Al jaren is Q cumputer centre onze steun en toeverlaat - niet alleen bij aanschaf, maar ook bij onderhoud en hand en spandiensten. Net zijn onze ipads bijgesteld voor het nieuwe xs4all email veilighei... Voir plus

Net bedrag betaald om laptop waarover kop thee was gegaan te laten beoordelen en goed advies gekregen . Toetsenbord zou eigenlijk moeten worden vervangen maar dat was erg duur ten opzichte van de oude... Voir plus

Mijn laptop deed het gewoon niet meer zonder reden. Nam het naar het Quality Computer Centre. Mijn Nederlands is niet geweldig, maar ze waren blij om Engels met me te praten. Ze belden me later de... Voir plus

Prima en vriendelijke service, bij problemen met de pc komt men via een snelle analyse tot de kern/oorzaak van het probleem en een (suggestie voor een) oplossing. Tot dusver geen klachten over reparat... Voir plus

1. Magasin d'informatique
  2. Ordinateur et accessoires
  3. Service de réparation d'ordinateurs
  4. Service informatique
  5. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  6. Service de réparation de téléphones

Al sinds 1997 uw computerspeciaalzaak voor reparaties aan diverse soorten elektronica. Je kan ook bij ons terecht voor de aanschaf van je nieuwe laptop, computer, smartphone, tablet of onderdelen.

4,8

Ze kunnen bijna alles zelf

Ze onderzoeken alle mogelijkheden om de tablet te repareren en het lukt ze, want ze kunnen bijna alles zelf. Veel duurzamer dan een nieuwe.

16 décembre 2023

Er zijn al veel lovende woorden…

Er zijn al veel lovende woorden geschreven. Helemaal mee eens. Voor mij is betrouwbaarheid belangrijk. Daarom blijf ik bij QCC, mn Dick. De persoonlijke benadering vind ik heel prettig.

28 septembre 2023

De oplossing

Prima zaak,ik ben heel tevreden met de oplossing van mijn digitale probleem....vriendelijke bejegening en blijk van deskundigheid

1 novembre 2023

Snel en adequaat.

Mijn PC zag mijn draadloos toetsenbord niet meer. Dacht zelf dat het aan de bios lag. Dick van QCC dacht dat het aan Windows 11 lag. Die heeft hij naar een goede versie teruggezet en binnen 2 dagen had ik mijn PC weer terug. Snel en adequaat dus.

29 septembre 2023

Vakkundige, betaalbare service

Mijn vastlopende laptop loopt weer als een zonnetje. Snelle service, duidelijke uitleg, goed overleg en heel veel geduldige vriendelijkheid voor deze digibeet. En dat alles voor een goede prijs. Veel dank!

19 août 2023

Vakkundig en efficiënt

Zelfs vlak voor hun vakantiesluiting werd ik weer snel, vakkundig en bijzonder vriendelijk geholpen. Al heel veel jaar onze betrouwbare computerspecialist.

14 juillet 2023

lang leve de kleine middenstander

Lang leve dit soort winkels waar je op een vakkundige en geïnteresseerde manier wordt geholpen met je probleem (in mijn geval een kapot telefoonschermpje), tegen nette prijzen! Klantvriendelijkheid waar je blij van wordt!

13 juillet 2023

Vorige woensdag nieuwe Apple MacBook…

Vorige woensdag nieuwe Apple MacBook Air m2 10 core 512 ssdf 16gb gekocht. Prima prijs! Afgelopen zaterdag volledig ingericht. Werkt fantastisch. Geweldige service van Dick. Aan te bevelen!

8 juillet 2023

Super snelle service

Super snelle service, heel betrouwbaar en vriendelijk. Aanrader!

8 juillet 2023
Logo de Quality Computer Centre

Réponse : Quality Computer Centre

Dank je wel voor je positieve reactie, we blijven oprecht ons best doen!

Snelle aflevering van nieuw IPad…

Snelle aflevering van nieuw IPad inclusief alles overzetten van de oude, die het niet meer deed.
Fantastische service in één woord.

7 juin 2023
Logo de Quality Computer Centre

Réponse : Quality Computer Centre

Dank je wel voor uw vriendelijke en positieve reactie, we blijven ons best doen!

Aanrader

Altijd behulpzaam en opzoek naar een goede oplossing. Zeer klantgeorienteert en vriendelijk. Ook is het een kleinere winkel en juist dat maakt het (persoonlijke) contact zoe fijn en goed.

23 mars 2023

Vriendelijk, snel en vakkundig

Vriendelijk, snel en vakkundig.
Mijn PC was vastgelopen om dat de opstartschijf vol was, kon meteen langskomen.
Gerepareerd, schijf opgeruimd en weer toegankelijk gemaakt.

25 février 2023