L'entreprise a répondu
Vores pris var steget, selv om jeg havde anden aftale. Jeg fik svar fra 2 medarbejdere, om at det var standardaftale og sådan var det. Da jeg skrev at så måtte jeg jo bare lære ikke at stole på a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg vil gerne give en kæmpe anbefaling til Saanjh fra Relatel – uden tvivl en af de bedste telefonsælgere, jeg har haft fornøjelsen af at tale med! Fra start til slut var oplevelsen både pro... Voir plus
Et selskab i skal holde fingrene fra. Havde en virksomhed hvor jeg lavede et abonnement med 4 telefoner. Fik at vide jeg bandt mig i 3 år men hvis virksomheden lukkede faldt bindingen væk. Nu er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Relatel tilbyder erhvervstelefoni til små og mellemstore virksomheder. Vi kæmper for de små virksomheder i Danmark, med de bedste produkter, den bedste service og fair priser.
Teglværksgade 18, 2100, København, Danemark
Betjent af Asger B. Meget imødekommende, forståelig og effektiv relevant vejledning. Medvirker derved til at give et godt indtryk af Relatel.
Fra start til slut var oplevelsen både professionel, behagelig og overraskende personlig. Saanjh formår virkelig at lytte, forstå behov og samtidig forklare løsninger på en måde, der er både ærlig og let at forstå. Der var ingen pres eller smarte salgstricks – bare god energi, skarp viden og en oprigtig interesse i at finde den bedste løsning.
Det, der virkelig gør Saanjh unik, er evnen til at skabe tillid over telefonen – noget som ikke er let i den branche. Man føler sig tryg hele vejen igennem, og det er tydeligt, at der bliver gået op i både kundeservice og kvalitet.
Hvis alle sælgere havde samme niveau som Saanjh, ville telefonsalg have et helt andet ry!
Kæmpe respekt og de varmeste anbefalinger herfra 🙌
Ilhan is one the bests you have in your system and very helpful and very professional.
Vi kontaktede jer via e-mail efter at have opdaget et tyveri, der havde fundet sted inden for de to måneder, men desværre lukkede I sagen uden nogen begrundelse eller ansvarlighed.
Derfor er vi her for at advare jeres klienter og potentielle kunder om at gennemgå deres fakturaer og verificere de skyldige beløb, da vi tilfældigvis opdagede, at vi var ofre for tyveri.
Som vores telekommunikations- og internetudbydere er det jeres pligt at beskytte os og jeres andre kunder mod svindel og tyveri, som det vi oplevede. Men I har ikke gjort det. I stedet for at beskytte os beskytter I nu tyven, hvilket ugyldiggør enhver aftale mellem os.
Vi har ret til at spørge, hvem denne tyv er, og hvorfor I ikke har taget nogen retslige skridt mod ham, efter at vi informerede jer om dette tyveri, som vi opdagede ved et tilfælde.
Hvorfor ønsker I at lukke sagen i stedet for at håndtere den professionelt og juridisk?
Har I spurgt jer selv, hvor mange andre personer eller virksomheder der har lidt lignende hacking og tyveri?
Vi beskylder jer ikke for at være tyve, men vi ser jer forsøge at undgå ansvar ved ikke at afsløre tyven og tyveriet. Dette får os til at føle, at I er indirekte medskyldige i denne forbrydelse. Som følge heraf kan vi ikke stole på jer eller føle os trygge ved jeres beskyttelse. Derfor fornyer vi vores krav om, at I afslører tyven og håndterer vores sag professionelt og juridisk, ikke lukker den og løber væk fra den.
Mvh
Namnami ApS
Johan B er venlig, imødekommende og serviceorienteret. Han lytter og søger løsninger. Hold fast i den menneskelige faktor. Vi kunder gider ikke chatbots.
Malthe kunne let løse problemet .
Men lidt klodset at man er nødt til at ringe til kundeservice om e-som
Ilhan var meget serviceminded og gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe mig
Dårlig signal. Deres sms tjeneste på hovednummer kan ikke modtage eller sende billeder via sms. Og det koster 99 kr. om måned. Kun for at kunne sende sms. De har tager R… på kunderne. Og man er bundet til 💩 i 3 år. 🤮

