Hvis du leder efter et autoværksted, hvor man faktisk kan mærke, at de går op i deres kunder – så er RB Autoservice stedet! Det er sjældent, man møder folk, der tager så meget ansvar for d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er 💯 procent tilfreds med R.B.Autoservice. Der er rart at komme, dygtige fagfolk og med tid til forklaring. Jeg er ikke velbevandret i bilers mekanik el teknik, hvorfor jeg ligger min fulde tillid ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nu har jeg efterhånden haft mange af mine firma biler samt privat biler hos RB auto. Aldrig er jeg gået skuffet eller utilfreds derfra, god service og ordentligt håndværk. Mere kan man ikke forlan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kære alle Hvis man har brug for et alsidigt værksted med super kundepleje og imødekommende mennesker/personale, så er det her man skal kører sin bil på værksted har været kunde i over 8 år og jeg... Voir plus
Værksted, Biludlejning, Autotransport
Danemark
Det er sjældent, man møder folk, der tager så meget ansvar for deres arbejde og samtidig får én til at føle sig tryg hele vejen igennem. Hos RB Autoservice handler det ikke bare om at “fikse en bil”, men om at give en oplevelse, der er både personlig, ærlig og 100% professionel.
De går altid lige dét ekstra skridt for at sikre, at alt bliver gjort ordentligt – og det kan man mærke. Man bliver mødt med et smil, får god rådgivning.
Kort sagt: RB Autoservice er et værksted, man kan stole på. De leverer kvalitet og service i én og samme pakke – og det er altså en sjælden kombination!
Kæmpe tak til hele holdet hos RB Autoservice for den fantastiske service – I fortjener al den ros, I kan få!
Med venlig hilsen
Amanda & Emil

Réponse : Rbautoservice
Ringede i går, min bil kunne ikke starte
Den skulle alligevel tjekkes. Fik tid onsdag - måske de kunne nå at kigge på den i dag, bliver ringet op hvad det kommer til at koste. Og ja den skulle laves. De ringer ved 3 tiden og siger den er færdig.
Hold da op. Det er da service over det sædvanlige
Betalte med mobil pay. Og kan så bare hente den. Stor anbefaling her fra. Det bliver min mekaniker frem over

Kan varmt anbefales.
Super god service og hurtig reparation.
Stort plus med gratis lånebil.
Bedste automekaniker oplevelse jeg har fået.
Tak for god og hurtig Rep.
Super flinke mekaniker der ved hvad de laver
Og så skifter de ikke bare dele for at tjene penge på nye. De er til at stole på
Super service, og virkelig gode udlejningsbiler, som er i perfekt stand, ren og komfortabel.
Personalet er meget imødekommende og forklarede alle detaljer ved udlejningsaftalen på en letforståelig måde. Det var også rart, at de var fleksible med afhentningstider.
Jeg kommer hele vejen fra København, og vil til en hver tid vælge R.b autoservice!
R.B. Autoservice har den bedste service ever. Jeg har på det seneste haft et par småproblemer med bilen, som de hver gang har fikset med et smil og tålmodighed. Bl.a. havde jeg bøvl med blinklyset i venstre forlygte. Efter at have bakset med pære og fatning i 20-25 minutter, så virkede det igen som det skulle. Og da jeg spurgte, hvad jeg skyldte for ulejligheden, fik jeg svaret: ingenting. De var simpelthen så søde, hjælpsomme og tålmodige, så det er helt klart min mekaniker fremover.

Dårlig service
Passer ikke booking var ikke kl 08.
Og nej i tilbud mig ikke at lade bilen stå men sagde i skulle bruge 4 biler til idag ...!!
Og nej fik ej tilbudt at lade MIN BIL VÆRE ham der løj mig i ansigtet og kiggede i øjnene endda .totalt useriøst.

Réponse : Rbautoservice
De bedste anbefalinger herfra har både benyttet værksted og lejet bil for anden gang, kanon service og flinke mennesker…

Réponse : Rbautoservice
Kunne jeg, fik de 5 stjerner yderligere.
Jeg bor i Hellerup, men jeg kører gerne langt for at min bil kan få sit service et sted, hvor jeg ved at den er i de bedste hænder.
Jeg vil give R.B. Autoservice de bedste anbefalinger.

Réponse : Rbautoservice
Jeg har i denne uge fået lavet bremser og kaliber for og bag på min Skoda Octavia.
Rigtig god service og priser. Meget tilfreds.
Mvh
Jeanette Jørgensen

Réponse : Rbautoservice
Virkelig positiv oplevelse ved mit første besøg hos R.B. Autoservice i dag... Hurtig hjælp! God service! God pris!
Og ovenikøbet virkelig hyggeligt...

Réponse : Rbautoservice
R. B. Auto har fokus på begge dele af begrebet kunde-service. Jeg har brugt dem efterhånden mange gange til service og reparation af adskillige forskellige biler. De har altid gjort det behageligt at være kunde, samt leveret en top service. Klart anbefalet herfra.

Super service
Kom til med det samme
Tjek og opfyldning af Air con anlæg
På min rav4
Herfra kun super oplevelse
Bh Jens

Kære alle
Hvis man har brug for et alsidigt værksted med super kundepleje og imødekommende mennesker/personale, så er det her man skal kører sin bil på værksted har været kunde i over 8 år og jeg kan ikke finde en ting jeg ville kunne sige dårligt om værkstedet.
Har været med min lille Chevrolet og få skiftede kobling og hjulleje og færdig samme dag og til og med, en låne bil gratis.
Vil måske sige Sjælland bedste værksted!!
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Réponse : Rbautoservice
Super service skulle fik pludselig problemer med min volvo v70 ringede til og de stod klar med det samme var der onsdag skulle have en ny tændspole den blev bestilt med det samme og fik den monteret fredag.volvo køre perfekt nu.tak for hurtig betjening bestemt ikke sidste gang jeg bruger dem.👍👍👍

Réponse : Rbautoservice
Kan varmt anbefale Rb autoservice. Altid hjælpsomme, god service. Meget fair og ærlige.

Réponse : Rbautoservice
Her er der altid plads til dialog.
Super god service - personale i top
En aftale er en aftale - og prisen er god - kan kun anbefales ....

Réponse : Rbautoservice
Fremragende, telefonisk henvendelse med pris på evt skift. Endelig pris blev dog lavere. Ikke sidste gang jeg er der.

Réponse : Rbautoservice
Top service med rigtig venlig betjening, hurtig svar på mail og mere end fair priser for biludlejning. En klar anbefaling herfra.