Raw Organics Ltd Avis 634

TrustScore 5 sur 5

4,8

Produkterne i creme serien er en oplevelse. Jeg har i mange år brugt mirakel cremen til rifter, brandsår, insigtstik m.m. og det er en mirakel creme. I den nye serie er det mere for pengene og i utr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Denne anmeldelse går ud til Brian 🥰 Igår havde jeg den mest behagelige samtale med Brian, som mødte mig så venligt og jordnært over tlf. Det var som at snakke med en god ven! Varene kom skisme... Voir plus

L'entreprise a répondu

I'm now ordering the second time from Portugal (free shipping). It takes some time to figure out how much and how often to use CBD and also if/when to use it in conjunction with such things as ibuprof... Voir plus

L'entreprise a répondu

En rigtig god internethandel med informative hjemmesider. Hurtig ekspedition, og det hele virker meget professionelt og troværdigt. Jeg købte en Charlotte 10% CBDa olie, og det er nu femte dag, at jeg... Voir plus

1. Pharmacie

Écrit par l'entreprise

Raw Organics was established in 2017 and is a distributor of CBD products, which is derived from European grown industrial hemp. All products are of the highest quality obtainable and third party tested free of pesticides, solvent residues and heavy metals – just as Mother Nature intended,

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Lige så god hver gang

Lige så god hver gang, altid hurtig levering. Mange tak.

15 octobre 2025

Kære Yngve,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din trofasthed og de pæne ord 🙏
Vi glæder os til at sende din næste pakke afsted!

Tak for hurtig levering

Tak for hurtig levering, kan sige min søvn har forberet sig, håber det vil hjælpe på mine bronkier, har ikke taget det så længe.

18 octobre 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din tilbagemelding 🌿
Hvor er det skønt at høre, at du allerede oplever bedre søvn – vi krydser fingre for, at dine bronkier også snart mærker en positiv forskel. Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål undervejs.

Teamet hos Raw Organics

Altid god information når man ,( som…

Altid god information når man ,( som mig, der har nogle spørgsmål)👍omk. 3/10-25

3 octobre 2025

Kære Majbritt,

Tusind tak for dine pæne ord 🌿
Vi er rigtig glade for, at du oplever vores information som hjælpsom – og du skal altid føle dig velkommen til at stille spørgsmål. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen.

Varm anbefaling!

Hurtig levering og en fantastisk produktoplevelse. Varm anbefaling herfra!
Det ikke sidste gang jeg har bestilt hos Raworganics!

13 octobre 2025

Réponse de Raw Organics Ltd

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og hvor er det dejligt, at du allerede nu overvejer at bestille igen 🙏

Team Raw Organics

Mit helbred er bedre og jeg føler mig…

Mit helbred er bedre og jeg føler mig mere frisk.

7 octobre 2025

Hvor er det skønt at høre, Marianne 🌿
Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os meget, at du allerede mærker en positiv forskel på dit helbred 🙏

Let at bestille

Let at bestille, hurtig levering, produktet virker ok for mig

6 octobre 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Karin 🌿
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både bestilling, levering og produktets virkning 🙏

Altid perfekt og hurtig levering

Altid perfekt og hurtig levering

3 octobre 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Jørn 🙏
Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at alt altid fungerer, som det skal 🌿

Team Raw Organics

Bra produkter och bra personal

1 octobre 2025

Tack så mycket för din fina recension, Chris 🙏🌿
Vi är glada att du är nöjd både med produkterna och vår service!

Varma hälsningar

Super service.

Super service.
Lyn hurtigt forsendelse.
Afventer spændt på hvorledes produkterne virker for mig.

30 septembre 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Jesper 🙏
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og levering 🌿
Håber produkterne kommer til at gøre en mærkbar forskel for dig!