Réponse : Relatel A/S
I forbindelse med en telefonisk henvendelse fra Relatel med tilbud om at tegne favorabel telefonabonnement og internet via telefonsalg blev oplyst at Relatel lovede at vore abonnementer og internetforbindelse, ved en overdragelse til Relatel, ville være med samme datamængder og hastigheder som det vi havde i forvejen. Der blev under telefonsamtalen fremsendt en mail med en stor mængde filer med vilkår sammen med en fuldmagt, som skulle underskrives og returneres under telefonsamtalen, da man ellers ikke ville kunne garantere tilbuddet til den favorable pris. Efterfølgende viste en nærmere gennemlæsning af de fremsendte filer at det lovede i telefonsamtalen ikke var i overensstemmelse med det aftalte.
Sidenhen forsøgt kontakt med Relatel for at ophæve aftalen grundet aftalebrud men Relatel vil ikke anerkende de fejlagtige oplysninger og truer med at de opretter fiktive mobilabonnementer hvis ikke vi udleverer nuværende simkort-numre. Sagen går nu videre til Teleankenævnet og et søgsmål mod Relatel for aftalebrud og urigtige oplysninger og binding i 1 år ekstra udover Telelovens maksbestemmelse. Hold Jer langt væk fra dette firma.

Réponse : Relatel A/S
Tak til Josefine A for en fantastisk service og konkrete svar på mine spørgsmål.
Henrik

Réponse : Relatel A/S
Vi havde en fin kontakt med Johnni fra Relatel. Havde mange spørgsmål i opstartsfase. Han var meget venlig, talte tydeligt og havde god tålmodighed. Guidede os fint igennem vore spørgsmål. Burde have lidt flere stjerner😁

Réponse : Relatel A/S
Jeg driver selv en mindre virksomhed og blev sidst i februar kontaktet af en repræsentant fra Relatel. Kort fortalt blev jeg vildledt i telefonsamtalen, blandt andet som i nedenstående eksempel:
Hvad er din internethastighed?
1000/1000 Mbit via fiber.
Okay, vi leverer det samme.
Efterfølgende modtog jeg dog en 1000 GB 5G-router, som slet ikke blev nævnt under samtalen. Jeg fik ikke mulighed for at gennemgå kontrakten ordentligt, da sælgeren styrede mig direkte til opsummeringen, som primært handlede om prisen. Han var samtidig meget overbevisende omkring, at jeg ville få samme type forbindelse som før.
Den router, jeg modtog, fungerer meget dårligt på min adresse, og alle mine enheder får utilstrækkeligt signal. I praksis betyder det, at jeg ikke havde mulighed for at teste produktet ordentligt, før abonnementet trådte i kraft (udstyret blev sendt cirka en måned før). Derfor kan jeg nu ikke komme ud af en bindingsperiode på 36 måneder, da de 14 dages fortrydelsesret er udløbet.
Jeg vil derfor anbefale andre at være meget opmærksomme og overveje alternativer til Relatel. Den løsning, jeg skiftede fra, var i øvrigt også oprindeligt fra samme selskab, men oplevedes langt mere gennemsigtig.

Réponse : Relatel A/S
Et selskab i skal holde fingrene fra.
Havde en virksomhed hvor jeg lavede et abonnement med 4 telefoner.
Nu er det 3 måneder siden min virksomhed lukkede og 3 af numrene blev flyttet til andre selskaber.
Trods det skal jeg betale for alle 4 telefoner, indtil bindingen ophører om 6 måneder.
Svindel firma, og desværre ikke et firma der holder hvad de lover og hvad der står.

Réponse : Relatel A/S
Som lille mikro-virksomhed (Manne Klinik) blev vi ringet op af en sælger fra Relatel, der benyttede sig af ekstremt aggressive salgsmetoder. Vi blev presset til en hurtig digital accept under selve samtalen under dække af et kunstigt tidspres. De lovede vilkår og priser stemte overhovedet ikke overens med det efterfølgende aftaleresumè, som blandt andet indeholdt en urimelig bindingsperiode på 36 måneder.
Relatel nægtede i første omgang at lytte til vores indsigelser, men efter vi indbragte sagen for Teleankenævnet (sagsnr. 26-248), valgte de at trække i land. Vi har nu modtaget et mæglingsforslag, hvor de krediterer alle opkrævede beløb og fritstiller os fuldstændig fra kontrakten.
Vi vil på det kraftigste advare andre små erhvervsdrivende mod at indgå aftaler med Relatel over telefonen. Det har været et utrolig opslidende forløb, som kun blev løst, fordi vi valgte at gå rettens vej via ankenævnet.

Réponse : Relatel A/S
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Johan fra Relatel. Han var utrolig tålmodig, charmerende og guidede mig trygt igennem hele processen. Alt blev forklaret klart og professionelt, og han håndterede det hele med overskud. Virkelig god service – kan klart anbefales!

God service og forståelse
Ilhan han er sku god nok

Réponse : Relatel A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.