Had een sample van zandstraalfolie besteld. Daar moest ik € 4.95 voor betalen en je krijgt deze terug bij een nieuwe bestelling. Helaas ga ik dit niet doen want het was een hele slechte erva... Voir plus
Lisez les avis des autres
Duurde iets te lang door een foutje , maar alles is netjes geleverd en heb mn huis verder af kunnen maken. Ze hebben de vellen zelfs iets groter gehouden dan ik ze (op maat) besteld had. Folie is net... Voir plus
Bij raamspiegel een bestelling gedaan, maar deze kwam maar niet binnen. Ik heb 3 maal moeten bellen voordat ze mijn bestelling op hebben gestuurd. Dit was zeer vermoeiend. Uiteindelijk bestelling ontv... Voir plus
Bedragen worden ex. btw getoond, ik vind dat dit slecht staat aangegeven. Kwam hier helaas pas in de laatste stap van afrekenen achter. Ook contact gehad met de klantenservice, geen reactie ontvan... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Spiegelfolie is de ideale raamfolie om inkijk te voorkomen. 100% privacy zonder dat het uw uitzicht naar buiten beperkt
Coordonnées de contact
De Drie Kronen, 159, 1601MT, Enkhuizen, Pays-Bas
- info@uniekuniek.com
- raamspiegel.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Top bedankt voor de extra sampels
Top bedankt voor de extra sampels! Folie is goed aangekomen.
Snelle verzending en goed kwaliteit!
All was good besides I ask the pieces…
All was good besides I ask the pieces to be cut on size and 2 of them just bigger and 2 bit smaller,
Heeft 2 weken geduurd
Heeft 2 weken geduurd. Terwijl er eigenlijk volgende werkdag verzonden zou worden.
Probleem goed opgelost
Helaas was de levertijd langer dan aangegeven en de bestelling incompleet. De communicatie hierover verliep stroef maar raamspiegel heeft het uiteindelijk netjes opgelost.
Goede service, goede kwaliteit, scherpe prijs.
Duidelijke website, snelle levering.
Na gebeld te hebben voor een laatste vraag en de montagevideo te hebben gekeken op de website zijn we gaan plakken. Het is zeer eenvoudig, maar ga wel voorzichtig te werk om het mooiste resultaat te krijgen.
Goede service, kwaliteit en scherpe een prijs.
Zeker voor herhaling vatbaar.
The quality is good and they made easy…
The quality is good and they made easy the delivery. I could pick it up in the spot.
I recommend it
Excellent product
Excellent product! Take the Pro version though, the basic version is very difficult to handle well.
Niet gesneden op de exacte maat zoals…
Niet gesneden op de exacte maat zoals aangegeven op de website
Goeie service en scherpe prijs
Goeie service en scherpe prijs, heel tevreden!
Well
Well,
I emailed after my order and paymend that I did not get a order conformation nor an invoice. Answer was: we are behind, but as soon it is deliverd you get an invoice. Instead of an invoice I get a reqeust for this rating. In the mean time the order is deliverd and send an email. Not yet filling in the review form yet. I asked for a invoice via email again. No answer but a reminder for the review. So I am sorry to say, that is pretty far from good.

Alsnog ontvangen, goed verzorgd
Net als eerdere reviews kreeg ik eerst de producten niet (proefpakket). Mogelijk is het pakket in de post kwijtgeraakt. Hoe dan ook, na klacht werd het pakket alsnog/nog een keer verstuurd en dit keer wel ontvangen. Zag er keurig uit en beantwoordde een paar van onze vragen.

Réponse de Raamspiegel
Wel betaald maar product nooit…
Wel betaald maar product nooit ontvangen, Gewoon verder zoeken naar een serieuze bedrijf.

Réponse de Raamspiegel
Dit is een positieve ervaring geweest
Dit is een positieve ervaring geweest. De raamfolie wordt goed verpakt geleverd. Bij het uitpakken zie je dat de folie zelf ook nog eens zo goed als mogelijk verpakt is.
De spiegelfolie is naar mijn mening, in vergelijking met een ander (duur) merk, zelfs beter qua spiegeling en privacy. Ik heb staaltjes van beide merken voor het raam gehouden en op een losse test-glasplaat geplaatst, in verschillende soorten licht bekeken en onder verschillende hoeken. Let wel. De folie heb ik daadwerkelijk aangebracht op de test-glasplaat, want anders krijg je geen eerlijk beeld. Ik vond daadwerkelijk dat de folie van Raamspiegel beter was dan het dure andere merk. De spiegeling was mooi, de doorkijk ook. Dat er van buitenaf niet naar binnen kan worden gekeken vind ik erg prettig. In het begin liep ik vaak vanuit allerlei hoeken langs mijn ramen, omdat ik zelf zo naar buiten kon kijken en niet kon geloven dat anderen mij niet zagen, maar het is echt zo. Van buitenaf kan er daadwerkelijk niet naar binnen worden gekeken (mits het buiten lichter is, dan binnenshuis). Ik vind deze vorm van privacy zo prettig, omdat ik het rolgordijn niet meer de hele dag dicht hoef te houden. Ik kan met een gerust hart de gordijnen overdag helemaal open doen en hoef niet bang te zijn, dat van buitenaf naar binnen gekeken kan worden, terwijl ik wel van binnen naar buiten alles kan zien.
De levensduur heb ik niet kunnen testen, want daar moet ik de folie een aantal jaren voor op het raam hebben zitten.
Er was een probleem met 1 folie, maar dat probleem werdt zonder enige problemen netjes verholpen, doordat we een nieuw deel toegezonden kregen. Je kan ervoor kiezen om de folie er zelf op te doen, maar je kan het ook láten doen. Wij kozen ervoor om de folie er zelf op te plakken, en het werkt erg goed. Raamspiegel heeft een duidelijk instructiefilmpje op hun site staan en als je die stap voor stap volgt, moet het echt goed kunnen gaan. Let op. De laatste achtergebleven "bubbeltjes" trekken na een juiste plaatsing vanzelf weg. Dit kan enige tijd duren. Het is met warme dagen een iets wat meer langdurig proces voordat alle bubbeltjes uit de folie weggetrokken zijn.
De zogenaamde tools zijn onmisbaar, zoals de Rakel, een glaskrabber en een afbreek-mes. Deze laatst genoemde heeft bijna iedereen wel in huis. Het is erg belangrijk dat het afbreek-mes echt goed scherp is. Breek desnoods een keer extra tussendoor het mesje af, zodat je altijd van een vlijmscherp mesje voorzien bent. Mijn ervaring is dat een van de belangrijkste aspecten is, dat het raam goed nat gehouden moet worden, want je wilt niet dat de folie niet meer verschoven kan worden, maar er mag zeker geen stof aan plakken. Een andere tip die ik ergens las: Zorg ervoor dat je vingers ook nat blijven, zodat deze niet aan de plakzijde blijven plakken tijdens het omdraaien van de folie. Het raam moet kraakhelder schoon zijn als mogelijk en dan is het voor mij een kwestie van nat houden en snel de klus klaren zodat er zo min mogelijk kans is op het neerkomen van stof of ander vuil. Zelf waste en poetste ik erg veel, voordat ik de folie er daadwerkelijk op het tenslotte natte raam aanbracht. Ik gebruikte water met een beetje baby-champoo van het bekende merk met de gele fles en het afgebeelde gezichtje van een kind. Ten eerste ruikt je kamer dan heerlijk tijdens het proces naar het uitdrogen van de folie en het is nog PH neutraal ook. Het wassen van je raam mag pas na een week, maar zelf wacht ik liever een weekje extra. Ik las ook, dat een techniek nodig is, zodat de randen van de folie op het raam niet onnodig onder druk komen te staan. Zelf vind ik het wassen van ramen erg fijn, maar ik werk nu schuin langs de randen af, zodat de randen nooit onder spanning komen te staan, zodat ik niet met de wisser de randen van het kozijn af kan drukken. Ondanks dat de verlijming goed zal zijn, lijkt het mij logisch om onnodige frictie vanuit de randen te voorkomen.
Omdat Raamspiegel een zaak is met iets wat onderbezetting, kan het zijn dat de communicatie niet heel snel verloopt. Dat is het enige waar ik af en toe tegenaan liep. Maar goed, het eindresultaat is erg prettig.
Wat is erg belangrijk vind. Bij dit bedrijf kan je de folie op hoogtes in centimeters bestellen, zonder dat je daar duur voor betaald. De breedtes zijn wel in verschillende maten vastgesteld, maar dat is niet erg. Je hebt toch altijd een paar centimeter meer nodig dan je raam daadwerkelijk breed is en dus is dat prima uit te kiezen.
Conclusie:
Raamspiegel is in mijn ogen betrouwbaar gebleken. De kwaliteit lijkt vooralsnog prima te zijn. De prijs is een stuk meer interessant dan een duurder ander merk. Het op maat bestellen vind ik erg prettig. Bij een eventuele fabricagefout wordt dit netes opgelost. Kortom. Ik raad Raamspiegel zeker aan.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.