Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Had een sample van zandstraalfolie besteld. Daar moest ik € 4.95 voor betalen en je krijgt deze terug bij een nieuwe bestelling. Helaas ga ik dit niet doen want het was een hele slechte erva... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Duurde iets te lang door een foutje , maar alles is netjes geleverd en heb mn huis verder af kunnen maken. Ze hebben de vellen zelfs iets groter gehouden dan ik ze (op maat) besteld had. Folie is net... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bij raamspiegel een bestelling gedaan, maar deze kwam maar niet binnen. Ik heb 3 maal moeten bellen voordat ze mijn bestelling op hebben gestuurd. Dit was zeer vermoeiend. Uiteindelijk bestelling ontv... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bedragen worden ex. btw getoond, ik vind dat dit slecht staat aangegeven. Kwam hier helaas pas in de laatste stap van afrekenen achter. Ook contact gehad met de klantenservice, geen reactie ontvan... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de bricolage

Écrit par l'entreprise

Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Spiegelfolie is de ideale raamfolie om inkijk te voorkomen. 100% privacy zonder dat het uw uitzicht naar buiten beperkt

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Uiteindelijk heel tevreden

In eerste instantie mijn bestelling niet ontvangen. Contact gezocht via de site, dat lukte niet. Vanuit mijn review is wel contact met me gezocht. Het probleem was toen snel opgelost. Dus, ben ik uiteindelijk wel heel tevreden

21 juillet 2023

Eind goed al goed

Webshop etc is prima. Veel keus. Uiteindelijk bij levering van de folie zaten er kleine kreukjes/beschadigingen in de folie. Met veel moeite eruit kunnen strijken met de rakel en veel sop. Mocht het toch niet lukken de beschadigingen eruit te krijgen dan zou er kosteloos een nieuwe zending worden geleverd. Voelde niet prettig dat er geen perfecte levering was, maar verder goed opgelost.

18 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Na wat samples besteld te hebben een…

Na wat samples besteld te hebben een goede keuze kunnen maken.
Bestelling was snel geregeld! Service is top en vragen zo gesteld en beantwoord via WhatsApp!
Ik had de donder smokey folie, echt heel fijn, je kan goed naar buiten kijken maar niemand zomaar naar binnen!
Bedankt!

15 avril 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Could do better

Had ton wait quite a long time for the delivery. Was not super happy with the quality as I was expecting for a better tinting effect. Packaging could do better.

12 février 2023

Super goed product.

Een foto laten drukken op raamfolie van 120x200. Het was even wachten tot de bestelling werd verzonden, maar dat was het wel waard. Wat een topkwaliteit!

8 février 2023

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf. Heb hier folie voor mijn tuinkantoor gekocht en zelf aangebracht. Afgelopen maand nogmaals een bestelling geplaatst voor de ramen in huis ivm de warmte van de zon in de zomer. Ik had gebeld voor een klein vraagje en meneer was heel toegankelijk en vroeg of hij me nog verder kon helpen met de bestelling nu hij me toch aan de telefoon had. Prima geleverd. Bij 'problemen' gemakkelijk te bereiken en heel behulpzaam.

14 février 2023

Vriendelijk en goede service

De One Way Vision folie had ik besteld. Raamspiegel.nl heeft me goed geholpen met advies, telefonisch goed bereikbaar. Het plaatsen van het raamfolie ging gemakkelijk.

13 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service: nadat we de folie hadden besteld, kregen we keurig melding van onze bestelling en daarna van overdracht aan transportbedrijf. Nadat we contact hadden opgenomen over het niet binnen krijgen van een track and trace nummer kon er gelijk een afspraak gemaakt worden voor levering een dag later door iemand van raamspiegel zelf! En vervolgens had hij ook nog tijd om het erop te plakken, uiteraard tegen betaling.
Dit laten monteren door een expert isoverigens wel een aanrader, in geval van grote ramen.

12 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Raamspiegel vroeg om feedback op sample voordat ik sample ontving. Reactie gegeven. Kreeg prompt een tweede sample.

5 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Helaas is dit niet wat we zoeken

Helaas is dit niet wat we zoeken. Het is de bedoeling dat er 's-avonds niet van buiten naar binnen gekeken kan worden. Dat kan met spiegelfolie wel. Las ik later ook op de site

2 décembre 2022
Logo de Raamspiegel

Réponse de Raamspiegel

Goedemiddag,

wellicht de provacy folie, je kunt hier helaas niet door naar buiten kijken.

Zandstraalfolie

Na een klein misverstand bij de eerste levering, alles keurig opgelost door de leverancier. En kosteloos!

Top service dus!

20 novembre 2022

Top bedrijf

Uitstekende service.Een snelle reactie bij vragen.Goede kwaliteit folies.Kortom een aanrader!!

19 septembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

De service van dit bedrijf is…

De service van dit bedrijf is uitstekend. Een proefmonster van de folie werd op mijn verzoek extra bijgevoegd. Post nl bezorgde de folie de volgende dag. Prima geregeld! Nu wachten op goed weer met weinig wind. 😊 Dan kan er geplakt worden.

27 septembre 2022

spiegel folie

Na een kleine fout in de comunicatie mijnerzijds Uiteindelijk product aangekomen .en wat ik verwachte heb ik ook gekregen super product

19 septembre 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus