din păcate nu sunt mulțumită de firma Proveit . Am plătit s‐a încep și eu procedura am fost sunată de câteva ori de mai multe persoane pentru câteva minute ca să îmi facă programare să vorbesc și să m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Am luat legatura cu ProveIt pentru ami retrage banii de la pensia privata și chiar am avut o suma mare de bani pe care iam luat de la pensia privata șanț niște oameni deosebiți și cu mult respec... Voir plus
Multumesc, din suflet doamnei Georgiana pentru timpul si suportul dansei,oferit azi in complectarea aplicatiei de a-mi recupera comisisionul ascuns din cumpararea masini ,pentru raspunsul la toate... Voir plus
L'entreprise a répondu
Am aplicat alaturi de Proveit pt a recupera dobanda platit in plus ptr masina. Sincer sa fiu, m-au ajutat foarte mult si de fiecare data cand am avut intrebari au fost foarte prompti. Metoda de comu... Voir plus
L'entreprise a répondu
ProveIt ajuta comunitatea de romani din UK cu multe sfaturi financiare si sa isi recupereze banii datorati de companii. Spre exemplu ajutam romanii sa isi recupereze dobanda platita in plus la masinile in rate.
Britannia House Caerphilly Business Park, Van Road, CF83 3GG, Caerphilly, Wales, Royaume-Uni
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 84 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Am inceput astazi colaborarea cu firma "PROVEIT LIMITED". Vreau să-i mulțumesc lui Daniel pentru modul de a interacționa și răbdarea de a explica atât de amănunțit toate detaliile necesare bunei colaborări între client și reprezentantul firmei!
Mulțumesc Daniel, te recomand cu drag!

Réponse de ProveIt
Am pornit procesul,să vedem cum decurge.Alin a fost foarte informativ și la obiect.Recomand.

Réponse de ProveIt
I'm totally delighted with the services and explanations which I received from Georgiana -Provelt.
I will recommend this fantastic lady to another friends. All the best 👍

Réponse de ProveIt
Foarte explicit personalul. Va mulțumesc pt eforturi.

Réponse de ProveIt
Buna ziua , vreau sa-i multumesc Domnului Alex Hodor pentru amabilite și răbdare, foarte profesional și implicat in jobul pe care il face.

Réponse de ProveIt
Very professional and ready to help you I recommend this company

Réponse de ProveIt
O companie foarte serioasa m-a ajutat foarte mult în problema mea pe aceasta cale îmi mulțumesc foarte mult doamnei Gabriela pentru tot sprijinul și ajutorul acordata RECOMAND

Réponse de ProveIt
Am inceput astazi procesul de recuperare a dobânzii prea mari încasată la achiziționarea mașinii împreună cu firma PROVEIT LIMITED. Vreau să-i mulțumesc lui Alex Hodor pentru modul de a interacționa și răbdarea de a explica atât de amănunțit! Mulțumesc încă odată PROVEIT Limited, mulțumesc Alexandru.

Réponse de ProveIt
Echipa de profesioniști m au îndrumat perfect !

Réponse de ProveIt
Astăzi am demarat procesul de recuperare al dobânzii ascunse la cumpărarea prin finanțare aunui autovehicul. Am făcut acest lucru cu ajutorul deosebit și foarte profesional al Doamnei Elena reprezentând compania PROVEIT Limited.
MULȚUMESC

Réponse de ProveIt
Great experience whit them ,and the company is quick, good, and trusted, i recommend to everyone.

Réponse de ProveIt
Georgiana was a perfect out there to sort problems out being very kind and explaining clearly everything
The service I have received today is much appreciated
Keep it up as you seems to be the best out there there…
Kind regards
Valentin Gilmencea

Réponse de ProveIt
Comunicatie foarte buna si in timp scurt si explicatii exacte

Réponse de ProveIt
I want to say " Thanks " to miss Georgiana for her help . She guide me to fill all the enquiries for recover the money for my motor finance..

Réponse de ProveIt
Multumesc frumos dna.Elena pentru timpul petrecut la telefon si explicandu- mi foarte frumos si clar pentru recuperarea taxei la masina.
Recomand cu drag pe dna.Elena.

Réponse de ProveIt
Mulțumit de serviciile ProveIt. Georgiana m-a ajutat cu toate informațiile referitoare demarării procesului de recupare a dobânzii execseive asupra finanțării unui autovehicul.

Réponse de ProveIt
I apply today for both cars what I purchased true car giant it’s very easy to complete the paperwork online , very helpful , transparency and strait forward
I recommend because u don’t have to share you personal data u complete and send emails personally
Thanks for your service

Réponse de ProveIt
Definitely 5 start for professionalism and kindness. Very transparent and honest and quick response in all my issues I will highly recommend.
Thank for trying your best in helping your clients.

Réponse de ProveIt
O experiență foarte productiva,om de mare calitate doamna Georgiana,foarte promptă și cu informații foarte bogate. Sunt foarte mulțumit

Réponse de ProveIt
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.