Team Raw Organics

Super god service og hurtig hjælp af…

Super god service og hurtig hjælp af yderst kompetent personale

19 septembre 2025

Tusind tak for de flotte ord, Ulrick 🙏
Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service 🌿

Nemt at bestille

18 septembre 2025

Réponse de Raw Organics Ltd

Tusind tak for din fine anmeldelse
Vi er glade for at høre, at du synes det er nemt at bestille hos os 🙏

Jeg var lidt skeptisk

Jeg var lidt skeptisk, men efter en uges brug af Charlotta olien føler jeg ikke længere smerter i fingrene og jeg mærker ingen alvorlige bivirkninger.
Hele købsprocessen bidrager til en oplevelse af professionalisme omkring et kvalitetsprodukt.

22 septembre 2025

Réponse de Raw Organics Ltd

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Maja,
Det glæder os virkelig at høre, at Charlotta olien allerede har gjort en forskel for dig, og at du oplever en professionel købsproces hos os 🙏 Vi håber, den fortsat vil støtte dig godt fremover.

Team Raw Organics

Omega veg 🌱 kan anbefales!

Rigtig god veg omega 🌱 Kan anbefales!
Hurtigt sendt, og fint produkt.

16 septembre 2025

Réponse de Raw Organics Ltd

Tusind tak for din fine anmeldelse, Carina,
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores veganske Omega og oplevede hurtig levering 🙏

Ingen effekt

Det var väldigt lång väntetid men det kom till slut. Har använt oljan ett tag nu men märker ingen skillnad i ångest eller oro. Sover lika dåligt som innan. Oljan smakar mest matolja och det kanske är matolja också vem vet? Ingen Placeboeffekt heller. Kommer inte fortsätta med detta.

30 août 2025

Hej Henrik,

Tack för din recension – vi är ledsna att du inte upplevt den effekt du hoppats på. För vissa tar det tid innan kroppen reagerar, och ibland kan en justering av dosen hjälpa. Våra oljor är baserade på ekologisk MCT-olja och innehåller naturligt CBD – ingen matolja.

Hör gärna av dig om du vill ha råd kring dos eller variant!

Vänliga hälsningar,
Raw Organics

Produkterne kom som bestilt

Produkterne kom som bestilt. Nu mangler jeg bare at se, om cremen også virker

18 septembre 2025

Réponse de Raw Organics Ltd

Tusind tak for din anmeldelse, Ulla,
Dejligt at høre, at produkterne er kommet frem som bestilt. Vi håber, at cremen også giver dig den ønskede effekt – og ellers er du altid velkommen til at dele din oplevelse med os 🙏

De bedste anbefalinger

Hurtig levering, god pris og kvalitet og virkning lever fuldt ud op til mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale produkterne og at handle hos dig.

15 septembre 2025

Réponse de Raw Organics Ltd

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Lone.
Det glæder os meget at høre, at både kvalitet, pris og levering har levet op til dine forventninger – og at du varmt kan anbefale os 🙏

Team Raw Organics

Jeg er super glad for mine CBD olier

Jeg er super glad for mine CBD olier, men er stadig ny i det. Så jeg prøver lidt forskelligt. Jeg gør det udelukkende for sundhedens skyld.

3 septembre 2025

Réponse de Raw Organics Ltd

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dine CBD-olier, og at du udforsker, hvad der passer bedst til dig.
Skriv eller ring endelig til os, hvis du har spørgsmål undervejs – vi hjælper altid gerne 🙏

Team Raw Organics

Formentlig stadig positivt på længere sigt.

Hurtig levering.
Har brugt produktet i tre dage med overvejende positiv effekt indtil videre.

28 août 2025

Réponse de Raw Organics Ltd

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌿
Hvor er det godt at høre, at du allerede mærker en positiv effekt efter få dages brug – og vi håber kun, at det bliver endnu bedre på længere sigt 🙏

Team Raw Organics

Altid super service og produkter

Altid super service og produkter, lynhurtig levering (dagen efter!!!)

25 août 2025

Réponse de Raw Organics Ltd

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌿
Vi er glade for at høre, at du oplever både god service, lækre produkter og lynhurtig levering 🙏