Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De reviews op internet gaven vertrouwen, dus was een afspraak snel gemaakt. Een hele grote koffer met voorbeelden werd uitgepakt, op het scherm van de laptop werden voorbeelden gep... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lang tegen de badkamer verbouwing op gekeken. Meerdere offertes laten maken maar deze waren of te duur, niet compleet of het duurde heel erg lang. Lars op bezoek gehad samen en had de offerte direct a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het begon al goed met het bezoek van Tommy. Hij gaf duidelijke adviezen en was niet opdringerig. Het team van monteurs heeft uitstekend werk geleverd. Er werd netjes gewerkt en aan het eind van de d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ontzettend fijn bedrijf! Wij werden vanaf het begin keurig geholpen en goed te woord gestaan. Zijn bij Refresh gekomen omdat ze bij onze buren ook goed werk geleverd hadden. Erg fijn in de communica... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Rénovateur de salle de bains

Écrit par l'entreprise

Refresh Bathrooms B.V., met vestigingen in Pijnacker en Lelystad, is dé specialist in het vernieuwen en renoveren van badkamers. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij we kwaliteit, klanttevredenheid en vakmanschap altijd vooropstellen. Met jarenlange ervaring in de branche zorgen wij ervoor dat uw badkamer niet alleen functioneel, maar ook een plek van ontspanning wordt. Wij werken met hoogwaardige panelen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte renovatie van uw badkamer. Deze panelen bieden een strak en modern resultaat, zijn eenvoudig te onderhouden en ideaal voor zowel wanden als vloeren. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een complete verbouwing, we leveren altijd maatwerk en staan garant voor een zorgvuldige afwerking. Onze dienstverlening omvat alles van advies en ontwerp tot de volledige uitvoering van uw badkamerproject. We gebruiken de nieuwste materialen en technieken om te zorgen voor een duurzame en moderne uitstraling. Bij Refresh Bathrooms BV staat de klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en begeleiden u stap voor stap door het gehele proces. Dankzij onze professionele en persoonlijke aanpak heeft u de garantie op een badkamer die aan al uw verwachtingen voldoet.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Professioneel, goede communicatie en prachtig maatwerk

Zo’n drie maanden geleden ben ik in contact gekomen met Refresh Bathrooms en had ik een afspraak ingepland om de mogelijkheden te bespreken. Verkoopadviseur Lars is vervolgens bij mij op locatie langsgekomen waarna ik perfect werd geadviseerd. Na even te hebben nagedacht had ik besloten de badkamer te laten verbouwen bij Refresh Bathrooms. De communicatie was duidelijk en professioneel. De werkzaamheden hebben op de afgesproken dag plaatsgevonden waarna de badkamer ook daadwerkelijk binnen 1 dag volledig was gerenoveerd!

Professioneel, goede communicatie en prachtig maatwerk

Ik zou Refresh Bathrooms zeker aanraden

31 juillet 2024
Avis spontané
Logo de Refresh Bathrooms

Réponse : Refresh Bathrooms

Goedemorgen Raymond,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Heel veel plezier met jullie prachtige badkamer.

Gr,
Team Refresh Bathrooms

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus