Mooie comforto stoel met beige stof besteld.Maar er zat een traagschuim zitting op.Gebeld en de stoel werd binnen een paar dagen omgewisseld door eigen service.Goede kwaliteit,mooi opnieuw gestoffeerd... Voir plus
Lisez les avis des autres
In okt 2023 gebruikte stoel aangekocht, helaas 06-07-2024 een verstel bout in de armleuning afgebroken. Per e-mail verzocht of het mogelijk was om 2 vervangende onderdelen op te sturen , op 10-07-20... Voir plus
Fijne ervaring. Het contact was erg prettig. Helaas is het probleem niet verholpen. Onderdeel was niet meer te bestellen vanwege leeftijd stoel. De betaling vooraf is keurig teruggestort.
L'entreprise a répondu
Occasion bureaustoel gekocht bij Re Use24. Prima product in een mooie staat, wielen waren verwisseld volgens afspraak, keurig op tijd afgeleverd zoals aangegeven in email. Ik ben zeer tevreden en Re U... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de meubles de bureau
- Magasin de meubles
- Fournisseur de matériel de bureau
- Magasin de mobilier de bureau d'occasion
Écrit par l'entreprise
Het Re-use24 programma van de 706 Seating Group is gericht op het hergebruik van zitmeubelen. Dit houdt in dat Re-Use uw gebruikte zitmeubelen kan ophalen. De zitmeubelen worden gecontroleerd en indien nodig hersteld en professioneel gereinigd, zodat ze weer in goede staat verkocht kunnen worden. Zo beginnen deze zitmeubelen aan hun tweede, derde of soms wel vierde leven. Zitmeubelen die niet meer in aanmerking komen voor hergebruik wordt door ons gedemonteerd en in “schone” afvalstromen gescheiden om een zo hoogwaardig mogelijke verwerking volgens het “Cradle2Cradle” principe mogelijk te maken. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van zitmeubelen, zoals bureaustoelen, maar ook zitmeubelen voor horeca en thuis. Het belang van een circulaire economie en een duurzame samenleving hebben wij daarbij niet uit het oog verloren. En uit dit oogpunt is Re-Use24 ontstaan, Want een circulaire economie, waarin afval de nieuwe grondstof is, wordt steeds belangrijker. De overheid wil dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Hiervoor moeten belangrijke stappen worden gezet door zowel consumenten als door het bedrijfsleven. Een relatief eenvoudige manier voor het bedrijfsleven en consument om een stap in de goede richting te zetten is door over te stappen op refurbished zitmeubelen. Met onze jarenlange ervaring kan Re-Use24 u als consument of u als ondernemer, groot en klein, vooruit helpen met onze refurbished zitmeubelen.
Coordonnées de contact
Thomas Malthusweg, 1689 ZP, Zwaag, Pays-Bas
- 0229-317222
- info@re-use24.nl
- re-use24.nl
Goede en snelle service
Prima spullen.
Goed contact en snelle verzending
Goed contact en snelle verzending. Ik werd goed geholpen bij vragen. Aanrader
goede bureaustoel geleverd van A- merk…
goede bureaustoel geleverd van A- merk voor nette prijs. Erg blij mee.
Bij onduidelijkheid over de levering werd snel ingesprongen en gereageerd.
Top Service
Ik heb een refurbished bureaustoel besteld. Toen deze niet helemaal in orde bleek, werd de stoel direct zonder gedoe omgewisseld. Ze kwamen binnen 2 dagen de oude stoel halen en direct de nieuwe brengen. Top service! Ik ben supertevreden, niet alleen over de stoel (die is als nieuw) maar vooral over hoe goed en snel de service was. Dat kom je zelden nog tegen. Aanrader.
de service is goed
De bestelling werd correct en op tijd…correct
De bestelling werd correct en op tijd afgehandeld
Makkelijk site
Makkelijk site, snelle opvolging, stoelen worden gehaald en gebracht en zijn na behandeling als nieuw.
Alles klopte perfect
Goed werk, informatie kan beter
De werkzaamheden zijn uitstekend verricht, maar de oplevering was wat traag en het is niet altijd duidelijk wat de stand van zaken is.
fijne bureaustoel gekocht
Waar voor je geld, zeer goede service!
Na mijn vorige tweehands bureaustoel (Grahl) versleten te hebben werd het tijd voor een opvolger. Net als 8-9 jaar terug ben ik weer opzoek gegaan naar een tweehands/refurbished stoel.
Ondanks dat mijn budget niet zo groot was zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik heb tenslotte toch wel wat eisen aan een stoel.
Ik ben bij Re Use24 zeer goed geadviseerd en heb nu wederom een bureaustoel van Grahl waar ik zeer tevreden over ben en gezien de ervaring met mijn vorige stoel verwacht ik deze weer heel wat jaren te gebruiken qua degelijkheid.
én fijne nazorg
Goede voorlichting, snelle levering én fijne nazorg door de levering van een gebruiksaanwijzing.
Topservice
Per e-mail verzocht of het mogelijk was om 2 vervangende onderdelen op te sturen , op 10-07-2024 reeds de gevraagde onderdelen geheel kosteloos mogen ontvangen.
Kan niet anders zeggen TOPSERVICE.......dus wil je een gebruikte bureaustoel kopen moet je hier zijn

Réponse : Re Use24
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.