Super fedt koncept - både som køber og sælger. Jeg har haft en stand flere gange i Esbjerg og bliver altid mødt af søde, smilende og hjælpesomme medarbejdere. Butikken er lys, overskuelig og alti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Reshoppit Odense får mine varmeste anbefalinger! Jeg har haft to stande hos Reshoppit indtil videre – og det er med 100 % sikkerhed ikke de sidste. Hele konceptet fungerer bare virkelig godt... Voir plus
L'entreprise a répondu
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk er et luksus-secondhand koncept med fysiske butikker i Vejle, Herning, Horsens, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Herning, Horsens, Vejle, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Har haft stand af flere omgange over de sidste par år, og har kun god erfaring, og vil helt sikkert gøre det igen🤩🙃
Dårlig kundeservice i reshoppit i Randers. Min datter køber en blazer til 375 kr. Den hang på en stand med 50% men var åbenbart på en forkert stand. Medarbejder fortæller ikke prisen og min datter ligger ikke mærke til prisen inden hun betaler. Vi siger vi gerne vil ha refunderet med det samme hvilket vi får afvide vi ikke kan. Vi har ikke engang forladt butikken. Men der er ingen forståelse eller retur af vare.
På hjemmesiden kan man købe varer over nettet og få 14 dages returret. Jeg kunne forstå det hvis man havde forladt butikken at man ikke kunne refundere. Men 10 sekunder efter er der ingen returret?! Man kan refundere i andre genbrugsbutikker i Randeres hvis man ikke har forladt butikken.
Vi kommer aldrig til at sætte vores ben i butikken igen, hverken som standlejer eller kunde, og jeg kommer til at gøre en kæmpe indsats for at reklamere om jeres dårlige kundeservice i hele byen.
Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det!!!

Réponse de reshoppit.dk
Super fedt koncept - både som køber og sælger.
Butikken er lys, overskuelig og altid ren.

Réponse de reshoppit.dk
Det har været en rigtig god oplevelse at have min stand i Reshoppit. Det er et fedt sted med mange forskellige muligheder for tøj, og der er virkelig noget for alle. Man kan være heldig at finde nogle helt unikke skatte, og samtidig er det nemt og overskueligt at have sine egne ting til salg. Jeg er super tilfreds med både salget og hele oplevelsen.

Réponse de reshoppit.dk
Fed butik med stort udvalg. Der er pænt og rent. Mega sødt personale og god betjening. God oplevelse, hvor man faktisk får solgt sit tøj💗

Réponse de reshoppit.dk
Reshoppit Odense får mine varmeste anbefalinger!
Jeg har haft to stande hos Reshoppit indtil videre – og det er med 100 % sikkerhed ikke de sidste. Hele konceptet fungerer bare virkelig godt, og det gør det både nemt og overskueligt at sælge sine ting.
Deres app er simpelthen genial. Man kan hele tiden følge med i sine salg direkte fra telefonen, justere priser, sætte rabat på sin stand eller fjerne rabatten igen med få klik. Det giver en kæmpe frihed og fleksibilitet i hverdagen, og man føler virkelig, at man har kontrol over sit salg.
Derudover fortjener personalet også stor ros. Pigerne derude er altid mega søde, hjælpsomme og imødekommende – og man får næsten altid en hyggelig snak med på vejen. Det gør hele oplevelsen endnu bedre.
Alt i alt en virkelig god oplevelse hver gang – jeg glæder mig allerede til næste stand!

Réponse de reshoppit.dk
Var i reshoppit i Svendborg i går for første gang. Dejlig oplevelse. Ordentlig butik. Mange omklædningsrum. Gode priser. Vi gjorde mange fine fund. Kan især anbefales til unge (meget str s) En times parkering er jo for lidt!

Réponse de reshoppit.dk
Reshoppit Esbjerg er en virkelig fin butik, der føles overskuelig og bestemt ikke rodet, som man ellers godt kan opleve i andre secondhand butikker. Altid smilende og imødekommende personale.
Jeg har været meget tilfreds både som standlejer og køber 😊

Réponse de reshoppit.dk
Mega god service, og så er det bare et super godt initiativ at bakke op om!

Réponse de reshoppit.dk
Jeg vil rigtig gerne skrive en god anmeldelse til Reshopit Esbjerg🫶🏻
Jeg har nu on and off haft stande hos Reshopit Esbjerg i løbet af flere år, og har tjent mellem 600-5.000kr (efter køb af stand og kompensation - 19%) hver gang!🤩
Reshopit Esbjerg leverer ALTID supergod service - uanset om det er som køber eller sælger! De står altid klar til at hjælpe i butikken, men også via deres Instagram, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp - det sætter jeg stor pris på.
Jeg vil fortsat blive ved med at købe stande hos Reshopit Esbjerg, og jeg kan klart anbefale dig at gøre det samme🩷

Réponse de reshoppit.dk
Smilende hjælpsomt personale. Altid pænt og opryddet

Réponse de reshoppit.dk
Mega god oplevelse gang på gang, og altid den bedste service. Medarbejderne i butikken er altid behjælpelige, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp. Som standlejer næsten fra start, er det stadig en succes at komme forbi og fylde sin stand op, da man altid bliver mødt at et smil fra medarbejderne. Så alt i alt god oplevelse!!

Réponse de reshoppit.dk
Velindrettet og smagfuld butik med lækre varer og søde ansatte! Altid med gode fund.

Réponse de reshoppit.dk
Det var en super god oplevelse, at have en stand i Reshoppit Esbjerg. De var super søde til at hjælpe, med opsætning, og hvis der var andet.
Jeg har også kun gode oplevelser som kunde, personalet er super søde, og butikken er ryddelig💕

Réponse de reshoppit.dk
Hos Reshoppit i Esbjerg har jeg kun oplevet kompetent og hjælpsom betjening! Kan varmt anbefales. Min stand er altid flot og rydelig - og det er altid muligt at få flere bøjler til opsætning af nyt tøj. Derudover er det dejligt at opleve at ens tøj bliver promoveret på deres sociale medier

Réponse de reshoppit.dk
Reshoppit Esbjerg. Virkelig god måde at få solgt sit tøj og andre ting på. Altid glad og smilende personale❤️

Réponse de reshoppit.dk
Jeg har en stand i Esbjerg.
Det er jeg utrolig glad for!
Personalet er meget imødekommende, smilende, venlige og ikke mindst hjælpsomme.
De har fuldstændig styr på det og er gode til at hjælpe med tips og ideer til øge salget på ens stand.
Butikken fremstår altid ren og pæn og der er en god stemning.
Det er ikke sidste gang jeg har en stand her og har også anbefalet det til dem jeg kender.

Réponse de reshoppit.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.