Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service. Fixede hurtigt at give mig den rigtige størrelse, da jeg havde bestilt forkert. Hurtig opfølgning og levering. Gode priser. Kvaliteten af tøjet må jo bedømmes når det bliver brugt.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis det var muligt at give flere stjerner, så havde de fået dem! Godt udvalg, lækkert tøj, vildt gode priser, hurtig levering og kanon service. Kæmpe fan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super priser, nem hjemmeside. En super fantastisk service, hurtigt svar og helt igennem venlige. De svare indenfor 45 min. Grundet et problem med nogle hummel leggins som Overhovedet ikke var deres... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk hjemmeside med masser af træningstøj til super gode priser. God idé at besøge siden jævnligt, da der kommer nye varer hele tiden. En uovertruffen kundeservice. De skrev til mig at de de... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Vi giver "nyt" liv til restpartier og returvarer fra kendte brands, som producerer højkvalitets varer med hensyn til bæredygtigheden. Ved at samarbejde med flere store leverandører har vi fokus på, at det tøj som allerede er fremstillet, nu også ender hos forbrugerne. Hos RE:ACTIVATE garanterer vi, at alt er nyt og ubrugt. Og du kan naturligvis stadig både ombytte eller returnere. Vi håber samtidig på din forståelse for, at udvalget ændrer sig meget, og hurtigt, da der ofte kun er meget få stk. på lager. Til gengæld bliver det aldrig kedeligt, og du sparer en masse penge, alt imens du medvirker til at nedbringe spild og overproduktion.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

God kundeoplevelse

Jeg bestilte en bluse og en tshirt og det tog lidt ekstra tid før pakken blev sendt.
Der var dog en grund, tshirten havde desværre en fejl og Reactivate havde forsøgt at få en hjem i tilsvarende størrelse.
Desværre lykkedes det ikke, men jeg blev informeret om det hele og modtog en super kundeoplevelse.

Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen :-)

4 août 2025

Fine varer

Fine varer, rimelig levering

17 juillet 2025

Réponse : Reactivate

Hej Yvonne, og mange tak for din anmeldelse. Vi sætter virkelig pris på at du vil dele din oplevelse. Hold endelig bare øje med webshoppen, der vil med tiden komme mange flere varer og brands:-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Sko i forskellige størrelser og hurtig løsning

Modtog min pakke indenfor rimelig tid og er glad for alle de ting jeg købte. Lige med undtagelse af et par gymnastiksko til børn, som simpelthen var i to helt forskellige størrelser. Jeg ringede til dem og fik mine penge tilbage med det samme, ingen ko på isen. Her kan man trygt handle 💪🏼

Réponse : Reactivate

Hej Helena, og tak for den fine tilbagemelding:-)
Håber du fandt gymnastikskoene et andet sted. Dejligt at du havde en god oplevelse trods alt.

En rigtig god…

En rigtig god oplevelse at handle på jeres hjemmeside. Kommer igen en anden gang!

Réponse : Reactivate

Hej Peter, vi takker mange gange for den positive tilbagemelding. Dejligt at du vil dele din oplevelse, det betyder rigtig meget for os. Skønt at du har lyst til at handle hos os igen, og blot til info, vil der på sigt komme mange flere varer og mærker på webshoppen:-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelige fine varer samt hurtig…

Virkelige fine varer samt hurtig levering, ikke sidste gang jeg bestiller her.

Réponse : Reactivate

Hej Louise, og tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er stadig en meget ny webshop, så det betyder rigtig meget for os, at du vil dele din oplevelse:-) Og hold endelig bare øje med webshoppen, der vil på sigt komme mange flere varer og mærker.

Gode priser

Gode priser. Begrænset udvalg, men de havde lige hvad jeg ledte efter.

