Goede webshop Met leuke kleuren voor regenpakken Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen Het heeft nog niet geregend Keurig op tijd bezorgd
Lisez les avis des autres
Verkeerde maat regenbroek besteld, houdt de maattabel aan van de website. De koerier (DPD/ DHL) had het pakje zo hard in de brievenbus geramd (zit op de buitenmuur) dat het klepje ontwricht was... Voir plus
Betrouwbaar bedrijf en de levering ging snel genoeg. De regenjas is precies wat ik zocht, extra grote maat besteld omdat de Agu regenjas klein valt
Ik had een mac in a sac regenpak besteld. Deze ging helaas na de 2e keer dragen kapot bij normaal gebruik. De ritssluiting stagneerde en de drukknoppen van de broek lieten los. Ik kon mijn producten r... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Regenpakhuis vind je een uitgebreide collectie regenkleding voor zowel dames als heren van gerenommeerde merken zoals Pro-X Elements, Derbe, Tanta, Mac in a Sac, en Helly Hansen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle regenjas, een praktische poncho, of waterdichte broek voor outdoor-activiteiten, wij hebben het allemaal. Onze collectie biedt hoogwaardige regenkleding die bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden. Ook voor kinderen hebben we vrolijke regenjassen en stevige laarzen van merken zoals Playshoes en CeLaVi om hen droog en comfortabel te houden. Kies voor kwaliteit en functionaliteit, en blijf droog, ongeacht de regen. Ontdek ons aanbod bij Regenpakhuis!
Coordonnées de contact
Weth. Heinsbergenplein 2, 5741HX, Beek en Donk, Pays-Bas
- info@regenpakhuis.nl
- regenpakhuis.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Geweldige regenpak hier kom ik de…
Geweldige regenpak hier kom ik de herfst wel mee door snelle levering goed passend
Zeer tevreden
Product was naar verwachting en was snel binnen. Zeer tevreden.
Fijn contact en snelle service.
De belofte van een snelle levering is…
De belofte van een snelle levering is helemaal nagekomen. Ook het retourneren (meerdere maten besteld) en het retourbeleid werd vlot nagekomen.
Snel bezorgd
Mooie laarsjes en goede service!
Prima regenjassen en prima service
De regenjassen ook bruikbaar op de fiets (kort model) zijn prima: licht, wind en waterdicht, soepel. Je kan het ook nog makkelijk in een kleine rugzak meenemen.
De service is geweldig: op een vraag per email wordt binnen 1 dag gereageerd met een goed antwoord. Als de zending iets langer duurt, wordt dat meteen gemeld. een keer was het niet op voorraad, dan wordt er gebeld om te overleggen: wachten of een ander model, zelf de verzending uitstellen tot een gewenste datum gaat moeiteloos. Heel bijzonder voor een webshop. Ik heb sinds 2020 goede ervaringen.
Top service!
Top service!
Onlangs een aankoop gedaan bij het Regenpakhuis en ik had nog wat vragen daarover waarbij zij mij heel fijn geholpen hebben.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Goed Regenpak
Telefonisch netjes te woord gestaan, regenpak binnen aangegeven levertijd ontvangen. Erg tevreden met het regenpak.
Ondanks reactie bedrijf, is weer in een regenpak niet mogelijk, altijjd uitgehangen laten drogen , kwaliteit is super slecht!!!Dit bedrijf verdient geen enkel ster!!!
Dit bedrijf verdient geen enkel ster, na 7 mnd het hele regen pak gescheurd, regen broek volledig de buitenkant er af.
absoluut zeer slechte service, absoluut nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf

Réponse de Regenpakhuis
goede service
Ruime keuze en goede klantenservice. Regenjas bevalt prima. Ga zeker vaker bestellen.
Wat een grote keuze in regenartikelen
Wat een grote keuze in regenartikelen! Al voor de tweede keer een bestelling gedaan en zeer tevreden. Bij mijn tweede bestelling had ik per ongeluk de verkeerde kleur gekozen. Volgende dag meteen contact opgenomen, vriendelijk geholpen en de kleur keuze hebben ze aangepast, allemaal geen probleem. Fijne webshop.
Ik ben zeer fijn en prettig geholpen
Ik ben zeer fijn en prettig geholpen. Mijn bestelling was mooi op tijd, en precies wat ik besteld had.
Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Eén ster is al teveel voor regenpakhuis.
Eén ster is al teveel voor regenpakhuis.
Ik had een blacknight regenbroek xl lang besteld. Na zes dagen krijg ik een berichtje dat die niet meer in voorraad is en niet meer wordt gemaakt. Ik kon kiezen tussen een regenbroek die voor de helft te koop staat op de site of mijn geld terug.
Meteen gereageerd of dat ze het wilde terug storten, wat ze meteen zouden doen. Vijf dagen later weer een berichtje gestuurd waar mijn geld bleef. Meteen een berichtje terug dat het dezelfde dag zou worden terug gestort wat ook gebeurde. Wat een prutsers.
Hallo Regen pakhuis,
Hallo Regen pakhuis,
Tot mijn verbazing heb ik mijn geld terug gekregen van U, dit is byzonder en onverwachts,
Klant vriendelijk100%, klant gericht 100%
Deze review vervangt mijn vorige die onterecht was.
Hartelijk dank
Met mijn lengte van 1.93 en een…
Met mijn lengte van 1.93 en een "behoorlijke" buikomvang kon ik in geen enkele winkel een passende regenbroek vinden. Dankzij de goede telefonische begeleiding van Debbie kon ik meteen de juiste keuze maken, ik moest wel eerst even alles opmeten, beenlengte en buikomvang :-).