 2026

Beste G.H.,

Wat een fantastische review, hartelijk dank daarvoor!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n prettige ervaring hebben gehad bij Pronto Wonen Helmond en dat Anke jullie zo goed heeft kunnen helpen. Van een salontafel naar bijna een compleet nieuw interieur – dat is toch geweldig! 😊
Ook mooi om te horen dat de herkenning van onze franchise zo’n warm gevoel gaf. Dat maakt het extra bijzonder. We geven jullie complimenten zeker door aan Anke, zij zal hier enorm blij mee zijn.
Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe interieur en graag tot ziens bij Pronto Wonen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijk en goed advies van het personeel

31 décembre 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 4 sterren!
Wat fijn om te horen dat u het advies van onze collega als vriendelijk en deskundig heeft ervaren bij het uitzoeken van uw bank. Daar doen we het voor.
We geven uw compliment graag aan hem door.
We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons in de winkel!

Noté 4 sur 5 étoiles

Keurig op de hoogte gehouden

Allemaal heel vriendelijk personeel trouwens!
Ook door de planning bij de daadwerkelijke levering erg behulpzaam en vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. Dankjewel Allemaal!

19 décembre 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Wat een mooie review, dank je wel Rian!
Fijn om te horen dat je zo goed op de hoogte bent gehouden en dat je zowel in de winkel als bij de planning en levering zo prettig bent geholpen.
We geven het compliment zeker door aan Anke en de rest van het team in Helmond.
Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Pronto Wonen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige service!

De stoel was niet op voorraad maar ze maakten een uitzondering voor ons en we mochten de stoel uit de winkel meenemen.
Ook kreeg ik een bus te leen voor het vervoer. Hier rekenden ze geen extra kosten voor.
Zo'n geweldige service in een voor ons moeilijke tijd, buitengewoon!

9 janvier 2026

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Hartelijk dank voor deze bijzondere en mooie review, dhr. Vugts.
Wat indrukwekkend om te lezen hoe belangrijk dit moment voor u en uw familie was.
We zijn blij dat we in deze moeilijke periode iets voor u hebben kunnen betekenen en dat we u zo hebben kunnen helpen. Uw woorden over onze service raken ons enorm en geven precies weer waar we het voor doen.
We wensen u en uw dierbaren veel sterkte toe en bedanken u voor het vertrouwen in Pronto Wonen Helmond.

Noté 4 sur 5 étoiles

We kochten al eerder hier meubels

We kochten al eerder hier meubels, dus …

4 décembre 2025

Beste Jack,

Hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview en voor het vertrouwen in Pronto Wonen Helmond.
Fijn om te horen dat u al eerder bij ons meubels heeft gekocht.
We hopen u ook deze keer weer naar volle tevredenheid te hebben geholpen en verwelkomen u graag opnieuw in onze winkel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zeer goed geholpen door Angelique…

Wij zeer goed geholpen door Angelique C. Goede adviezen gekregen en terwijl ze er pas werkt. Top👍🏻

9 novembre 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Bedankt voor de mooie review meneer Steenbakkers.
Geweldig om te horen dat Angelique zo’n goede indruk heeft gemaakt! Bedankt voor de mooie review en graag tot de volgende keer! 👍🏻

Bergkast

We hebben een bergkast gekocht.Erg vriendelijk en goed geholpen. Hij werd ook snel geleverd. We moesten de deuren omzetten,daarbij schoof de deur weg en viel op een scharnier,met gevolg dat deze krom was.
Gebeld en service formulier ingevuld. Ik werd al meteen gebeld dat ze zouden kijken of er in het filiaal nog wat lag,anders moest het besteld worden. Daags erna konden we het scharnier,zonder bijbetalen,al ophalen.
Top service!!

24 octobre 2025

Beste WV,

Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen en dat onze service naar wens was!
Bedankt voor het delen van uw ervaring en het vertrouwen in ons.
We wensen u veel plezier met de nieuwe bergkast en helpen u in de toekomst graag weer verder!

Met vriendelijk groet,
Pronto Wonen Helmond

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat we de zithoek hadden gekocht bij Pronto Helmond, gingen we nu voor de eethoek. Er werd weer heel goed meegedacht in onze wensen zodat we nu onze droom eethoek hebben staan. Er was een probleempje maar dit is heel goed opgelost dus ook de service is uitstekend.

2 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn geholpen met deskundig advies

Vandaag zondag 5 oktober fijn geholpen op locatie in Helmond door Anke, ze geeft goed en eerlijk advies, een verkoopster met hart voor haar werk.

5 octobre 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Hartelijk bedankt voor de mooie review Ria.
Wat mooi om te lezen dat u zo goed en eerlijk geadviseerd bent door onze verkoopteam.
Wij wensen u alvast heel veel plezier van uw nieuwe stoelen.

Groetjes,
Team Pronto Wonen Helmond.

Goede service.

De service is goed hebben bank verzekering was allang verlopen .Wilde het toch graag laten maken. Deden niet moeilijk binnen 2 dagen was mijn bank weer als nieuw. Volle 5 sterren van ons voor Pronto Wonen.

11 août 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Beste Huub, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ondanks de verlopen verzekering wilden we u natuurlijk graag helpen. Heel fijn dat uw bank er binnen twee dagen weer als nieuw uitzag en bedankt voor het vertrouwen. We wensen u nog veel plezier van uw bank en graag tot ziens in onze winkel!

Groetjes Team Pronto Wonen Helmond.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne rondleiding en zoektocht…

Hele fijne rondleiding en zoektocht naar mijn bank gehad, en uiteindelijk ook gevonden nu afwachten tot die klaar is!

1 juillet 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Beste Lucas, wat leuk om te horen dat je onze rondleiding als prettig hebt ervaren! We zijn blij dat je jouw ideale bank hebt gevonden en laten het je weten als deze bij ons binnen is. Wij kijken ernaar uit om je straks blij te maken met het eindresultaat. Bedankt voor je vertrouwen! Groetjes Team Pronto Wonen Helmond

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed geholpen door de medewerker…

Heel goed geholpen door de medewerker Robbie in Pronto wonen Helmond. Zes hele mooie stoelen gevonden en er werd goed mee gekeken.

11 juin 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Hartelijk bedankt voor de review Fleur.
Wat mooi dat ons verkoopteam u zo goed geholpen heeft. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe stoelen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Je wordt heel goed geholpen en het is…

Je wordt heel goed geholpen en het is heel leuk personeel en een hele leuke winkel

21 avril 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Beste Nard, wat ontzettend leuk om te lezen! Bedankt voor je mooie woorden over ons team en de winkel. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en goed geholpen wordt, dus dit doet ons echt goed. Hopelijk tot snel weer in de winkel! Groetjes Team Pronto Wonen Helmond

After sales

After sales, altijd belangrijk,
Dit hebben wij ondervonden bij onze defecte fauteuil.
Gekocht bij Pronto Helmond.
Ze hebben hem opgehaald,
En ons op de hoogte gehouden van de reparatie tijd.
Daarna weer netjes bij ons teruggebracht.
Top Pronto Helmond

10 avril 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Beste Familie Matheij, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service na aankoop! We vinden het belangrijk dat onze klanten ook ná hun aankoop op ons kunnen rekenen. Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor het vertrouwen in ons. We wensen u nog veel plezier met uw fauteuil!

Groetjes Team Pronto Wonen Helmond

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn zeer tevreden met hoe Rob ons…

We zijn zeer tevreden met hoe Rob ons heeft geadviseerd in het kiezen van ons nieuw interieur en het kleur advies van de muren. Het geheel is perfect verlopen, alleen nu nog hopen dat de levering die in week 23-24 gepland staat ook zo zal gaan. Tot op heden een zeer groot compliment aan Rob onze adviseur. Groet Trudy en Piet

16 mars 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Bedankt voor uw mooie review Piet.

Wat mooi om te lezen dat u zo goed geadviseerd bent voor uw nieuwe interieur en kleuren op de muur door een van onze interieuradviseurs. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe meubels.

Noté 2 sur 5 étoiles

Nog steeds een kapotte stoel!!

Super geholpen bij de aanschaf van een fauteuil. De levering duurde super lang. Toen we hem eindelijk op kunnen halen, was hij na 3 dagen alweer stuk. Na 2maanden kon er pas monteur langs komen. Nu moeten we weer...(weken) wachten tot onderdeel er is, dan nog afspraak maken en dan kan het pas gemaakt worden!!!
November 2024 gekocht en nu nog steeds met een kapotte dure stoel.
Dus voor de service... moet je niet bij pronto zijn!!
........ onderdeel wat defect was werd per post verstuurd. Daarna afspraak moeten maken om het te vervangen, zouden weer 3 weken moeten wachten. Ze zullen het wel erg druk hebben!
Paneeltje zelf maar vervangen...

4 avril 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Beste Margon, bedankt voor je reactie. Fijn om te vernemen dat je super geholpen bent tijdens de aanschaf van je relaxfauteuil. De levertijd voor uw volledig zelf samengestelde relaxfauteuil is 8 weken geweest, waar leveranciers in die feestperiode tijdens kerst en nieuw 2 weken gesloten zijn. Een eigenlijke levertijd van 6 weken is bij een dergelijke bestelling in de meubelbranche zeer kort. Wij vinden het zeer vervelend dat er na een week melding is gemaakt van een motorisch defect aan uw relaxfauteuil en dat er binnen 5 weken een monteur is langs geweest om het daadwerkelijke probleem en de benodigde onderdelen te achterhalen. Wij gaan ervan uit dat dit tijdelijke defect spoedig opgelost is en dat u weer veel plezier heeft van uw aankoop. Voor toekomstige feedback kunt u ons ook telefonisch bereiken. Groetjes Team Pronto Wonen Helmond.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend en vriendelijk geholpen…

Uitstekend en vriendelijk geholpen door Rob. Hij nam de tijd om tot een goede keuze voor ons te komen. Heel mooi en comfortabel zitmeubel. Het zelf installeren en behandelen van het meubel was wel een heel gedoe.

11 janvier 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Beste Roland, bedankt voor je review. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel. Hopelijk is het vastzetten van de pootjes en het insprayen achteraf toch meegevallen. We verwelkomen u in ieder geval een volgende keer weer graag in onze winkel. Groetjes Team Pronto Wonen Helmond.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn en vakkundig geholpen door…

Heel fijn en vakkundig geholpen door Anke.

12 février 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Hartelijk bedankt voor uw mooie review Ad.
Wat mooi om te lezen dat u fijn en vakkundig geholpen bent door ons verkoopteam.
Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe meubels.

Groetjes,

Team Pronto Wonen Helmond.

Goed geholpen door Rob.

Goed geholpen door Rob.
Eerlijk en goed advies gekregen.
Nu wachten tot de bank er is!

25 janvier 2025

Réponse de Pronto Wonen - Helmond

Hartelijk bedankt voor de mooie review Davy.
Wat mooi om te lezen dat u eerlijk en goed geholpen bent door ons verkoopteam.
Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus