Rembutiken är alltid vansinnigt snabba! Något jag värderar väldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag också, lättare att följa beställningen. Oftast kommer den dagen eft... Voir plus
Beställde begränsningskabeltestare för gräsklipparrobotsystem - Rembutiken är billigast! Skickades prompt, men Postnord strulade med leveransen. Rembutiken var väldigt hjälpsamma och tillmötesgående o... Voir plus
Har vid fler tillfällen beställt från Rembutiken och är väldigt nöjd med servicen och de snabba leveranserna Vid senaste tillfället skulle jag beställa en drivrem till en åkgräsklippare och fick helt... Voir plus
Klarna fungerar bra! På Rembutiken är det alltid lika enkelt att handla, finns varor hemma och dom har klart bästa priserna. Går snabbt att bli behandlad också! PS var tvungen att lägga till detta,... Voir plus
RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
Industrigatan 6B, 52230, Tidaholm, Suède
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Ni har bra kvalitet och ett brett sortiment av remmar och lager mm till bra priser.
Enkelt att beställa samt snabb leverans.
Snabb leverans,billig och en bra produkt för pengarna.
Tok kontakt med kundeservice da reima jeg bestilte var 1 cm for lang, viste til korrekt målemetode var gjort. Etter dette gadd de ikke svare. Kan derfor ikke anbefale å kjøpe avx pix-force reimene deres.
Mycket bra priser, grymt bra grejer det jag köpt,,och super snabb leverans..rekommenderas starkt..
Hade beställt en 711 rem men fick 710 men efter lite skruvande så passade den om än att den var lite väl spänd men den töjer väl ut sig.
Snabb och bra leverans var det och jag har handlat här förr och kommer att handla igen.🙂👍
Hurtig levering af rem - god service, meget glad kunde!
Generellt bra produkter med ett svårslaget pris/prestanda-förhållande. Enstaka grejor har varit något tveksamma men i det stora hela får man vara mycket nöjd.
Hos Rembutiken.se fungerar Internethandeln. Mina beställda grejor skickades som förväntat, därför har jag länkat butiken i min dator om fler beställningar behövs.
Har inte provat grejerna än men beställde på söndag och fick det på tisdag.
Oväntad snabb leverans. Fattar inte hur det kunde gå så snabbt.
Delarna passade perfekt.
Jag beställde en drivrem från rembutiken.se till min åkgräsklippare. Den visade sig dock vara lite för kort.
Jag mejlade Rembutiken och fick snabbt svar från Johan som löste allt till största belåtenhet.
Ulf Jonsson Vilhelmina
Snabba leveranser. Konkurrenskraftiga priser. Bra lagerhållning.
Drittfirma! Delene til gressklipper ble ødelagt etter under en sesong. Nekter garanti å sier det er min feil.
Nå ignorerer de mailene og telefonene mine og fortsette å legge til gebyrer hos klarna. STYR UNNA!!
Enkelt att beställa, tydlig och bra info om hur man mäter sin gamla rem. Bra priser och bra produkter. Snabb leverans, om det behövs.

Réponse : RemButiken.se
Det finns nästan allt som hör ihop med min vardag. Bra service vid kontakt. Snabba leveranser

Réponse : RemButiken.se
En savoir plus sur les différents types d'avis.