Hobbyspesialisten Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Sendte bestilling 15.juni og mottok bekreftelse på ordren. Betalte beløpet, og fikk melding om at bestillingen var under behandling. Pr idag, nesten 1 mnd senere har jeg IKKE mottatt leveransen. Tålm... Voir plus

For det første var jeg litt skeptisk med gode pris på puslespill i forhold til butikkene. Så tok jeg sjansen med å bestille noen puslespill og fikk dem levert innen 3 dager. Ja, puslespill er av gode... Voir plus

Vi har hatt tre bestillinger på rappen, og er veldig fornøyde. En av tre tok litt tid, men ble kompensert. De andre har gått veldig raskt! Barna er storfornøyde!

Jeg bestilte et puslespill som skulle være julegave. Dette puslespillet forsvant under transport. Feilen var åpenbart PostNord sin, men Hobbyspesialisten stilte opp og fikk sendt et nytt puslespill (u... Voir plus

1. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

107 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Best på puslespill

Veldig bra priser, stort og variert utvalg og veldig rask forsendelse. Anbefales på det varmeste!

29 octobre 2025

Rask levering

Rask levering.
Stoler på at jeg får varene, så jeg betaler ved bestilling.
Det var spennende å få de nye, med ukurante brikker. Morsomt å pusle.
Vi er hekta begge to.
Så dere blir ikke kvitt meg.👍🤣🤣🤣

20 octobre 2025

Fine nettsider

Fine nettsider, gode tilbud og priser. Raskt levert også, tilogmed til Nord-Norge.

15 octobre 2025

Jeg har bestilt puslespill

Jeg har bestilt puslespill, og fortsatt ikke fått noe. Prøvd Chat, telefon og nå to mailer, men fortsatt ikke svar. Ble bestil 7 oktober, lagt inn i PostNord 8 oktober, men ikke noe mer. Helt håpløst at de ikke svarer på henvendelser. En skuffet gutt som hadde håpet å få nytt puslespill til bursdagen sin, men det kan vi se langt etter…

8 octobre 2025

Vanligvis superfornøyd, men nylig skuffende opplevelse

Jeg har bare hatt gode opplevelser med Hobbyspesialisten, inntil nylig. De har et stort utvalg av puslespill til rimelige priser, de er raske på å behandle bestillinger, og pakkene jeg bestiller er vanligvis klare til å hentes innen 2 dager.

Men 28.09. la jeg inn en ny bestilling hos dem. Dagen etter logget jeg meg inn og sjekket status, og så at bestillingen min var kansellert. Dette hadde jeg ikke fått noe beskjed om fra dem... Jeg la deretter inn samme bestilling på nytt, dagen etter ble bestillingen ferdig behandlet, og PostNord-frakt hadde blitt opprettet. Dette er snart 2 uker siden, og ingenting har skjedd! Jeg har prøvd å kontakte dem på både chat og mail, uten noe særlig respons.
Hadde det ikke vært for denne hendelsen, hadde jeg gitt full pott med stjerner, men dette er rett og slett for dårlig i forhold til hva jeg er vant til fra dem.

30 septembre 2025

Bestilte 2 stk store rammer

Bestilte 2 stk store rammer. Pakken kom aldri. Etter mange uke spørr jeg om hvor pakken er. Fikk da beskjed om att det var noe galt med pakkemaskinen men att det var fikset så pakken blir sendt snart. 3 uker senere forsatt ikke noe pakke. Jeg sender ny mail og får da beskjed om att de ikke kan sende dem siden de er så store og att det er blitt dyrere å sende dem. Og att hvis de sender dem kan de fort bli ødelagt. Hvorfor selger de da sånne rammer og hvorfor tok det 7 uker før jeg fikk ett ordentlig svar. Fikk pengene tilbake men fader for dårlig service.

6 août 2025

Jeg har ikke fått puslespillene jeg…

Jeg har ikke fått puslespillene jeg bestillte 9. september. Post nord har bare fått melding om pakken, men den er ikke levert inn der. Har sendt melding til dere fra siden deres og også epost, men får ikke noe svar. Dette synes jeg er useriøst, betalte jo over 600 kr for de to puslespillene

Har nå i etterkant fått puslespillene og tre ekstra pga forsinkelsen, så positivt Håper dette bare var et uhell fra deres side.

9 septembre 2025

Lang leveringstid

Litt lang leverings tid og feil i leveranse, men ble kompensert med ett gratis puslespill så veldig fornøyd med det☺️

22 août 2025

Butikk med mange puslespill!

Har bestilt herfra flere ganger, aldri vært noe problem. En gang fikk jeg et ekstra puslespill med uten at jeg hadde bestilt, det var jo snilt!
Ble dessverre en liten feil den ene gangen, men fant til slutt en løsning og det ble rettet opp i.

4 septembre 2025

🤩🤩🤩🤩

Jeg fikk tilsendt feil puslespill. Men med hjelp fra dere i hobbyspesialisten fikk jeg tilsendt rabatt kupong så jeg kunne bestille riktig puslespill. Jeg fikk også et gratis puslespill da min forsendelse ble forsinket.

29 août 2025