Reitsma Schoorsteenvegers Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Beste mensen die dit lezen: neem contact op met de ASPB. Dit is de echte bond van schoorsteenvegers. Zij zijn ook bezig met de casus Reitsma, hoe meer informatie hun advocaat heeft, hoe meer wij als g... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet langs laten komen, zijn oplichters. Prijs op website van 55 euro is vanaf. Ze rekenen voor het vegen van de schoorsteen per strekkende meter (bij mij dus 8 meter x 55 euro) in plaats van per r... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

79 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oplichters!!

Ik kan het gewoon niet geloven, ze durven zonder blikken of blozen €622,61 te vragen voor 1 schoorsteen. Dit kan helemaal niet, onmogelijk. Ik ga zeker actie ondernemen, dit kan je echt niet maken. Voel mij zeer belazerd. Inderdaad zoals bij anderen ook terug te lezen, website ziet er gelikt uit en laat hele andere reviews zien, nep dus.

9 février 2026

Schaamteloze oplichter

Waarschuwing! Laat u niet verlijden door de keurige website met zelfgemaakte reviews. Ga niet met deze mensen in zee, hier is sprake van oplichting in optima forma. De geadverteerde prijs van €55 is een lokkertje, bij ons werd bijna €400 in rekening gebracht voor een staanders schoorsteen. Maar het kan nog veel erger, lees vooral de reviews! Er wordt niet op mail gereageerd en bij telefoon contact wordt de lijn onmiddellijk verbroken en uw nummer geblokkeerd. Neem contact op met uw verzekering en doe aangifte van oplichting.

Tip: de bovenste advertentie op Google is nagenoeg altijd een oplichter, weest gewaarschuwd.

22 décembre 2025

Factuur veel te hoog

Afspraak gemaakt voor schoorsteen inspectie en vegen van het rookkanaal. Na 15 minuten was de uitvoerder (ingehuurde zzp-er) klaar en wou graag 750 euro hebben. Er werd ineens per strekkende meter gefactureerd via een SUMUP IBAN in Ierland en er rekenen kon men ook niet. BTW bedroeg omgerekend 40 procent. Uiteraard was de prijs niet wat er telefonisch besproken was. KVK nummer en naam van uitvoerder kwamen niet overeen. Duidelijke vorm van oplichting.

5 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Via de mail afgesproken dat het 55 euro…

Via de mail afgesproken dat het 55 euro kost, krijg er automatisch antwoord op dat de afspraak bevestigd is. Vervolgens komen ze en zeggen ze dat het 55 euro per strekkende meter is, dit staat inderdaad onderaan de website in kleine lettertjes. Vervolgens moeten er ook nog eens 50 euro annuleringskosten betaald worden. Oplichters...

5 février 2026

Een ster nog teveel.

Een ster nog teveel.
Mensen trap niet in hun wanpraktijken. Ze zijn echt oplichters. Laten je achteraf een ongekend hoog tarief betalen en berekenen werkzaamheden die ze niet uitvoeren. Daarna zijn ze onbereikbaar en blokkeren ze je nummer. Ze zijn alleen bereikbaar voor onbekende nummers dus nieuwe klanten of beter gezegd slachtoffers.

19 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Schoorsteen laten vegen door Reitsma…

Schoorsteen laten vegen door Reitsma Schoorsteenveger. Tijdens betaling bleek de factuur veel hoger dan verwacht. Meneer wilde niet vertrekken zonder betaling, waardoor wij ons onder druk gezet voelden en uiteindelijk hebben betaald. Ze kwamen nog de schoorsteen maken maar na bellen blokkeerde ze ons.

30 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een gemene oplichters bij Reitsma…

Wat een gemene oplichters bij Reitsma Schoorsteen vegers: €720,- onder druk contant betaald voor 1 rookkanaal: politie kan niets want oplichten is in Nederland algemeen geaccepteerd.

Hoop dat er een kentering in de hele wereld komt en 'de maskers' afvallen, wat een poppenkast met goed beloonde oplichters aan het roer, zò kan het niet langer zijn.

29 janvier 2026

Oplichters

Oplichters. Dikke 500,- betaald voor het laten vegen van een super simpele kachelpijp. Gaan slim te werk, laten je de voorwaarden lezen - die veel te lang zijn om echt door te lezen - en vragen je handtekening. Je hebt dus geen poot om op te staan.
Leuke vlotte werknemer die het werk netjes lijkt te doen. Maar goed, waar een ander hiervoor 50,- vraagt, zetten zij er nog een nul achter. Etterbakken.

28 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

GA NIET MET REITSMA SCHOORSTEENVEGERS…

GA NIET MET REITSMA SCHOORSTEENVEGERS IN ZEE!!
HET ZIJN ECHT OPLICHTERS, EEN ROOKKANAAL REINIGEN KOSTE ONS €720,- EN DAT WAS MET KORTING EN ZONDER BTW BON.
EEN ROOKKANAAL VEGEN KOST MAXIMAAL €70,-

ZE ZIJN DIE ENE STER NOG NIET EENS WAARD.

OPLICHTERS

29 janvier 2026

Oplichter

Oplichter
Prijzen kloppen niet. Oudere besodemieteren. Bijna 500€ voor het “schoonmaken” van de dakgoot.
Ja dat is 10 meter zei de medewerker na opmeten 6,5. Geen materiaal bij zich. Amateur.
Pretendeert bij de ASB te zijn aangesloten terwijl het de ASPB is.
Wees gewaarschuwd

Het is nog geen 1 ster waard

Het is nog geen 1 ster waard maar dat moet om hier te kunnen posten. Het is 1 grote oplichting en ik was in 15 minuten bijna 500 euro armer. Ik had via de info pagina naar de exacte kosten gevraagd maar dat kan je dus niet bewijzen. Jaren lang 65 euro betaald maar dat bedrijf doet het niet meer hier. Dus va55,00 staat er. Hoe gek kan het worden denk je dan nog. Ben ook op tarieven pagina gaan kijken maar staat ook va55,00 e maar je moet dan helemaal naar beneden scrollen en daar staat het dan uiteindelijk inderdaad in de kleine lettertjes dat het per meter wordt gerekend. En dan dus 8 meter want hij had 8 stokken gebruikt en dan daar nog btw en voorrijd kosten bij. Als ik contant zou betalen kon de btw er wel af. Pure misleiding maar mogelijk omdat het dus wel op de website staat. Het wordt tijd dat dit soort wanpraktijken worden aangepakt!!

Schandalige afzetters

Schandalige afzetters. Bij mijn moeder geweest en niet de beleefdheid hebben om haar netjes te helpen. Geen materiaal mee om dakgoot te reinigen. Volledig verkeerd meten (doen of het huis 10m
breed is, terwijl het 6m is).
En als ze terugbelt haar blokkeren.

Ongelooflijk..

Ongelooflijk... we zijn er ingestonken! Wat een vuile geraffineerde oplichters zijn die Reitsma schoorsteenvegers! Waar ik dagen voor moet werken, troggelen zij je in 30 minuten af. Het uitschot der aarde... roetvegers voor de hel !!

Noté 1 sur 5 étoiles

Koste van binnenuit schoonmaken ineens…

Koste van binnenuit schoonmaken ineens 694 euro.
Uiteindelijk 480 euro betaald omdat het niet bij was en er gezeik van zou komen.
Ook vreemd kan het dak niet op mos op het dak, klopt maar aan de voorkant zit geen mos.
Had een combo auto bij zich en geen ladder bij zich .
Ik vind dat ze niet te vertrouwen zijn.
Probeer te bellen en hangen gewoon op.😡

Noté 1 sur 5 étoiles

Doe geen zaken met deze oplichtersbende

Tsjongejonge, wat zijn er intens slechte mensen op de wereld. Vreselijk veel betaald. Veel te veel. Kosten vooraf niet bekend, dus schrikken toen de rekening werd gepresenteerd. Doe geen zaken met deze oplichtersbende!

26 janvier 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus