Kasper er en virkelig dygtig formidler, som man har lyst til at lytte til. Jeg har deltaget i webinar hos Proximo, som har været både inspirerende og meget nemme at følge. Kasper formår at fork... Voir plus

L'entreprise a répondu
Man lærer altid nye metoder, når man arbejder med alle Microsofts programmer ved at følge Proximos kurser, og man bliver aldrig færdig. Men ved at vælge de programmer, der er relevante for ens arb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Signede up for en uges prøveperiode, da jeg gerne ville genopfriske mine PPT skills. Virkelig sympatisk, nemt og konkret online kursus at gå til! Levede fuldt op til mine forventninger.
L'entreprise a répondu
Jeg kan kun give Proximo 5 stjerner og ville give mere hvis jeg kunne. Jeg har arbejdet som håndværker i 20 år og brugt office pakken på et lavt niveau. Nu har jeg skiftet branche og har brug for udvi... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vil du lære Excel og Office effektivt og få hjælp, når du har brug for det?
Hos Proximo får du adgang til nogle af Danmarks bedste onlinekurser i Microsoft Office med fokus på Excel. Du får samtidig hurtig og personlig support, når du sidder fast.
Vi er det rette sted for dig, hvis du:
Uanset om du er begynder, øvet eller ekspert, hjælper vi dig videre.
Écrit par l'entreprise

Prøv os i 30 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage.

Sømosevej 17, 2740, Skovlunde, Danemark

A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Rigtig, rigtig godt kursus! Godt og professionelt materiale i tilpas tempo og god progression. Skønt med mindre opgaver efter hvert tema og større opsamlende opgaver. Kan kun anbefales!

Réponse : Proximo
Det er godt nok en meget nem og forståelig forklaring til online kursus i Excel. Jeg glæder mig allerede til at prøve de andre online kurser.

Réponse : Proximo
Det bedste excel læringsprogram, jeg nogen sinde har set. Man kan lære når man har tid og det er ekstremt pædagogisk. Det er en ren fornøjelse at bruge det

Hurtig og effektiv support
Jeg bruger Excel og når jeg løber ind i problemer eller tænker om et eller andet kan lade sig gøre, svarer Proximo hurtigt og effektiv.
Lars F

Réponse : Proximo
Dejlig overskuelig og legende kursus form med en meget levende og direkte underviser. Mine varmeste anbefalinger til personer og virksomheder der ønsker at øge viden om anvendelse af Microsofts mange produkter.

Réponse : Proximo
Brugbar og effektiv undervisning man kan bruge fra dag 1.

Réponse : Proximo
Helt perfekt!, kan klart anbefales til alle der ønsker at forbedre sine Excel færdigheder.

Réponse : Proximo
Har netop gennemgået Exel, som man bliver guide igennem på en let forståelig måde vha Kaspers videoer og derefter af øvelsesfilerne.
Kan kun give Proximo mine bedste anbefalinger :-)

Réponse : Proximo
Proximo - super gode kurser, specielt i excel, hvor der er mange niveauer.
God motiverende underviser der også forklarer hvorfor det er vigtigt, at man lærer et specifikt redskab, og begrunder det med hvordan det kan gøre ens arbejde lettere. Det giver forståelse og motivation for at lære det. Proximo stiller også skarpt på vigtige funktionen, der direkte kan omsættes til dagligdagen, således at man ikke løber sur i alle mulige mere eller mindre relevante ting, før man kommer til det væsentlige.

Réponse : Proximo
Et fantastisk kursus som kun kan anbefales.

Réponse : Proximo
Godt trænings materiale, support og dejlig nemt at kunne tilgå når tiden er til det.

Virkelig gode kurser!
Jeg fik meget ud af kurserne på Proximo og kan klart anbefale dem!

Réponse : Proximo
Proximo er helt klart det bedste sted og tage excel kurser, Kasper Langmann som står for det, har en meget rolig måde og forklare tingene på, faktisk lidt pædagogisk på den gode måde, hvis jeg har spørgsmål svare han inden for kort tid på mail, så han er helt klart min varmeste anbefaling.

Réponse : Proximo
Det er et fantastisk kursus, som jeg helt sikker vil anbefale. Super brugervenligt, og let at gå til. Jeg har lært rigtig meget, selv om jeg i forvejen betragtede mig som en habil Excel-bruger.

Réponse : Proximo
VBA Masterclass gav et virkelig godt grundlag til at forstå, hvordan makroer er bygget op, og idéer til, hvordan jeg kan optimere på mit arbejde. Det gjorde det en del mere simpelt for mig, at have alt det grundlæggende inkl. dine erfaringer samlet ét sted, og uden at skulle gennemlæse store tykke bøger for at nå der til 😊 Tusind tak for det!

Réponse : Proximo
giver alle en change for at lære excel.
jeg fik personligt mit excel opdateret, da jeg gennem gik kurserne.

Réponse : Proximo
Helt igennem i orden. Nemt at lære de grundlæggende og udvidede funktioner, også uden at føle sig håbløs. Da jeg stødte på udfordringer i 'virkeligheden' var det nemt at skrive spørgsmål pr mail, og jeg fik en fyldestgørende god hjælp.

Réponse : Proximo
Dejligt nemt at tilgå og man behøver nødvendigvis ikke gennemgå alle video, men der dukker ofte et nyttigt fif op :-)

Réponse : Proximo
Tungen lige i munden, og husk øvelsesfilerne, så er Proximo et fantastisk læringsreskab til udvikling af dine Excel kunskaber.

Réponse : Proximo
En savoir plus sur les différents types d'avis.