1. Services de nettoyage

Få en 360 graders privat rengøring, når du har behov for det. Vores rengøring er 100% fleksibel, og kan udføres, når du ønsker det.

4,5

Crystal Fox udtrykker sin oprigtige…

Crystal Fox udtrykker sin oprigtige taknemmelighed til Renitex for et produktivt og succesfuldt samarbejde. Som underleverandør værdsætter vi især det høje niveau af professionalisme og hurtighed hos Renitex-teamet. Deres opmærksomhed på detaljer og stræben efter kvalitet er altid i top.
Vi anbefaler Renitex som en pålidelig og ansvarlig partner inden for rengøringstjenester.
Med venlig hilsen,

Alina fra Crystal Fox

16 juin 2024

Tak for en fin rengøring

Tak for en fin rengøring. De to unge piger levede til fulde op til mine forventninger og mere end dem. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil benytte mig af dit firma.
En ren førsteklasses fornøjelse.

11 juin 2024

Rengøring er en tillidssag og et stykke…

Rengøring er en tillidssag og et stykke praktisk arbejde. Tillid fordi der gives adgang til ens hjem uden, at man selv er der, og selve arbejdet skal være i top

Renitex udfylder begge roller og efter to år er jeg stadig særdeles tilfreds og kan varmt anbefale dem

Dbh Christian Stenbjerre

8 février 2024

Renitex får vores bedste anbefalinger

Renitex får vores bedste anbefalinger! De har gjort rent hos os 1 x hveranden uge til U-G resultat.
Alt har været flot ordnet. Som ekstra finesse er sofapuder blevet stylet, sengen redt pænt og toiletpapir samt køkkenrulle foldet, så det er en sand fornøjelse at komme hjem til. De svarer altid telefonen og er yderst høflige.

5 février 2024

Rengøring i verdensklasse

Aldrig tidligere har jeg oplevet så dygtige og flittige rengøringsfolk. Firmaet passer næsten dagligt min onkels hus og der bliver bare gjort rent! Selv hans seng bliver redt, som var det på et fem-stjernet hotelværelse.
Sikke en glæde!

19 décembre 2023

Flot service

Bruge denne virksomhed siden start. Jeg kam anbefale virksomhed - bedste kvalitet, hurtig respons, meget varmt kommunikation.

17 octobre 2023

En stor og varm anbefaling

Jeg kan kun på det varmeste anbefale rengøring fra Renitex.
De kommer altid til tiden og udfører et glimrende arbejde.
Og der er altid hurtig og god kommunikation med kontoret mht evt ændringer fra min eller deres side :o)

17 octobre 2023

God og hurtig rengøring

De kommer altid til aftalt tid, og skulle der ske noget uforudset, får jeg altid besked. Rengøringen er god og hurtig, jeg er tilfreds.
Kristin Wiborg

2 octobre 2023