Super god service. Fixede hurtigt at give mig den rigtige størrelse, da jeg havde bestilt forkert. Hurtig opfølgning og levering. Gode priser. Kvaliteten af tøjet må jo bedømmes når det bliver brugt.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hvis det var muligt at give flere stjerner, så havde de fået dem! Godt udvalg, lækkert tøj, vildt gode priser, hurtig levering og kanon service. Kæmpe fan!
Super priser, nem hjemmeside. En super fantastisk service, hurtigt svar og helt igennem venlige. De svare indenfor 45 min. Grundet et problem med nogle hummel leggins som Overhovedet ikke var deres... Voir plus
Fantastisk hjemmeside med masser af træningstøj til super gode priser. God idé at besøge siden jævnligt, da der kommer nye varer hele tiden. En uovertruffen kundeservice. De skrev til mig at de de... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi giver "nyt" liv til restpartier og returvarer fra kendte brands, som producerer højkvalitets varer med hensyn til bæredygtigheden. Ved at samarbejde med flere store leverandører har vi fokus på, at det tøj som allerede er fremstillet, nu også ender hos forbrugerne. Hos RE:ACTIVATE garanterer vi, at alt er nyt og ubrugt. Og du kan naturligvis stadig både ombytte eller returnere. Vi håber samtidig på din forståelse for, at udvalget ændrer sig meget, og hurtigt, da der ofte kun er meget få stk. på lager. Til gengæld bliver det aldrig kedeligt, og du sparer en masse penge, alt imens du medvirker til at nedbringe spild og overproduktion.
Coordonnées de contact
Lyngvej 84, 6710, Esbjerg, Danemark
- info@reactivate.dk
- reactivate.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Nem og hurtig levering
Nem og hurtig levering, og jeg er super tilfreds med mine varme - til super lave priser.
Nem og overskuelig
Nem og overskuelig, hurtigt levering. Er ikke sidste gang jeg handler her
God kvalitet til lav pris
Lækkert sportstøj fra forskellige brands til lav pris. Jeg er meget tilfreds med mit køb.
Kan anbefales
Vareren var som håbet og endda billig. Der var ligeledes super hurtig levering.
Godt koncept, til gode priser
Jeg modtag mine varer hurtigt, gode produkter til en rigtig god pris.
Jeg måtte så desværre returnere dem, jeg havde bestilt for småt.
Fik rigtig god hjælp omkring returnering.
Har så ikke hørt noget vedr. dette, men formoder snart jeg gør det
Lækkert træningstøj til billige penge
Bestilte tøj fredag formiddag og lørdag…
Bestilte tøj fredag formiddag og lørdag kunne det hentes i pakkeshop , lækkert tøj gode priser og hurtig levering.
Hurtig levering 💪🏽
Super god service
Super god service, fair priser gode produkter. Køber gerne mit træningstøj, hos Reactivate igen.
hvis du mangler sportstøj er dette den…
hvis du mangler sportstøj er dette den rette hjemmeside.
Se om de har noget i din stil og størrelse
Super koncept
Synes det er skønt, at nogen gør en indsats for, at der ikke er så meget tøj, der bare bliver kasseret :-) Jeg modtog mine varer få dage efter bestilling. Desværre var der en del, der ikke passede så godt (Hummel er vist bare ikke lige mit brand), så jeg måtte sende det retur. Jeg fik hurtigt pengene retur, uden problemer :-)
Fine ting til gode priser
Fine ting til gode priser. Let og hurtig bestilling og levering.
Har købt både bukser og t-shirts
Har købt både bukser og t-shirts. Det er nemt at bestille, det er billigt og det bliver hurtig sendt.
Mine varmeste anbefalinger
Fantastisk hjemmeside med masser af træningstøj til super gode priser.
God idé at besøge siden jævnligt, da der kommer nye varer hele tiden.
En uovertruffen kundeservice.
De skrev til mig at de desværre ikke kunne levere det ene par tights jeg havde bestilt fordi de havde en fejl og de kunne ikke skaffe et andet, hvorfor de med det samme havde refunderet beløbet. Derudover fik jeg en rabatkode til mit næste køb

Réponse : Reactivate
Virkelig god side
Virkelig god side
Tøjet kommer som man ser det på deres hjemmeside. Hurtigt levering også
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.