Quality Glass Avis

1. Vitrier
  2. Service de découpe de verre
  3. Industrie du verre
  4. Marchand de verre

Waar kwaliteit samensmelt met glas. Als toonaangevende specialist in de glasindustrie zijn wij uw bron voor innovatieve en kwalitatieve glasoplossingen. Ons assortiment omvat isolatieglas, veiligheidsglas, enkelglas, en vele andere soorten glas voor woningen, allemaal geproduceerd met het oog op duurzaamheid en efficiëntie. Geboren uit de behoefte aan hoogwaardig gelaagd glas van onze zusterbedrijven, hebben wij onze expertise en productaanbod uitgebreid. Om zo te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Deze unieke oorsprong heeft ons voorzien van een diep inzicht in de vereisten van zowel de veranda- als renovatiemarkt. Innovatie staat centraal in alles wat we doen. We zijn voortdurend bezig met het automatiseren en optimaliseren van onze productielijnen. We omarmen nieuwe technologieën om niet alleen onze efficiëntie te verhogen, maar ook de kwaliteit van ons glas naar een hoger niveau te tillen. Door onze productiecapaciteit voor zowel gelaagd glas als isolatieglas te vergroten, streven we ernaar om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen. Als trotse leden van de Vakgroep Glas, onderdeel van Bouwend Nederland, zetten we ons in voor samenwerking en partnerschappen binnen en buiten de glasindustrie. Deze samenwerkingen, gecombineerd met onze nauwe banden met onze zusterbedrijven Zabfalux Veranda en Quality Construction, stellen ons in staat om innovatieve oplossingen en diensten aan u te bieden.

Moyen

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Goede communicatie, werken netjes, betrouwbaar

Goede communicatie, inmeten ging vlot. Werken zeer nauwkeurig en netjes. Afdekken van vloer en meubels wordt door Quality Glass gedaan. Oude ramen worden afgevoerd.
Kortom prima bedrijf waar je je ramen door kan laten vervangen voor HR++ of nog beter geïsoleerde ramen.

3 juin 2026