Marcmediaservice Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Waar ga je naartoe,als je een doos met 8 mm filmbanden vind in de garage met alle familie herinneringen van vroeger erop? MARCMEDIASERViCE!! Allereerst vind je een duidelijke, eerlijke website... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Marc heeft 9 van de 15 oude zelfgebrande dvdtjes op een stick gezet, de paar die haperden tijdens het afspelen geven weer de beelden als voorheen. Ook snel geregeld!

À propos de l'entreprise

1. Service de montage vidéo
  2. Société de production de films
  3. Service de photographie

Écrit par l'entreprise

Marc Media Service – Bewaar jouw herinneringen digitaal Bij Marc Media Service geven we oude herinneringen een nieuw leven! Wij digitaliseren 8mm films, videobanden, DVD’s en andere verouderde media, zodat je ze eenvoudig kunt bekijken en bewaren op moderne apparaten. Wat ons uniek maakt? Kwaliteit, zorgvuldigheid en persoonlijke service. We behandelen jouw beelden met de grootste zorg en verbeteren waar mogelijk de kwaliteit. Of het nu gaat om oude familieopnames, bruiloftsvideo’s of andere dierbare momenten – wij zorgen ervoor dat ze niet verloren gaan. ✔️ Professionele digitalisering in hoge kwaliteit ✔️ Snelle en betrouwbare service ✔️ Persoonlijk contact en maatwerk Klaar om jouw herinneringen veilig te stellen? Neem contact op met Marc Media Service!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vakkundig, duidelijk en supersnel

Onze oude super 8 films lagen al jaren te verstoffen maar van digitaliseren kwam het maar niet. Tot ik de site zag van Marc Media Service en direct besloot dat daar onze dierbare beelden in goede handen zouden zijn. En dat bleek niets teveel gezegd. Marc reageerde direct, gaf een duidelijke offerte en binnen enkele dagen hadden wij de USB stick plus de oude films via de post weer terug. Prettig persoonlijk contact en supersnelle levering: we zijn er erg blij mee!

9 juin 2026

Topservice

Het contact verloopt zeer soepel en snel. Marc heeft voor mij zeer dierbare herinneringen weer levend gemaakt door de super 8 films over te zetten op usb-stick. De communicatie verloopt zeer vriendelijk en het hele proces van begin tot eind gaat zeer snel. Bedankt Marc

22 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Je oud beeldmateriaal prachtig gedigitaliseerd!

In een oude doos op zolder vond ik mijn SVHS tapes van vroeger maar kon ze niet meer afspelen. Marcmediaservice heeft ze allemaal prachtig gedigitaliseerd en op een USB stick heb ik de beelden van meer dan 40 jaar weer teruggekregen. Zo gaaf om het samen met je vrouw en kinderen terug te kijken. Hartelijk bedankt Marc, je bent een vakman!

8 mai 2026

Op 13-04-2026 een dvd aangeboden bij Marc Media

Op 13-04-2026 een dvd aangeboden bij Marc Media Service om te digitaliseren. De dvd was niet meer afspeelbaar. Op 15-04-2026 kreeg ik de digitale versie toegestuurd.
Ik kon het niet geloven, wat een prachtig resultaat.
Marc bedankt.

15 avril 2026

Beste André,
Fijn dat we hebben kunnen helpen om deze kostbare herinneringen terug te halen.

Vakman

MARCMEDIASERViCE!!
Allereerst vind je een duidelijke, eerlijke website
Marc is een zeer vriendelijke en correcte man, die vakkundig te werk gaat en snel is
De prijs/ kwaliteit verhouding is top!
Resultaat:de hele familie bijeen, met een smile en een traantje, om alle herinneringen nog een keer te herbeleven via een usb-stick!
Fantastisch!
Dank je wel nogmaals, Marc!

30 janvier 2026

Hi Marielle,
Van zo’n mooie review kan ik alleen maar blij worden. Fijn dat we jouw dierbare herinneringen mochten digitaliseren

Noté 5 sur 5 étoiles

Ontzettend blij dat alle videobanden…

Ontzettend blij dat alle videobanden etc. door Marc zijn gedigitaliseerd. Vanavond met m’n moeder opnames bekeken van bijna 50 jaar oud. Zo waardevol om te hebben, ik zou het iedereen aanraden. Marc, bedankt voor je vakwerk! 👌🏻

30 janvier 2026

Réponse de Marcmediaservice

Beste Kim, bedankt voor je mooie review. Fijn dat we die verhuisdoos vol herinneringen voor je mochten digitaliseren. Heel veel kijkplezier ermee.

Van harte aanbevolen

Ik heb mijn oude VHS, video8 en DiviCam tapes door Marc Media Service laten digitaliseren.
Goede service, vriendelijk, betrouwbaar en betaalbaar.
Van harte aanbevolen.

18 décembre 2025

Aanrader !

Zowel de snelle communicatie, helderheid als de manier van werken en het eindresultaat, geweldig ! #aanrader !
Heb jaren er tegen aan zitten hikken, om mijn video8 archief te digitaliseren, blij dat door Marc te laten doen en superblij met het resultaat ! Compliment !

29 décembre 2025

Wow Henk,
Wat een mooie review! Hartelijk dank hiervoor en fijn dat we jouw video8 archief mochten digitaliseren.

Fantàstisch bedrijf

Fantàstisch bedrijf! Zeer klantgericht, makkelijk benaderbaar en hij zet zich met hart en ziel voor je in. Ik stuurde een oude VHS van mijn kinderen van 25 jaar geleden, die zoekraakte in de post door een fout van mijzelf. Paniek bij mij natuurlijk. Hij heeft alles in het werk gesteld om die band boven water te krijgen en met resultaat. Zò blij! En het staat nu op een hele hoge kwaliteit USB stick en mn zoon heeft hem meteen op de laptop overgezet. Echt geweldig en binnen een week al terug! Ik heb dit bedrijf bij al mn vrienden aanbevolen...nooit meer verder zoeken! Een topper!!!

9 décembre 2025

Hi Danielle,
Zo dat is een erg mooie review! Heel graag voor je gedaan. We willen natuurlijk dat al die mooie herinneringen bewaard blijven. Daarom zetten we ons altijd tot het uiterste in om onze klanten te helpen.

Meer dan tevreden

Meer dan tevreden. Doet wat hij beloofd! Eerlijk en betrouwbaar en zullen zeker vaker gebruik maken van zijn vakmanschap. Al een paar vrienden enthousiast gemaakt, die nu o.a. ook de 8 mm filmpjes op een USB stick bij hem laten digitaliseren. Bedankt Marc

20 novembre 2025

Vakwerk!!!

Op zoek gegaan naar iemand die een groot aantal oude DVD's, video's en glasnegatieven voor mij wilde digitaliseren en ik kwam o.a. vanwege de positieve recensies bij Marc terecht. Niets teveel gezegd..... Plezierige communicatie, heldere afspraken en vakwerk. Ik kan Marc Media Service iedereen aanbevelen 🙏🙏

12 novembre 2025

Beste Kees,
Fijn je te hebben kunnen helpen door deze mooie oude herinneringen veilig te mogen stellen. Ik ben blij met deze mooie review.
Veel plezier met het bekijken van al deze herinneringen.

Marc is betrouwbaar

Marc is betrouwbaar, heeft passie voor beeld en geeft aandacht. Deze combi maakt het perfect om je oude herinneringen in zijn handen te laten digitaliseren. Daarnaast is de service perfect. Van deur tot deur. En wat het zo leuk maakt: je kan nu 'even' je oude filmpjes kijken of 'even' wat laten zien. Kortom, aanrader!

1 novembre 2025

Beste Dieter,
Bedankt voor het vertrouwen en voor deze mooie review. Veel kijkplezier met al die mooie jeugdherinneringen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Marc Media Service van harte aanbevolen!

Ik kan Marc Media Service van harte aanbevelen voor het digitaliseren van videobanden, 8 mm bandjes etc.
Ik had een hele grote partij van videobanden en anders bandjes en dit is helemaal gedigitaliseerd en op een harde schijf gezet met usb aansluiting. Ik heb nu een prachtig digitaal document van al mijn zelf opgenomen filmpjes en items. Geweldig. Je blijft kijken. Van zeer goede kwaliteit en resultaat. Perfecte service en snelle levering. Top!
mvrgr, Joke van Vrouwerff

3 novembre 2025

Réponse de Marcmediaservice

Wat een prachtige recensie! Heel erg bedankt en wat fijn dat we je opdracht mochten uitvoeren. Het was een hele collectie aan herinneringen. Heel veel kijkplezier.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en goede communicatie

Snelle service. Fijne communicatie.

3 octobre 2025

Beste Sandy,
Bedankt voor je recensie. Kort en krachtig! We hebben het graag gedaan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Marc zegt wat hij doet en doet wat hij…

Marc zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
Snel, goed en betaalbaar.
Wat wil je nog meer?

26 septembre 2025

Réponse de Marcmediaservice

Dank je wel Frank voor deze recensie. Dat heb je mooi gezegd.

In een woord SUPER!

In een woord SUPER!
Goeie communicatie, duidelijke afspraken over de prijzen en gewoon super super super blij dat ik nu de bestanden digitaal heb en voorlopig nog kan blijven zien.
Snel retour en alles netjes op een USB stick.
Nogmaals bedankt!

25 septembre 2025

Beste Stefanie,
Fijn dat je voor ons gekozen hebt. Heel veel kijkplezier met al die mooie herinneringen.

Superbedrijf!

Superbedrijf!
Vraag gesteld via app betreffende omzetten VHS band op usb, direct een reactie met heldere verwachtingen. Steeds een reactie ontvangen op de status.
Ging om hele waardevolle beelden voor mij en zij hebben mij serieus genomen en vertrouwen gegeven.
Nogmaals bedankt!

10 septembre 2025

Erg tevreden!

Marc is meedenkend en vriendelijk. Hij gaat snel en professioneel te werk en hij weet wat hij doet! Erg tevreden mee!

10 septembre 2025

Réponse de Marcmediaservice

Dank je wel voor je review Annabel. Graag voor je gedaan

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus