Lisez les avis des autres
Vi har rengøring derhjemme fra Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup, og vi er virkelig glade for det. Rengøringen er grundig, stabil og udført med øje for detaljen – hver gang. Det giver en stor ro i... Voir plus
Vi har i dag haft besøg af 2 af deres piger til opstart og hold nu op et stykke arbejde de har lavet! Hele vores lejlighed på 100kvm stod snorlige, gulvet vasket, støvsuget i alle kroge og kanter, a... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup er vi specialister i både privat- og erhvervsrengøring. Vi er dedikerede til at skabe rene, komfortable hjem og præsentable, professionelle erhvervsmiljøer, hvor både familier og medarbejdere kan trives. Privatrengøring: Vi forstår, at hvert hjem er unikt. Derfor tilpasser vi vores rengøringsløsninger til dine individuelle behov og ønsker. Vores privat rengøringstjeneste er fleksibel og uden bindinger. Uanset om du har behov for rengøring ugentligt eller hver anden uge, kan du forvente høj kvalitet og personlig service. Vi går altid den ekstra mil for at sikre, at du får en professionel og pålidelig oplevelse – fra at ryste puder og rede senge til at sende en SMS dagen før med tidspunktet for vores besøg. Når du vælger os til privat rengøring, vælger du mere end blot rene overflader – du vælger tryghed, komfort og service med omtanke. Erhvervsrengøring: Et rent og præsentabelt arbejdsmiljø er afgørende for både medarbejdertrivsel og virksomhedens professionelle fremtoning. Vi tilbyder skræddersyede rengøringsløsninger til virksomheder i alle størrelser – fra kontorer til klinikker og butikker. Vores erhvervskunder værdsætter vores punktlighed, diskretion og høje kvalitetsstandarder. Vi tilrettelægger rengøringen efter jeres arbejdstider og behov, så rengøringen ikke forstyrrer den daglige drift. Med os som samarbejdspartner får I en professionel rengøringsløsning, hvor I kan være sikre på, at detaljerne er i orden – hver gang. Hos Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup sætter vi en ære i at levere rengøring, du kan stole på – hvad enten det gælder dit hjem eller din arbejdsplads.
Tilfredshedsgaranti med et smil.
Écrit par l'entreprise

- Vi er forpligtet til at levere den bedste kvalitet.
- Vi er dedikerede til at forsyne dig med den højeste kvalitet og den bedste kundeservice i branchen. En konstant udvikling og løbende kommunikation med vores kunder giver os en stor forståelse for, hvordan du som kunde får det bedste resultat, og af denne grund kan vi give tilfredshedsgaranti på alle rengøringer.
Nyd en grundig hovedrengøring - helt uden ekstra omkostninger!
Invester i renhed, og vi fordobler din tid!

Coordonnées de contact
Kratbjerg 203, 3480, Fredensborg, Danemark
- 71 994 994
- tb@retb.dk
- retb.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi er rigtigt godt tilfredse med…
Vi er rigtigt godt tilfredse med rengøringen, det kan anbefales, der er fint styr på fremmøde og rengøringen er lige som vi gerne vi have det.
Vedfungerende og professionel rengøringsfirma
Vi har haft rengøring fra Thomas Bidstrup (TB) i flere år nu. Vi får to timer rengøring én gang om uge. Der findes helt sikkert billigere rengøring, men det sagt, så synes jeg priserne er rimeligt ift. det man får få pengene. Til at starte med har de en velfungerende kundeservice, som svarer samme dag på en ens henvendelser. De er fleksible og har næste alle gange kunne imødekomme vores ønsker omkring ændringer, også på kort varsel. De søger for at ens præferencer bliver noteret og kommunikeret til rengøringsassistenten. Man kan dog også kommunikere direkte med rengøringsassistenten. Man får en fast rengøringsassistent. Ved sygdom eller ferier, søger TB for erstatning. Ikke en eneste gang de sidste tre år, har de været nød til at aflyse en rengøring. Rengøringsassistenterne er ofte ikke dansk, men de er venlig og utrolig professionel. Hvis du har bemærkninger, tager både kundeservice og assistenten utrolig godt imod dem og udbedrer hvor nødvendigt. For os er det vigtigt, at assistenterne får en ordentlig løn og gode vilkår for deres ellers benhårde arbejde, som rengøring er. Overordnet er vi meget tilfredse med TB.
God rengøring med stor fleksibilitet
God rengøring, stor fleksibilitet og nem og hurtig kundeservice. Vi har brugt Thomas Bidstrup Rengøring til at gøre rent i vores hjem hver anden uge de seneste to år og har været meget tilfredse kunder. Samtidig har det været dejligt, at de tilbyder som stor fleksibilitet og har en nem og hurtig kundeservice, da vi som børnefamilie nogle gange har måttet rykke rundt eller aflyse med kort varsel bl.a. pga sygdom. Varm anbefaling herfra.
Vi har rengøring derhjemme fra…
Det giver en stor ro i hverdagen at komme hjem til et rent og velholdt hjem, og kommunikationen har hele tiden været nem og professionel. Man kan mærke, at der bliver taget ansvar og leveret en service, der er til at stole på.
Super god service og kompetente og…
Super god service og kompetente og venlige ansatte. Største anbefaling herfra😍
Grundig og hensynsfuld
Grundig og hensynsfuld
Jeg har grundet operation og sygdom været nødt til at bede om hjælp til rengøringen
Thomas Bidstrup rengøring var hurtige til at vende tilbage med et tilbud og det er meget enkelt at kommunikere via app’en
Alexandra kom og udførte en meget grundig startrengøring, og samtidig er hun virkelig hensynsfuld overfor mig, der ikke kan forlade huset.
Jeg kan varmt anbefale Thomas Bidstrup rengøring
God service og medarbejdere.
God service, professionelle medarbejdere og ekstrem god kundeservice.
Rengøring har ødelagt og skadet flere steder i huset
For 5 dage siden fik vi gjort rent af Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup for første gang. Firmaet havde vi valgt på trods af den højere pris end gennemsnittet, grundet de gode anmeldelser på Trustpilot. Vi blev dog slemt skuffede da vi kom efter rengøringen. Rengøringen har banket ind i vores helt nymalede døre, så vi efterfølgende har måtte pletmale og vores gulve har nu lange ridser efter en støvsuger. Men værst af alt, var vores gelænder ved trappen voldsomt flænset i overfladen og der var flere hakker i væggen hele vejen ned langs trappen. Fuldstændig uacceptabelt, at rengøringen på den måde har ødelagt og gjort skade flere steder rundt i huset. Gelænderet har vi måtte slibe og oliere bagefter, og desværre kan man stadig mærke ujævnhederne fra skade.
Vi har skrevet en mail med ovenstående information til kundeservice, men efter 5 dage har vi fortsat ikke hørt noget. Og det er til trods for, at jeg også har ringet, men fik at vide at dem der kunne hjælpe ikke lige havde tid.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, som efterlader os skuffede og vrede over servicen.
Godt og professionelt firma med søde og effektive medarbejdere
Det er utrolig søde mennesker der kommer og gør rent. De er altid smilende og super effektive. De arbejder hårdt og gør et godt stykke arbejde
Jeg vil give min varmeste anbefaling…
Jeg vil give min varmeste anbefaling til rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup.
De yder rengøring i top kvalitet med dygtige rengøringsassistenter.
Deres søde kundeservice team er altid klar til at hjælpe på bedst muligvis.
Vi har benyttet os af Thomas Bidstrup…
Vi har benyttet os af Thomas Bidstrup rengøring i 4 år og har været meget tilfredse med den service de yder. Vi har haft den samme til at gøre rent hjemme hos os i stort set de 4 år, vi har benyttet os af servicen og er meget glade for hende. Hvis der i ferieperioder har været afløser på og rengøringen ikke har været tilfredsstillende, er Thomas Thomas Bidstrup gode til at kompensere med ekstra timer rengøring den efterfølgende gang. Alt i alt super tilfredse og kan varmt anbefales me
Vi har haft Thomas Bistrup rengøring…
Opdatering: Vi fik en fin mail tilbage fra firmaet efter vores anmeldelse/oplevelse hvor de tilbød at komme forbi med en af deres managere under rengøringen ifht. at tilrettelægge opgaverne så det ikke giver besvær for os som kunde. Derudover en anerkendelse af at der havde været nogle fejl i forløbet. Det ændrer ikke på de ting jeg beskriver i min oprindelige anmeldelse MEN det er altid et godt tegn når man tager kritik til sig på en konstruktiv måde og det må man sige de gjorde her. God stil.
Oprindelig anmeldelse:
Vi har haft Thomas Bistrup rengøring til at stå for rengøringen hos os over en periode og har ikke haft en god oplevelse. Kun en enkelt gang har vi oplevet at have den samme medarbejder herude, og hver gang har vi skulle gennemgå hvad der var aftalt på trods af at der skriftligt var en ret klar aftale. Vi har haft fremhævet dette for virksomheden flere gange og oplevede senest blot at få at vide at vi skulle sende en mail, igen, med samme beskrivelse. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man ikke kan aftale opgaven én gang og så videregive den info til personalet. Vi oplevede desværre en noget arrogant holdning til kritik af den dårlige kommunikation mellem virksomhed og personale. Tilmed med urigtig henvisning til at vi jo i aftalen kun skulle have tørret flader af I huset på 200kvm. Og have rengjort 2 badeværelser + toilet OG have støvsuget hjørner her for 870 kr per gang. Vi har sort på hvidt en aftale om at der skulle støvsuge hjørnet I hele huset.
Grunden til de to stjerner er de trods alt søde og imødekommende folk der kom ud her i perioden som man jo ikke kan klandre for den dårlige kommunikation om opgaven.
Stor anbefaling
Thomas Bidstrup er klart det bedste rengøringsfirma vi har brugt! Der var intet vi har kunne sætte en finger på, tilfreds efter hver gang!
Rengøringsmedarbejderne hos Thomas…
Rengøringsmedarbejderne hos Thomas Bidstrup er dygtige, effektive og konsistente.
Vi har været utroligt glade for vores…
Vi har været utroligt glade for vores rengøring og de assistenter, der har været hos os har altid været venlige, imødekommende og grundige.
Super service, professionelt, fleksibelt.
Meget godt kundeservice.
Deres rengøringspersonale er effektive og leverer mere en der man har aftalt.
6 ud af 5 stjerne.
Rengøringsassistance når det er bedst
Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.
Højt kvalificeret personale - i hvert tilfælde den medarbejder som kom hos os.
Superflot rengøringsarbejde.
Kan anbefales i allerhøjeste grad.
Et super godt rengøringsfirma
Et super godt rengøringsfirma. Altid fantastisk god rengøring og rigtig søde medarbejdere. Vi har brugt dette firma i mange år og er meget tilfredse
Påtog sig ansvar for dyr skade uden indsigelser
Vi har været kunder i 12 år, hvilket er en bedrift i sig selv, da min hustru er meget pertentlig med rengøring. Ved flytning havde vi overtaget et fint nyt køkken med en voldsomt dyr induktionskogeplade. På et tidspunkt kommer rengøringen til at ridse den ret kraftigt, og vi tænker straks "Åh, nej - den prøver de at løbe fra - det er 3 års indtjening fra os der er på spil for dem - og så skal vi have nyt rengøringsfirma". Men de var enormt professionelle, påtog sig ansvaret uden indsigelser og vi havde en ny identisk kogeplade installeret en uge efter.
Så stor tommelfinger op herfra - pålidelige og dygtige, og løber ikke fra ansvaret, selvom det er en dyr ting.
Grundig og professionel rengøring
Grundig og professionel rengøring, venlig kundeservice samt arbejdsomme assistenter.
Samlet set - en rigtig god oplevelse 😊
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.