Hobbyspesialisten Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Sendte bestilling 15.juni og mottok bekreftelse på ordren. Betalte beløpet, og fikk melding om at bestillingen var under behandling. Pr idag, nesten 1 mnd senere har jeg IKKE mottatt leveransen. Tålm... Voir plus

For det første var jeg litt skeptisk med gode pris på puslespill i forhold til butikkene. Så tok jeg sjansen med å bestille noen puslespill og fikk dem levert innen 3 dager. Ja, puslespill er av gode... Voir plus

Vi har hatt tre bestillinger på rappen, og er veldig fornøyde. En av tre tok litt tid, men ble kompensert. De andre har gått veldig raskt! Barna er storfornøyde!

1. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

107 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kan varmt anbefales

Hobbyspesialisten har et stort og spennende utvalg av puslespill. Kort leveringstid og god kundeservice. Kan varmt anbefales.

3 janvier 2026

Kjekt og utfordrende

Grei postgang.
Spennende, men utfordrende å pussle🙂
Bra å få svar med en gang! Var enkelt å bare skanne koden.
Kjøpe nok flere (håp om større gevinst😉)

7 novembre 2025

Fikk aldri pakken jeg bestilte

Fikk aldri pakken jeg bestilte. Har forsøkt å ta kontakt per epost, men har ikke fått noe svar.
Var julegave bestilt i god tid før julaften, men måtte finne et alternativ.

31 décembre 2025

Puslespillet har enda ikke ankommet…

Puslespillet har enda ikke ankommet postnord sin terminal etter 18 dager og de svarer ikke på hverken e-post eller Facebook messenger. Håper jeg får kontakt med dem og at jeg får pakken på et punkt. Jeg skjønner at julen kan være hektisk, så håper på at det er årsaken og at pakken blir funnet og sendt fra dem.

10 décembre 2025

Godt fornøyd.

Fikk varene, god kvalitet på produktene. Gleder meg som en unge til å begynne på puslespill i morgen. Min juletradisjon.

19 décembre 2025

Har ikke fått varen min som ble bestilt…

Har ikke fått varen min som ble bestilt 26.11
Postnord har ikke fått noe fra dere som skal sendes til meg. Har sendt 2 mail ikke fått noe svar fra dere.
Ordrenr.155531 trodde jeg skulle få varen før den skal betales på klarne
Hilsen
Marit Thingstad
Meisv.30
1850 Mysen
Venter spent på om jeg får svar nå

15 décembre 2025

Handler ikke der igjen

Bestilte tre puslespill, hvorav ett var riktig og to var helt andre puslespill. Lå ved en kommentar på ordreseddelen om at det ene var utsolgt og uten å spørre hadde de bare lagt ved et helt annet random puslespill. Også utrolig treig levering.

15 décembre 2025

Reddet julen!

Jeg bestilte et puslespill som skulle være julegave. Dette puslespillet forsvant under transport. Feilen var åpenbart PostNord sin, men Hobbyspesialisten stilte opp og fikk sendt et nytt puslespill (uten ekstra kostnader) slik at det likevel kommer frem til jul. Noen blir forhåpentligvis glade for det og jeg ble glad som kunde. Dette er god kundeservice!

11 décembre 2025

Megafornøyd!

Da jeg er syk og bor på omsorgssenter betyr disse puslespillene veldig mye for meg. De holder meg opptatt. Tror jeg har kjøpt 20+ puslespill og venter 3 til i posten i dag.

20 novembre 2025

Kona mi elsker å legge puslespill.

Kona mi elsker å legge puslespill og de morsomme og detaljerte motivene til tegneren Jan van Haasteren er favoritten. Det beste av alt er at så lenge hun er opptatt med puslespillene sine så maser hun ikke på meg!

15 novembre 2025

Spennende konsept

Spennende konsept, lotteripuslespill. Og selv om jeg kanskje ikke vinner, så er det godt å sette seg ned med et puslespill som engasjerer. Extra stas å få et annet puslespill med på kjøpet.

4 novembre 2025

Sender ikke varen og elendig kundeservice

Fikk mail om at ordren var ferdig og lagt til sending. Pakken ble registrert hos Postnord, men så skjedde det ikke mer. Tok kontakt etter 4 dager for å høre om alt var i orden.

Fikk da beskjed om at det var tidkrevende å pakke inn varen (ramme) i bobleplast, og at jeg var siste kunde som fikk produktet fordi det var så tidkrevende.. Han lovte at pakken skulle sendes dagen etter.

Så ble det stille. Har sendt et par mailer for å følge opp, for jeg trenger virkelig produktet raskt (spisebordet er dekket av puslespill!), men ikke noe svar å få.

Vet ikke om det er noe håp å få igjen pengene heller. Utrolig useriøst - styr unna!

20 octobre 2025