Lisez les avis des autres
Afspraak gemaakt voor schoorsteen inspectie en vegen van het rookkanaal. Na 15 minuten was de uitvoerder (ingehuurde zzp-er) klaar en wou graag 750 euro hebben. Er werd ineens per strekkende meter gef... Voir plus
Ik kan het gewoon niet geloven, ze durven zonder blikken of blozen €622,61 te vragen voor 1 schoorsteen. Dit kan helemaal niet, onmogelijk. Ik ga zeker actie ondernemen, dit kan je echt niet maken. Vo... Voir plus
Niet langs laten komen, zijn oplichters. Prijs op website van 55 euro is vanaf. Ze rekenen voor het vegen van de schoorsteen per strekkende meter (bij mij dus 8 meter x 55 euro) in plaats van per r... Voir plus
Pas op voor deze oplichters
Pas op voor deze oplichters. Wij helaas door onervarenheid 2300 euro lichter. Blijkt dat echte schoorsteenveger bedrijven niet per meter factureren. Standaard bedrag dus weer gewaarschuwd. Nooit met dit bedrijf of bedrijven die beginnen met 085 nr. In zee gaan. Wij dit bedrijf bij politie en fraudedesk gemeld!!!!
Oplichters, meld dit bij ASPB
Beste mensen die dit lezen: neem contact op met de ASPB. Dit is de echte bond van schoorsteenvegers. Zij zijn ook bezig met de casus Reitsma, hoe meer informatie hun advocaat heeft, hoe meer wij als gedupeerden terug kunnen vechten.
Hierbij weer een negatieve ervaring met…
Hierbij weer een negatieve ervaring met Reitsma Schoorsteenvegers
Een hoge rekening voor 1x vegen…..
Geen reactie op telefoongesprekken en e-mails.
Een stelletje oplichters!
Oplichter
Oplichter. Zelfde verhaal. Ruim 600 euro voor vegen van schoorsteen. Moest ik 50 annuleringskosten betalen, ik geef hem 60 euro en hij rijd gewoon weg.
NIET AAN BEGINNEN OPLICHTER !!!
Het is duidelijk een onfatsoenlijke oplichter met een ondoorzichtige website met prijzen die per strekkende zijn. Belt niet terug en reageert niet op emails.
Bedriegt een 86 jarige vrouw met een rekening van ruim €800,- voor alleen inspectie van het rookkanaal.
Wij ook....
Hetzelfde verhaal als de andere recensies. Inmiddels melding gemaakt bij de fraudehelpdesk. Ook juridische informatie ingewonnen bij Consuwijzer. Ga aangifte doen bij de politie. Ik weet niet of het iets uithaalt maar het voelt zo niet goed.
Heelaas ook 500 euro armer mag hopen…
Heelaas ook 500 euro armer mag hopen dat het wel goed geveegd is😂
Doe aangifte !!!!
Bij ons het zelfde verhaal, als bij de overige Reviews. Schade € 620,00. Update:
Politie is verplicht om aangifte aan te nemen. Bij een individuele zaak doen ze er niets mee, zeker niet als de schade onder de € 1000,00 is. Ze zien het als een civiele zaak, echter.. Als iedereen die hier een review schrijft aangifte doet en er komen 50+ aangiftes binnen dan moeten ze er wel wat meer aan doen. Er zijn namelijk al aangiftes binnen. Deel ook camerabeelden van de schoorsteenveger en ander bewijsmateriaal. Laat je in ieder geval niet afschepen en geef aan dat je hoe dan ook aangifte wil doen
Oplichters!
Oplichters!! Lijkt te kloppen, maar niet dus. 731 euro afgerekend…
Trap er niet in
Dit is geen bedrijf.
Domeinnaam is geregisteerd op naam van Giliano Geerings.
Niet laten komen
had een afspraak bij deze gasten juist even goed de voorwaardes gelezen zie ik staat per meter dit staat nergeens op de website aangegeven deze jongen vriendelijk de deur gewezen werdt mij er verteld dat ik een annuleringsrekening zou krijgen via de mail grappen maker welke geleverde dienst precies?😂
Niet doen!
Niet doen!! Zoals gezegd is de prijs per meter, en exclusief voorrijkosten en exclusief btw. Daarnaast overdrijven ze de lengte vande schoorsteen, komen ze met 2 personen en dekken ze elkaar in als het over de prijs gaat. En na 10 minuten zijn ze weer klaar en ik 550 euro armer.
Ook bijzonder dat hun website uit de lucht is?
Oplichters
Opgelicht door Marcel Reitsma voor 1600…
Opgelicht door Marcel Reitsma voor 1600 euro.
Hij zei dat hij cash betaald wilde worden. Moest 750 betalen. Veel hoger dan afgesproken. De man van mijn vriendin is gaan pinnen bij pinautomaat. Ondertussen had hij blijkbaar een apparaatje bij waarbij je ook bij hem kon pinnen. Dit heeft mijn vriendin gedaan. Eenmaal buiten kwam hij haar man tegen die niet wist dat zijn vrouw al via pin aan hem betaald had. Je raadt het al. Hij liet zich ook nog door haar man betalen, maar dan in cash voor 850 euro. Pas toen de man vertrokken was kwamen zij er achter dat er dus twee keer betaald is. Ondertussen is Marcel Reitsma niet meer te bereiken omdat hij ze overal op heeft geblokkeerd!!!!
Pure oplichterij wat onmiddellijk gestopt moet worden!!!
Ook ik ben opgelicht...de jongeman was…
Ook ik ben opgelicht...de jongeman was vriendelijk leek een beetje mijn vertrouwen gewonnen te hebben....tot ik de rekening kreeg.....ongelofelijk een rekening van 600 euro voor 15 min een zogenaamd vogelnest verwijderd en camera controle en meters die hij geveegd zou hebben....hoe heb ik deze alarmbellen niet gehoord....het was uiteraard een oud vogelnest( die hij bij iedereen laat zien) en heeft ook helemaal niks aan de schoorsteen gedaan.....de rekening die ik hen gekregen staat ook helemaal niks op van naam of wat dan ook!!! OPLICHTERS!!!!!
Niet langs laten komen, oplichters
Niet langs laten komen, zijn oplichters.
Prijs op website van 55 euro is vanaf. Ze rekenen voor het vegen van de schoorsteen per strekkende meter (bij mij dus 8 meter x 55 euro) in plaats van per rookkanaal, Daarnaast ook extra bedrag voor camera-inspectie (100 euro), vogelnest verwijderen 130 euro?, meerwerk (2x15 minuten 29,50), voorrijkosten (20 euro), 3 m2 reparatiewerkzaamheden (nw voegen) a 85 euro per m2. Dus voordat je tekent voor de start van de werkzaamheden goed de voorwaarden lezen. Maar nog veel beter is ze onmiddellijk de deur wijzen. Aanvullend: op hun website staat dat ze aangesloten zijn bij de ASB (maar dit keurmerk bestaat niet)
Oplichters
Staat nergens vermeld op de site dat je per strekkende meter moet betalen. Mijn schoorsteenpijp is 9 meter.
Echt schandalig en dan ook nog meer dan het normale btw tarief rekenen. GROTE OPLICHTERS trap er niet in.
Opgelicht
Let op, de prijzen van dit bedrijf zijn per meter, exclusief btw exclusief voorrij kosten. Toen meneer na 15 minuten klaar was met mijn schoorsteen durfde hij 610,62 te vragen. Het stuk schoorsteen dat ik vanaf de woonkamer in kon kijken was niet eens schoon. Ik vraag een second opinion aan bij een goed bedrijf. Ik ben er echt lelijk ingestonken. Wees gewaarschuwd.
Oplichters!!
Oplichters!!! Makkelijke prooi was ik vanmiddag, een vrouw alleen thuis. Maar ik wilde echt dat het probleem zou worden verholpen en snel weer de kachel aan kunnen zetten met dit koude weer. Alle RED FLAGS heb ik op het moment zelf niet gezien. Toen de beste jongeman de deur uit was, dacht ik bij mezelf 'wat is hier gebeurd??' Ik dacht K** ik ben OPGELICHT! voor €1500!!!!! Zonder schaamte, €1500,- Hoe kon ik zo DOM zijn?? Of beter gezegd waarom zijn mensen zo SLECHT??! Wees gewaarschuwd.
De schoorsteenveger is 15 min aan het werk
De schoorsteenveger is 15 min. bezig geweest en rekent 700 euro.
Pure oplichterij.
Ik heb dit gemeld bij de politie
En savoir plus sur les différents types d'avis.