Produkterne i creme serien er en oplevelse. Jeg har i mange år brugt mirakel cremen til rifter, brandsår, insigtstik m.m. og det er en mirakel creme. I den nye serie er det mere for pengene og i utr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Denne anmeldelse går ud til Brian 🥰 Igår havde jeg den mest behagelige samtale med Brian, som mødte mig så venligt og jordnært over tlf. Det var som at snakke med en god ven! Varene kom skisme... Voir plus
L'entreprise a répondu
I'm now ordering the second time from Portugal (free shipping). It takes some time to figure out how much and how often to use CBD and also if/when to use it in conjunction with such things as ibuprof... Voir plus
L'entreprise a répondu
En rigtig god internethandel med informative hjemmesider. Hurtig ekspedition, og det hele virker meget professionelt og troværdigt. Jeg købte en Charlotte 10% CBDa olie, og det er nu femte dag, at jeg... Voir plus
Raw Organics was established in 2017 and is a distributor of CBD products, which is derived from European grown industrial hemp. All products are of the highest quality obtainable and third party tested free of pesticides, solvent residues and heavy metals – just as Mother Nature intended,
Trindsøvej 6. 1, 8000, Aarhus, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
God og hjælpsom kundeservice, gode produkter og hurtig levering.

Réponse de Raw Organics Ltd
Virkelig super god service 👍 og lækre produkter.

Réponse de Raw Organics Ltd
Kundeservice er super hjælpsomme, selvom det gik galt med forsendelsen, pakken blev væk, sendte de en ny pakke omgående, god og hurtig kommunikation, selv i en ferie tid. Så jeg er ikke i tvivl om de 5 stjerner er fortjent.

Réponse de Raw Organics Ltd
Lige så nemt som altid, en tryg vane og god kvalitet.
Tak for jer

Réponse de Raw Organics Ltd
Har længe fulgt Raw Organics Ltd og overvejet at skifte til deres produkter. Både til min datter og jeg. Prioriterede endelig at give dem et kald… og kan kun sige at det har været en meget positiv oplevelse at handle med Raw Organics Ltd fra start til slut.
Startede med en meget behagelig samtale med Brian, som svarede på alle mine spørgsmål angående Raw Organics Ltd’s produkter. Virkelig hurtig forsendelse! (Ankom dagen efter jeg bestilte)
Jeg bestilte flere produkter på en gang og er vild med dem alle. Det er lidt for tidligt 100 % at udtale mig om virkningen, da jeg kun har brugt produkterne i ca 1 uge. Men min krop og specielt min sarte mave og min datters sarte sind, tager godt i mod alle kost tilskud ind til videre. Og ansigts cremen føles skøn. Sidst men ikke mindst må jeg virkelig komplimentere Raw Organics Ltd for deres smukke og gennemtænkte emballage til deres produkter. De er en fornøjelse at kigge på og gør mig glad hver morgen, når jeg tager dem i forbindelse med min brunch 🙏
Kan varmt anbefale Raw Organics Ltd

Réponse de Raw Organics Ltd
Hurtig levering og er meget imponeret
over deres flotte emballage/“pilleglas”
man kan se at der er brugt meget tid på design.
Har ikke taget deres Vegansk Omega 3
ret længe så det er for tidligt at bedømme.
Ingen sure fiskeopstød 😁

Réponse de Raw Organics Ltd
Rigtig god og venlig service. Hurtig levering og et godt produkt 😊
Guru Ji's Gurkemeje 🌟🌟🌟🌟🌟

Réponse de Raw Organics Ltd
Olien fra jer er super , jeg er glad for gode tilbud, da jeg som pensionist må spare hvor jeg kan , for også at spise rigtig mad .Olien hjælper mig med at restituere! Og holde mine smerter nede. Tak

Réponse de Raw Organics Ltd
Indtil videre 5 stjerner. Er startet på at tage 5 dråber morgen og aften. Har i måneder kæmpet med en gammel rygskade, et splintret rundt til alt tænkeligt …
Intet hjalp… efter en lille uge med de 5 dråber , ja så er smerterne reduceret 75% ish.. hverdagen er MEGET bedre. Kan selvfølgeligt ikke sige at det 100% sikkert skyldes olien… men jeg har en stærk positiv mistanke 🙂
Tak for det.
Vh
Alex

Et super velfungerende produkt
Sover bedre og mine muskler føles dejligt afslappet når jeg vågner

Réponse de Raw Organics Ltd
Nemt at finde rundt på jeres hjemme side.
Gode beskrivelser af jeres produktet.
Gode videoer der fortæller hvor nogle af de ingredienser der er i jeres produkter kommer fra.
Hurtig levering.
Jeres hjemmeside emmer af Gode vibrationer og man mærker tydeligt at i brænder for det i producerer og oprigtighed.
Jeg er først lige begyndt at bruge nogle af jeres produkter så kender ikke effekten endnu.
Jeg kan dog allerede skrive at jeres ansigtscreme er fantastisk.
Mit ansigt er gået fra tørt og rødlig til blødt og og knap så rødsprængt og det føles helt fantastisk.
Mirakelcremen har kureret mine sprukne ømme hæle og de er efter 4 smøringer i stor bedring.
Fantastisk dejligt og jeg kan kun sige tak for jer 🥰

Réponse de Raw Organics Ltd
Super nemt at bestille og hurtig levering :-)

Réponse de Raw Organics Ltd
Nem handel og produktet kom dagen efter afsendelse. Bestilling d. 11 og produktet modtaget den 12.

Réponse de Raw Organics Ltd
En savoir plus sur les différents types d'avis.