Fick snabbt och väldigt fin hjälp i mitt ärende vilket jag är väldigt tacksam för. Skickades sedan vidare till annan avdelning i telefonkö, men kom inte fram. Ringde upp på nytt och fick svar om att... Voir plus
Jag fick snabbt svar på min fråga som gällde huruvida jag själv kan öppna och stänga mitt kreditkort för köp inom och utom Sverige på samma sätt som jag kan göra med mitt kontokort. I dagsläget kan... Voir plus
Jag är mycket nöjd med re member eftersom de erbjuder enkla och moderna lösningar som verkligen passar mina behov. Det känns tryggt att ha kontroll över mina betalningar och jag uppskattar hur smidigt... Voir plus
Bra snabb service / information från Kundservice ( 2 samtal) Även om åtgärden av den digitala justeringen/ ärendet dröjde längre än som uppgavs att det skulle göra. Men det fixade sig och blev rät... Voir plus
re:member erbjuder både kreditkort och privatlån. re:member handlar om dig och dina behov. Det handlar om att du ska ha tillgång till innovativa betalnings- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll, men som samtidigt gör vardagen enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betalningslösningar för ett aktivt liv. Och det kommer vi fortsätta med. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad som är viktigt för dig.
Klarabergsgatan 60, 111 21, Stockholm, Suède
- 0771-15 00 15
- remember.se
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
No problem with costumer support but…
No problem with costumer support but I’m curious about why I can’t see my transaktion information when I’m logged in. Strange that I, 2026, need to call someone to get that information.

Réponse : re:member Sverige
Fick väldigt snabbt veta svaret på min…
Fick väldigt snabbt veta svaret på min fråga. Trevlig kille som visste vad jag ville veta.

Snabb och bra service.Trevligt bemötande
Snabb och bra service.Trevligt bemötande

Réponse : re:member Sverige
Very thankful for the service I got…
Very thankful for the service I got from Remember. Thank you so much for your understanding attitude. Very pleased.

Réponse : re:member Sverige
Handläggaren var mycket trevlig och hjälpsam. Toppen!
Jag fick exakt den hjälp jag behövde. Handläggaren var mycket trevlig och hjälpsam

Réponse : re:member Sverige
De spärrade kortet för att jag numera…
De spärrade kortet för att jag numera är bosatt i Ryssland. Kortet går dock inte använda i Ryssland, så det känns ytterst överdrivet att säde vill förhindra mig från att använda kortet i Europa pga vart jag nu är bosatt

Réponse : re:member Sverige
Snabb och bra service på mitt ärende…
Snabb och bra service på mitt ärende att avsluta kortet. Fick kortet automatiskt vid övergång från Everday Card.

Réponse : re:member Sverige
Personalen är duktiga och hjälpsam
Personalen är duktiga och hjälpsam , jag är nöjd med Remember 🙏

Réponse : re:member Sverige
Mycket fint bemötande lösa problem…
Mycket fint bemötande lösa problem Smidigt och snabb

Réponse : re:member Sverige
Det var att Remember som inte ekände…
Det var att Remember som inte erkände de fel som uppstått .De påstod att det var min bank som hade gjort förändringar på inter iternetfaktura .Det kan ju banken ej göra . Har talat med banken som är SEB .Det är bara Remember och jag själv som kan göra förändringar på betalningsrutinerna .Eftersom det ej var jag själv så var det Remember som hade ändrat betalsystem .Remember tog ej ansvar för de extra räntor som jag betalade .Fick ej heller faktura på dessa via internet .De låg bara kvar .Tokigt system .Remember tar ej ansvar för vad som hänt .Jag har i alla år alltid betalat det som stod på fakturan .Har aldrig haft behov av att delbetala .
Egon Dahl