Wij bestellen vrij vaak bij Reclameland. De klantenservice is zeer goed, ze denken mee en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing. Prijzen zijn correct en leveringen betrouwbaar. Enkel de expres... Voir plus
L'entreprise a répondu
altijd een plezier om met Reclameland te werken. Dank voor de fijne service en niettegenstaande alles online gebeurt, voel ik toch dat er telkens een glimlach bijhoort
L'entreprise a répondu
Het product is kwalitatief afgewerkt en volledig zoals het gevraagd was. De levering ging vlot, zelfs in 2x voor de verschillende producten omdat het ene eerder afgewerkt was. Toen de 2e in het trans... Voir plus
L'entreprise a répondu
Reclameland B.V. is een online drukkerij. Vanaf één locatie produceren wij, in tegenstelling tot andere online drukkers, al het bestelde drukwerk zelf. We werken met de beste offset en digitale drukpersen en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Drukwerk leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit. Over Reclameland Bij de online drukkerij is automatisering het sleutelwoord. De opties en mogelijkheden in het gebruiksvriendelijke bestelproces zijn eindeloos en omdat het productieproces zo efficiënt mogelijk is ingericht, kan het drukwerk snel gedrukt en geleverd worden. Dankzij het continu meegaan in de laatste innovaties mag Reclameland zich de snelste en meest innovatieve drukkerij van België en Nederland noemen. In ons traffic centrum wordt uw order verwerkt en controleren we uw bestand(en). Onze dtp-afdeling controleert of uw aangeleverde bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Als onze dtp'ers de bestanden hebben goedgekeurd, zetten zij deze klaar voor de productiemedewerkers. Wij produceren ons drukwerk op Komori en Heidelberg offset persen die zowel full colour als PMS drukken. Uw digitale drukwerk drukken wij op onze HP Indigo pers, de beste digitale drukpers ter wereld. Voor ons drukwerk gebruiken wij mild solvent ultra inkt. Dit is de nieuwste inkt op de markt die is doorontwikkeld op het gebied van milieu, kleurechtheid, duurzaamheid en krasvastheid. Hebt u uw drukwerk bij ons besteld? U ontvangt bij elke handeling van uw bestelling een e-mail. Hierin leest u alle informatie over de status. Deze informatie vindt u overigens ook in uw account. Daarnaast krijgt u een e-mail of sms als uw bestelling wordt verzonden. DHL haalt dagelijks alle bestellingen op en bezorgt het de volgende dag al bij u. Zo zijn we u altijd snel van dienst.
boechoutlaan 55, 1853, Strombeek-Bever, Belgique
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Makkelijk te bestellen online. Verzorgde aflevering (goed beschermd voor transport). Mooie afwerking

Réponse : Reclameland.be
Een heel eenvoudige te gebruiken site, bovendien met een goede technische ondersteuning (zowel telefonisch als per mail) voor allerhande publiciteitsdrukwerk. Gewoon TOP!

Réponse : Reclameland.be
Correct en vlekkeloos geleverd !! zelfs 2 dagen te vroeg, volgens de afspraken, Dank u aan het team !

Réponse : Reclameland.be
Zeer snelle levering en hele mooie posters en raamstickers voor de auto waar je door kan kijken! Ik bestel zeker opnieuw!

Réponse : Reclameland.be
Bestelling 2026481852 — geplaatst op 11 maart 2026.
Bij ontvangst bleek dat beide panelen hetzelfde ontwerp hadden, terwijl ik expliciet (én extra) betaald had voor twee verschillende ontwerpen. Dit werd zowel telefonisch als per e-mail bevestigd vóór de bestelling.
Na melding werd mij beloofd dat de correcte panelen er uiterlijk vrijdag zouden zijn, omdat ik ze nodig had voor een event in Gent. Er werd een DHL-zending aangemaakt, maar het pakket werd nooit fysiek verwerkt of geleverd.
Gevolg: de giveaway-actie ter waarde van €1.000 die ik had gepland voor dit event is volledig misgelopen. Designerkosten gemaakt. Schade die het bestelbedrag van €476,96 ruimschoots overstijgt.
Na twee onbeantwoorde klachtmails krijg ik als reactie de vraag of ik mijn klacht wel via de website heb ingediend. Geen excuses, geen oplossing, geen verantwoordelijkheid.
Reclameland: fout na fout, belofte na belofte gebroken, en daarna doodgezwegen. Absoluut niet aan te raden.

Réponse : Reclameland.be
Heel tevreden met mijn print. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Réponse : Reclameland.be
Snelle en verzorgde levering. Posters en flyers zijn van uitstekende kwaliteit.

Réponse : Reclameland.be
Zeer vlotte communicatie, snelle levering en prachtige afwerking aan een correcte prijs. Ik ben zeer tevreden over deze firma en bestel hier zeker opnieuw!

Réponse : Reclameland.be
Doen wat ze beloven en geven indien nodig nuttige feedback waarvoor dank

Réponse : Reclameland.be
Ik had twee grote posters (geen standaard formaat) besteld. Deze waren goed gedrukt, tijdig geleverd en zaten ingepakt in een bruin papier en daarna een grote doos. Deze doos bood echter niet genoeg bescherming waardoor de posters wel nog kleine plooien hadden op het uiteinde en in het midden. MIsschien komt dit doordat het geen standaard formaat was, maar het is wel spijtig dat er plooien in het drukwerk zitten. Reclameland heeft na deze review een herdruk aangeboden, zeer geapprecieerd! Maar de manier van verzenden is nog steeds hetzelfde en er zitten de tweede keer zelfs nog meer plooien in het drukwerk. Een herdruk lost niets op als de verzending hetzelfde blijft. Spijtig.

Réponse : Reclameland.be
Reclameland.be is sinds jaren reeds mijn vaste leverancier van drukwerk voor onze kunstvereniging.
Steeds correcte afwerking en opvolging, zelfs als er iets fout loopt bij de levering.

Réponse : Reclameland.be
Bestel er regelmatig en als er een issue is, proberen ze het steeds zo goed mogelijk op te lossen. Zeer goede producten tegen zeer goede prijzen. Ook voor info kan je steeds jij hen terecht.

Réponse : Reclameland.be
Top website & scherpe prijzen.
Communicatie (mail) is goed, Kwaliteit van product is zeer goed en levering snel.

Réponse : Reclameland.be
Heel gebruiksvriendelijke site, wat ik besteld had was perfect, exact hoe ik het wou. Niets op aan te merken

Réponse : Reclameland.be
En savoir plus sur les différents types d'avis.