Kasper er en virkelig dygtig formidler, som man har lyst til at lytte til. Jeg har deltaget i webinar hos Proximo, som har været både inspirerende og meget nemme at følge. Kasper formår at fork... Voir plus

L'entreprise a répondu
Man lærer altid nye metoder, når man arbejder med alle Microsofts programmer ved at følge Proximos kurser, og man bliver aldrig færdig. Men ved at vælge de programmer, der er relevante for ens arb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Signede up for en uges prøveperiode, da jeg gerne ville genopfriske mine PPT skills. Virkelig sympatisk, nemt og konkret online kursus at gå til! Levede fuldt op til mine forventninger.
L'entreprise a répondu
Jeg kan kun give Proximo 5 stjerner og ville give mere hvis jeg kunne. Jeg har arbejdet som håndværker i 20 år og brugt office pakken på et lavt niveau. Nu har jeg skiftet branche og har brug for udvi... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vil du lære Excel og Office effektivt og få hjælp, når du har brug for det?
Hos Proximo får du adgang til nogle af Danmarks bedste onlinekurser i Microsoft Office med fokus på Excel. Du får samtidig hurtig og personlig support, når du sidder fast.
Vi er det rette sted for dig, hvis du:
Uanset om du er begynder, øvet eller ekspert, hjælper vi dig videre.
Écrit par l'entreprise

Prøv os i 30 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage.

Sømosevej 17, 2740, Skovlunde, Danemark

A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg er i gang med et online forløb for at lære VBA, og ind til videre er jeg super tilfreds. Der er god opbakning og hjælp at hente fra en konsulent og så er det er super, at man kan tage kurset løbende som det passer ind i ens egen kalender.

Réponse : Proximo
Bedste support! - Kasper fra Proximo er super flink, hurtig til at svare og altid hjælpsom, når man kommer med selv indviklede Word problemer! Især hvis du arbejder med store, tunge dokumenter - så er det skønt at have sin egen supporter ved hånden, et abonnement kan varmt anbefales, de penge er godt givet ud!

Réponse : Proximo
Fantastisk kursus som jeg varmt kan anbefale til alle der gerne vil blive bedre, mere professionel og effektiv i håndteringen af microsoft programmerne. Super god fortæller, der på meget pædagogisk og enkel måde både viser og fortæller om de anvendelige funktioner i programmerne. Det er alle pengene værd og faktisk synes jeg det er billigt i forhold til hvor meget jeg kan få ud af det, hvor meget mere professionel jeg kan arbejde og fremstå og hvor meget tid jeg kan spare i fremtiden.

Réponse : Proximo
Selvom man er erfaren og garvet i excel, kan man sagtens trænge til lidt genopfriskning.
Har netop gjort Excel grundlæggende færdigt, og der var da lidt hints og tricks man havde glemt over årene.
Kurset er virkeligt godt tilrettelagt så det kan klart anbefales.

Réponse : Proximo
Jeg har nu gennemført flere af deres kurser og de er fremragende.
De er delt rigtigt godt op i små læringsbidder. Enkelt og godt forklaret i et dejligt sprog. Desuden er der masser af øvelsesfiler med til de fleste af kurserne.
Der er mange niveauer, både fra det helt enkle og til det mere avanceret. Desuden er der stor bredde, mange emner i både i Word, Excel, Outlook, PowerPoint og flere endnu.
Jeg har været i IT-branchen i over 30 år og har lært - og fået genopfrisket en hel masse ved hjælp af deres kurser.
Vil du se hvordan det foregår, så tag en af deres gratis smagsprøver. Deres kurser kan klart anbefales.
Begejstrede hilsner
Peter Hansen
Randers

Réponse : Proximo
Rigtig gode kurser , nemme at gå til og super at man kan se det i eget tempo og mange gange - kan anbefales

Réponse : Proximo
Rigtig god måde at lære excel på når det passer dig, men med et kærligt skub fra udbyder så man føler et vist ansvar for egen læring. Let forståeligt og med opgaver så indlæring fremmes.

Réponse : Proximo
Proximo online kurser kan virkelig anbefales. Man lærer virkelig noget for pengene og måden det bliver formidlet på er både professionel og i topklasse. Dertil et super serviceniveau fra et team, der virkelig brænder for det de laver og hele tiden innoverer sig gennem ny viden og måder at arbejde på. Tusind tak.

Réponse : Proximo
Kan virkelig anbefales. Jeg har været medlem over en længere periode og har sparet meget tid ved at blive bedre. Det er lærerigt og det er opbygget så man samtidig hygger sig

Réponse : Proximo
Super professionel og serviceminded support!!
Jeg kontaktede Kasper fra Proximo vedr hjælp til opsætningen af en funktion, som jeg ikke kunne se mig ud af. Indenfor et døgn vendte han tilbage med en løsning til funktionen, som virkede lige efter hensigten.

Réponse : Proximo
Ikke så mange dikkedarer...
Det fungerer bare.
Simpelt opsæt og lige til at gå til. Det er undervisere der virkelig ved hvad de snakker om, men som forstår, at formidle sig så alle kan være med...
De lever fuldt ud op til hvad de lover og reklamerer for.
Jeg kan kun anbefale Proximo.

Réponse : Proximo
Super kurser og nemt at komme igang med. Kan stærkt anbefales :)

Réponse : Proximo
Super god læringsplan for nybegynder i excel.

Réponse : Proximo
Jeg har ikke brugt Excel i 10 år og det kunne mærkes. Proximo genopfriskede ikke alene mine tidligere kompetencer, men det er også en meget overskuelig og nem læringsplatform, som gav mig massere af gode kompetencer efterfølgende. Jeg har gennem mine fire kurser i Excel haft flere spørgsmål, hvilket blev besvaret indenfor 6 timer med engagement og forståelse. Det er sjældent at jeg føler, at et online kursus kan give mig det samme, som at være fysisk tilstede i et lokale - stor ros til Proximo teamet.

Réponse : Proximo
Jeg er meget fascineret af Excel.. Derfor ville jeg lære mere ved Proximo. Og kurset er bygget op på en måde så man ikke sidder og keder sig. Historien i kurset er sjov og der er øvelsesark, som man kan sidde og gøre det viste, samtidig med. Her vil jeg helt klart anbefale 2 skærme ;) Men bottomline er at, dette er et virkelig godt kursus, hvis du ønsker at blive blandt eliten i Excel/Office.

Réponse : Proximo
Verdens bedste online kurser. Jeg kan varmt anbefale dem til alle der har behov for at lære mere om eksempelvis Excel.

Réponse : Proximo
Havde bruge for at blive klogere på alt hvad Excel kan. Er så glad for jeg fik tilmeldt mig medlemskab. Rigtig godt materiale og informativ, godt med øvelser bagefter. Ja og de vender tilbage, hvis man stiller et spørgsmål.

Réponse : Proximo
Virkelig et super godt kursus! Meget pædagogisk. Kan kun anbefales!

Réponse : Proximo
En savoir plus sur les différents types d'avis.