1 juillet 2025

Réponse : Reactivate

Hej Johannes, og mange tak for din positive tilbagemelding. Dejligt at du fandt hvad du søgte. Vi er stadig en meget ny webshop og vokser stille og roligt, så med tiden vil du opleve, at udvalget bliver kraftigt udvidet:-)

Fik rigtig god hjælp

Fik rigtig god hjælp, da jeg havde skrevet min mail adresse forkert. Snakkede med dem pr telefon og ham jeg fik fat i var meget imødekommende.
Tøjet er også super fint.

28 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Havde bestilt nogle tights, men undervurderet min størrelse, men lavede nemt en returnering via returportalen. Pengene blev lynhurtigt sat til udbetaling. Her tør jeg godt handle igen😄

26 juin 2025

Réponse : Reactivate

Hej Dorthe, tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder virkelig meget for os. Dejligt at du havde en god oplevelse, vi glæder os til du handler hos os igen:-)

Noté 2 sur 5 étoiles

Reklamation på bukser

Jeg har tidligere lavet en anmeldelse af reactivate, fordi jeg har været fuldt ud tilfreds med konceptet og servicen. Jeg har dog modtaget et produkt der var gået i stykker og har skrevet en mail samt forsøgt at kontakte kundeservice pr. telefon, men jeg har ikke fået svar nogen af stederne. Første henvendelse sket pr. mail 06/05.
Det synes jeg er virkelig ærgerligt, da jeg super gerne ville finde en løsning på det ødelagte produkt.

6 juin 2025

Réponse : Reactivate

Hej Kira, godt du skriver, selvom årsagen er træls. Jeg svarer dig lige tilbage her også, da jeg er i tvivl om hvorvidt du modtager vores mails. Jeg har været i gang for at finde din oprindelige mail. Det lykkedes heldigvis og jeg har med det samme lavet refusionen for de defekte bukser.

Jeg kan kun virkelig beklage og undskylde, at det ikke har været muligt at komme i kontakt med os. Det er en klar fejl herfra, som vi vil gøre alt for at gøre bedre i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god kvalitet af tøjet ligesom lovet ☺️

1 mai 2025

Réponse : Reactivate

Hej Mai-Britt, vi takker mange gange for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse, og ikke mindst at du har lyst til at dele den:-)

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Gode priser og hurtig levering. Var heldig at finde lækkert Hummel tøj til både mig selv og min søn. Jeg kommer igen.

25 avril 2025

Réponse : Reactivate

Hej Stine, tusind tak for din fine tilbagemelding, den sætter vi virkelig pris på. Dejligt at du fandt nogle produkter I kunne bruge. Vi er stadig en meget ny webshop, så der vil med tiden komme mange flere produkter på webshoppen:-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Er helt vild med konceptet✨

Er helt vild med konceptet✨og er virkelig glad for det jeg fik købt og priserne er gode👍🏻

3 avril 2025

Réponse : Reactivate

Hej Nadia, tusind tak for din tilbagemelding. Skønt at du deler vores begejstring for at kunne gøre en forskel for klimaet og samtidig gøre en go handel.

Fantastisk webshop

Fantastisk webshop, hvorfor er der ikke nogen der har fundet på det før. Fedt at man kan kombinere gode tilbud med muligheden for at gøre en forskel for klimaet. Har handlet der to gange nu, og alle varer har været som forventet.

9 avril 2025

Réponse : Reactivate

Hej Jonas, tak for din positive tilbagemelding. Dejligt at du vil støtte op om konceptet, vi vil bestræbe os på hele tiden at blive bedre og håber at få mange flere producenter med ombord.

Super nemt og billigt

Super nemt og billigt - bestilte tre hummel produkter, som alle var i god kvalitet. Pakken kom hurtigt! Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller ☺️

2 avril 2025

Réponse : Reactivate

Hej Lotte, tak for din fine tilbagemelding. Det betyder virkelig meget at du vil tage dig tid til at anmelde os. Håber du vil hjælpe os med at sprede budskabet.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus