Simpelthen den dårligste service nogensinde. Jeg kommer ind som studerende og det er lidt i held at det kun er enkelte dage de har lov til at anvende studietrabat og det kunne de så første gange je... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg modtog et par øreringe i julegave, hvor stilken desværre var knækket på den ene ørering… jeg kontakter jer derfor på mail, hvorefter I virker meget behjælpelig, hvis bare jeg sender dem retur og s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er lige blevet ekspederet via telefon og super service af Trine fra Queen & Kids, mage til kundeservice og hjælp, skal man lede længe efter, hold da op, næste gang jeg er i gaveproblemer, går jeg s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte sidste år to tasker fra Malene Birger, som jeg desværre måtte lave en reklamation på her i efteråret. Kommunikationen med kundeservice er gået fuldstændig gnidningsfrit, og der er i skrivend... Voir plus
Queenandkids.dk er en eksklusiv webshop fyldt med danske og internationale brands til kvinder og børn (0-14 år). Vi tilbyder et bredt udvalg af tøj, accessories, smykker og skønhedsprodukter, som alle er nøje udvalgt og håndplukket. Derudover ligger vi al vores energi i at give dig den bedste service. For spørgsmål til webshoppen bedes du skrive en mail til kontakt@queenandkids.dk eller ringe på tlf. 6015 5780
Skovvangen 42, 2. 185, 6000, Kolding, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg kan varmt anbefale Queenandkids.dk! Hurtig respons fra kundeservice på Instagram, som var meget hjælpsomme med en forespørgsel vedrørende min ordre. I har fået en fast kunde :-)
Super hurtig levering og er meget tilfreds med mine varer. Min varmeste anbefaling og klart 5 stjerner herfra 🌟
KÆMPE ROS 5 af 5 ⭐️
Bliver nødt til lige at rose jer kæmpe meget!
Har for første gang bestilt en jakke hos jer (fantastisk kvalitet) og derefter bestilt en julegave hos jer søndag kl. 11.05 og modtaget det mandag idag kl. 10.29!
På under 24timer!!!
Det er edermame hurtigt og god service 😍
Kæmpe ros og virtuel julekrammer fra Odense!
Sender ingen mail om forsinkelse på ordre før at man selv kontakter dem. Derefter får man så af vide at de ikke har varerne på lager. Hvis man vil have en online webshop med så mange varer, må man sgu sørger for at have et ordentligt lagersystem, og nok mennesker ansat til at kunne følge med ordrer. Det er sidste gang jeg handler der!
Kunne jeg give mere end 5 ud af 5!
Kan kun anbefale Queenandkids til alle jeg kender. Servicen er god, leveringen er som den skal være, og udvalget er helt i top.
Gjorde dem opmærksomme på en lille fejl i forhold til når jeg lagde en kjole i kurven på Instagram, og på under 10 minutter havde jeg fået svar hvor de rettede det, DÉT er god service❤️❤️ Ikke første, og heller ikke sidste ordre jeg lægger her.
Kan ikke anbefales. Foretager bestilling men kan ikke tilføje str. så skriver efterflg. Både via Messenger via deres FB profil samt en mail. Høre ikke noget via Messenger, så sender mail. Der går yderligere 3 dage før de svarer. Svaret er at de kun har min vare i en str. uden at tilkende give at de have lavet en fejl. De ændre blot teksten på deres webshop. Når men da jeg endelig modtager min vare et armbånd til 650,- der et lille vedhæng der mangler på armbåndet. Jeg ringer straks til butikken vis tlf. står på min faktura. Jeg får blot af vide at jeg skal skrive til deres mailadresse på sådan en flabet måde. Jeg gør opmærksom på hvorfor deres tlf. nr. så fremgår at min faktura. Det er de ligeglade med - for de kan ikke hjælpe mig. Jeg skriver straks efter da jeg er virklig irriteret over at modtaget et armbånd der er anderledes end der fremgår af deres hjemmeside. Der er nu gået 3 dage. Jeg har intet hørt. SÅ nu sender jeg det bare retur og kæber mit armbånd et andet sted. Det er simpelthen under al kritik.
To ud af to ordrer, der er bestilt i henholdsvis maj og juni måned har været forsinket. Den 2/7 fik jeg en mail om, at min seneste bestilling ville blive sendt i starten af den efterfølgende uge på grund af forsinkelse på første aftalte levering. I dag har vi den 14/7 2020, og det er stadigvæk hverken afsendt eller modtaget.. Øv.
En savoir plus sur les différents types d'avis.