We zijn erg goed en leuk geholpen door Sam, fijne communicatie, ze is betrokken en enthousiast. Bedankt daarvoor!
Lisez les avis des autres
Netjes geholpen door Anouk en van goed en eerlijk advies voorzien. Nam alle tijd voor je en kon stoffen eindeloos mee naar huis nemen oom even bij mijn interieur te houden. Inmiddels 2 bestellingen ge... Voir plus
L'entreprise a répondu
We zijn netjes en correct geholpen door Anouk. Ze heeft alles duidelijk uitgelegd en wat er van ons verwacht werd maar ook wat wij konden verwachten van uit pronto wonen.
L'entreprise a répondu
Nadat we hadden gezegd dat we het personeel blij zouden maken met de aankoop van 8 eetkamerstoelen, werd ons door Samira (Sam) vriendelijk uitnodigend gevraagd of wij een kop koffie wilde. Zij gaf uit... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin d'ameublement et de décoration
- Magasin de design et de décor intérieur
- Accessoires de meubles
- Magasin de meubles
- Magasin de canapés
À propos de Pronto Wonen - Soest
Écrit par l'entreprise
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Coordonnées de contact
Birkstraat 101, 3768 HD, Soest, Utrecht, Pays-Bas
- 035-6013403
Aucun historique récent de demande d’avis
Aardig personeel en veel keuze
Aardig personeel en veel keuze. Snelle service

Réponse de Pronto Wonen - Soest
Goed geholpen en geadviseerd door de…
Goed geholpen en geadviseerd door de medewerker van pronto soest mooie bank gekocht

Zeer tevreden over Pronto Soest
Onlangs hebben wij een bezoek gebracht aan Pronto Soest en zijn mooi geslaagd voor nieuwe banken. Heel prettig personeel, niet opdringerig, zeer goed geholpen door Sam, deskundig, duidelijke uitleg en hulp. We zijn zeer tevreden en kijken uit naar de levering eind maart!

Uitermate goed geholpen
Goed geholpen door Anouk, rustig, duidelijkheid. Neemt de tijd voor je. Ruime collectie.

Réponse de Pronto Wonen - Soest
Goed geadviseerd bij aankoop bank
We zochten een wat hogere bank en verkoopster Sam heeft ons daarin prima geadviseerd! Binnen no time was de keuze gemaakt en de juiste stof gevonden. Met een kopje koffie erbij hebben we de deal beklonken!

Nieuwe bank
Fijn geholpen door Anouk, goed advies. Nu wachten op de nieuwe bank

Réponse de Pronto Wonen - Soest
Wij zijn ontzettend goed geholpen met…
Wij zijn ontzettend goed geholpen met de keuze van een bank. De fijne interieur advies die we erbij kregen was een fijn en meedenkend. Nog 2 mooie salontafeltjes erbij fantastisch setje samengesteld.
Met een geslaagd gevoel en een brede glimlach verlieten we Pronto tot nu, want we zijn zeker van plan om terug te komen voor verdere inrichting.!
We zijn ook door Sam weer goed geslaagd voor een keuze van meubels.

Réponse de Pronto Wonen - Soest
Prettig geholpen door Sam .
Prettig geholpen door Sam .
Wist waarover ze sprak rondom stofkeuze .

Hele fijne service
Hele fijne service, verkoper Anouk heeft ons fijn geholpen en heeft goed mee gedacht. Zeer vriendelijk en efficiënt.

Complimenten Pronto Soest/ Wendy
Mijn complimenten aan verkoopster Wendy van Pronto Soest. Zij heeft mij deskundig en met geduld geholpen bij de aankoop van een bank. Zeer vriendelijk en uitgebreid meedenkend. Wendy wil dat de klanten blij de deur uitgaan. Dat is zeker gelukt.

vriendelijke mensen.fijngeholpen door…
vriendelijke mensen.fijngeholpen door Sam

Sam de verkoopster
Wij zijn super leuk ontvangen door Sam die ons heeft geholpen bij het samenstellen van de bank Florance.
Ze heeft duidelijk uitgelegd wat wel en niet kan en wat de opties zijn.

Aankoop bankstel
Goed geholpen en goede uitleg wat de opties zijn over het bankstel wat we gekocht hebben.
Personeel luistert goed naar wat je wensen zijn en geven advies.
Zijn erg tevreden

Réponse de Pronto Wonen - Soest
Adviseur dacht met ons mee
Adviseur dacht met ons mee. Liet o.a diverse zitcomforts en stoffen ervaren en was eerlijk in haar advies. Ervaarde ook geen opdringerigheid.

Goede ervaring bij Pronto in Soest
We hebben vanmiddag in de vestiging van Pronto in Soest in anderhalf uur tijd een bank, 2 fauteuils en 2 barkrukken gekocht voor ons nieuwe huis. Prettig, rustig en vakkundig geholpen en geadviseerd door verkoopster Sam. We hebben al eerder goede ervaringen opgedaan met Pronto en ook deze keer werden we niet teleurgesteld.

Betrokken en behulpzaam
Ruim voldoende parkeerruimte. Veel keuze in de winkel. Overal ook stalen van. Denken fijn mee. Zeer behulpzaam maar absoluut niet pusherig. Lekkere koffie. Wij zijn in Soest geweest. Bij verkoopster Sam.

Bedankt!
Op 11 december prima geholpen door Anouk in Pronto wonen Soest. Zowel vrijheid om zelf rond te kijken als vriendelijk aanbod voor hulp en advies. Ze nam alle tijd voor ons. We zijn dan ook goed geslaagd. Complimenten!

Réponse de Pronto Wonen - Soest
Op zoek naar een bank met klassieke uitstraling…
Wij waren op zoek naar een bank en werden gastvrij ontvangen. Na een rondleiding door de winkel vonden wij onze favoriete bank. We werden geholpen door Sam en waren direct enthousiast over haar deskundigheid. Zij vertelde dat zij ook interieurontwerpster is en daar zullen wij in de nabije toekomst zeker gebruik van gaan maken. Wat een fijne winkel en we komen zeker nog eens terug.

Ruime keus
Ruime keus, vriendelijke verkoopster goede service en nemen de tijd om je de juiste keuze te laten maken zonder opdringerig te zijn.

L’expérience Trustpilot