Vores kontakt til de tre håndværkere, Morten, René og Danni, var meget behagelig. De kom altid som aftalt og var imødekommende over for vore ønsker. Alle 3 havde en god professionel holdning til... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super god service og sparring, med håndværkstaksator (Allan) fra Odense afd. svarede på alle spørgsmål og gjorde det behageligt, nemt og overskueligt. Det var første gang vi har stået med en sådan s... Voir plus
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Jonas og Henrik fra Raunstrup. De monterede bordplader i mit nye køkken, og hele processen gik simpelthen som smurt. De arbejdede effektivt, professi... Voir plus
Raunstrup, specifikt håndværkere Allan og Rene, samt håndværkstaksator (også Allan), formår at vedholde en professionel og imødekommende indsats fra start til slut. På intet tidspunkt har der v... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Raunstrup er en ung og innovativ organisation. Vi prioriterer nytænkning højt, fordi vi mener, at det er et perfekt supplement til vores kompetencer og erfaring. Når de tre elementer går op i en højere enhed, skaber vi de bedste løsninger i byggebranchen
Coordonnées de contact
mail@raunstrup.com, Danemark
- 87 120 120
- raunstrup.com
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Et trygt valg !!
En helt igennem god oplevelse at få renoveret mit loft af Raunstrup Bygningsservice ( Aarhus afdeling ). Både vurdering af opgaven inden opstart, hurtig og perfekt eksekvering og fuldstændig oprydning efter arbejdets afslutning. Alle aftaler holdt. Særlig ros til Morten Mousten for venlig og professionel styring af opgaven og efterfølgende opfølgning. Varme anbefalinger herfra :-)
Plug and play
Plug and play. Super lige til, dejlig tilgang til arbejdet.
Jeg har netop afsluttet en renovering af nedløbsrør
Jeg har netop afsluttet en forsikringssag vedrørende renovering af indemuret nedløbsrør. Her leverede Kenni Christiansen fra Raunstrup Bygningsservice afd. Aarhus en fin håndværksmæssig indsats. Der var under hele forløbet fokus på kvalitetssikring og god kommunikation. Helt klar anbefaling her fra.
Fantastisk hjælp ved indbrud
Fik besøg af Martin Lund NIebuhr fra raunstrup fra århus afdelingen. Det var en god oplevelse. Alt gik efter planen. Venlige og dygtige håndværkere.
Murerarbejdet er udført tilfredsstillende
Murerarbejdet er udført tilfredsstillende.
Super gode håndværker
Hvis i står og mangler en tømmer, så kan jeg helt klart anbefale Raunstrup A/S, det er sgu nogle håndværker som har øje for præcision og finesse samt meget kundeminded.
Vi har haft besøg af raunstrup tømre ( Heine Keene ) afdeling Aarhus i september måned 2024, hvor de har leveret et fremragende stykke arbejde, deres opgave gik ud på at ligge gulv i både stue og køkken, og der er ikke et øje tørt.
De er samtidig gode til rydde op efter sig selv, og meget nemme at komme i kontakt med.
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner så havde jeg gjort dette.
Reparation af hegn
Vores regn blev fikset hurtigt og flot :)
Professionel service
Top klasse service og arbejde
Super service, flot arbejde og man blev holdt informeret hele vejen.
Stor tak til Kenni Christensen og hans hold fra Raunstrup Bygningsservice afd. Aarhus. En klar anbefaling herfra.
De bedste anbefalinger kan kun gives…
De bedste anbefalinger kan kun gives til Jonas Hesselbjerg fra Raunstrup a/s
Hurtig kontakt og mega hurtig levering, montering af nyt gulv og hurtig kontakt med deres maler 👍
Det er første gang jeg har oplevet at en opgave med en tømrervirksomhed er gået 100 % smertefrit 👍👍👍
Så brug endelig Jonas fra Raunstrup a/s
Professionelt og troværdigt
Professionel og hurtig gennemgang af skadens omfang efter den var sket.. leveringstiden blev overholdt. Andreas Carlstedt fra Århus afdeleingen leverede en rigtig godt stykker arbejde med en flot finish
- rigtig god oplevelse
God service, opfølgning og koordination mellem de forskellige venlige og kompetente håndværker
Vi havde Emil fra Raunstrup ude og…
Vi havde Emil fra Raunstrup ude og foretage en vurdering af en skade. Han var yderst kompetent og fik vejledt os i den rigtige retning ift. at løse vores udfordring på huset.
Hurtigt arbejde og effektiv koordinering med ejer og håndværkerne
Ifm rørskade fik vi Raunstrup (Morten Mousten, Århus afd.) til at hjælpe os med murer- og snedkerarbejdet, hvilket blev med rigtig flot resultat og specielt gennemført meget hurtigt og med en super koordinering mellem de forskellige håndværkere. Kan stærkt anbefales.
Hurtig hjælp til udbedring af…
Fik meget hurtig hjælp til udbedring af en mindre stormskade på vores tag (forsikringssag).
Hurtig og præcis udført arbejde som…
Hurtig og præcis udført arbejde som aftalt.
Fantastisk job
Raunstrup gjorde et fantastisk stykke arbejde med at montere mit badeværelsesskab. Deres håndværk og professionalisme var i topklasse.
Godt håndværk
Vi fik nyt loft efter en vandskade.
Allan og Martin fra Odense-afdelingen gjorde et meget veludført arbejde, som vi er yderst tilfredse med.
De ryddede endda op efter sig. 😊
Superprofessionelt
Efter en vandskade fik vi supergod service og virkelig godt håndværk af Andreas Carlstedt og hans team fra Aarhus-afdelingen.
Både murer, tømrer og maler leverede et virkelig fint stykke arbejde.
Et firma du kan stole på
Morten fra Århus-afdelingen har været god til at følge op på vores forsikringssag. Han har overholdt alle aftaler og vores aftalte tider/deadlines. Godt arbejde
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.