Wij bestellen al jaren bij raamfolieonline vanwege het grote aanbod, de uitstekende kwaliteit en prijs maar ook de snelle verzending. De folie wordt altijd uitstekend verpakt en komt onbeschadigd en z... Voir plus
Lisez les avis des autres
In (de grootste) raamfolie die we hadden aangeschaft zat een foutje in het motief. Na 1 mailtje met foto werd er direct een nieuwe rol folie geleverd. Kortom een keurige service dus. De raamfolie... Voir plus
De gebruiksaanwijzing voor het door mij bestelde type folie was (voor mij) onduidelijk. Moest ik het raam nu wel of niet nat maken? De folie was zelfklevend en had dus een transparante beschermlaag.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goeie folie. Ik heb glas in lood in een bovenlicht van een kast, maar kon daardoor zien wat er op de bovenste plank lag. Heb er een stuk statische folie achter geplakt met gezandstraald effect, en nu... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!
Coordonnées de contact
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Pays-Bas
- info@raamfolieonline.nl
- raamfolieonline.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Snelle reactie en bezorging
Snelle reactie en bezorging. Alleen jammer dat de stalen klein (a6) zijn.
er zat helaas een beschadiging in de…
er zat helaas een beschadiging in de geleverde folie, dit is netjes opgelost.
5 meter bestellen, is 4m50 krijgen!
Ik heb 5 meter folie bestelde, het duurde 2 maanden voor ik de folie kon plaatsen, en tijdens het plaatsen merkte ik dat er te weinig folie w as geleverd, 4m50 inplaats van de 5 meter waar ik voor betaalde. Ik stuurde een mail om een stukje folie van 1 meter na te sturen, dit is geweigert omdat de bestelling 2 maanden eerder was geleverd.

Réponse de Raamfolieonline
Goede service ook bij probleem…
Goede service ook bij probleem oplossen.
Folie funtioneerd zoals gezegd.
Tip bij het aanbrengen van de folie.
Folie opgerold op tafel leggen
Eerste stuk +-40cm beschermlaag loshalen en goed natmaken en op nagemaakte raam plaatsen om te verwerken .
Wasknijpers gebruiken aan de opgerolde folie zodat je dit makkelijker kan verwerken.
Snel geleverd
Snel geleverd, mooie kwaliteit, makkelijk aan te brengen met de art. Wat ik erbij gekocht heb
heel goed
snelle levering, duidelijke en goede communicatie, goed productpalet
Zeer tevreden
Ten eerste is het een prachtig product. Het belemmerd helemaal niet de licht in huis. En ten tweede dankzij de goede en duidelijke instructie hebben we het makkelijk en zeer proffesioneel op de raam geplakt. Zeer tevreden en ik hoopdat hij inderdaad minimaal 7 jaar of meer zal doen.
Niets op aan te merken
We hebben alleen een monster (een staal) gekocht. Voorlopig was dat nog niet wat we zochten maar de staal werd snel en goed bezorgd. Gewoon niets op aan te merken en dat is ook wel eens leuk bij een webwinkel
Snelle levering en goede kwaliteit!
Snelle levering en goede kwaliteit!
Ik had het snel nodig en het was er de volgende dag en de kwaliteit was super. Je moet effe de handigheid doorhebben maar dan heb je ook wat!
Proefstuk
Snelle verzending van proefstukjes folie. Helaas niet wat we zochten. Maar mochten we nog eens folie nodig hebben, zou ik zeker weer hun site bezoeken.
Top levering
Zonwering voor HR++ glas
Duidelijke omschrijving van product. Product maakt de belofte waar. Prijs is redelijk. Levering is snel.
de website is niet duidelijk
de website is niet duidelijk, ik was van mening dat ik een statieche folie had besteld en het was een zelfklevend folie: horror om dit zonder luchtbellen aan te brengzn op het raam

De service was goed
De service was goed, het was niet de eerste keer dat ik iets bestelde.
Helaas mag je niet verwachten dat de spiegelfolie echt spiegelt, het is heel 'bobbelig'
Ik heb het op een kast gekleefd en dat zal er wel mee te maken hebben, maar op de fotos op de site zie je dat dit zou moeten kunnen.

Réponse de Raamfolieonline
Lastig te plakken, maar het werkt
Lastig te plakken, maar het werkt wel.
We hebben op 2 dakramen zonwerend folie geplakt. beide zitten er niet strak op. De ene hebben we geplakt mbv water, daar zitten allemaal bobbels onder. de andere hebben we geplakt zonder water, maar daar zitten dan weer enorme vouwen in, het ziet er meer uit alsof het raam kapot is.
Het houdt de zon wel tegen en daar hadden we het voor gekocht.

Prima product, snelle levering