Super fedt koncept - både som køber og sælger. Jeg har haft en stand flere gange i Esbjerg og bliver altid mødt af søde, smilende og hjælpesomme medarbejdere. Butikken er lys, overskuelig og alti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dårlig kundeservice i reshoppit i Randers. Min datter køber en blazer til 375 kr. Den hang på en stand med 50% men var åbenbart på en forkert stand. Medarbejder fortæller ikke prisen og min datt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det har været en rigtig god oplevelse at have min stand i Reshoppit. Det er et fedt sted med mange forskellige muligheder for tøj, og der er virkelig noget for alle. Man kan være heldig at finde nogle... Voir plus
L'entreprise a répondu
Reshoppit Odense får mine varmeste anbefalinger! Jeg har haft to stande hos Reshoppit indtil videre – og det er med 100 % sikkerhed ikke de sidste. Hele konceptet fungerer bare virkelig godt... Voir plus
L'entreprise a répondu
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk er et luksus-secondhand koncept med fysiske butikker i Vejle, Herning, Horsens, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Herning, Horsens, Vejle, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jeg har egentlig været tilfreds med at have en stand, men blev virkelig skuffet denne gang. Jeg satte en næsten ny og meget flot jakke til salg til en fair pris, selvom den ikke er helt billig fra ny. Alligevel fik jeg besked om efter at have hængt der i nogle uger, at den ikke måtte sælges, fordi den pludselig var blevet “defekt” i stoffet på kraven, altså revet hul i stoffet! Skaden er sket, mens jakken har hængt i butikken – og alligevel ender ansvaret hos sælger.
Det er virkelig ærgerligt, for man forventer jo, at der bliver passet ordentligt på varerne og holdt øje med dem. Det føles både uretfærdigt og uprofessionelt. Det er simpelthen ikke i orden…
Bare en advarsel til andre: Man kan ikke regne med, at tingene bliver passet på, så vælg med omhu, hvad I sender derover, desværre

Réponse de reshoppit.dk
Jeg synes det er en nem og overskuelig måde at få solgt sine brugte ting på og hele systemet bag fungerer godt.

Réponse de reshoppit.dk
Reshoppit Odense har det sødeste personale, som altid er hjælpsomme! Altid en god oplevelse :)

Réponse de reshoppit.dk
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Reshoppit i Odense.
Butikken er pæn og overskuelig og der er et stort udvalg af varer.
Personalet er imødekommende, hjælpsomme, smilende og opmærksomme.

Réponse de reshoppit.dk
Hjælpsomt personale, god service blandt pigerne!
Kommisionen er lidt høj, men det er nemt og man slipper for alt bøvlet ved at sælge, sende og besvare en masse spørgsmål!

Réponse de reshoppit.dk
Har været så tilfreds med reshopit Esbjerg. Altid søde personaler som er hjælpsomme og har fået solgt en masse af mine vare. Kan klar anbefaler reshopit Esbjerg.

Réponse de reshoppit.dk
God service ved Reshoppit Esbjerg. Godt salg. Søde medarbejdere.

Réponse de reshoppit.dk
Reshoppit Esbjerg 🥰 wow bestemt et besøg værd 🤩 der er så mange gode fund, lækkert kvalitetstøj, billige mærker til MEGET LAVE priser.
Personalet er super søde, dygtige og meget hjælpsomme.
Jeg har haft stand med et super godt salg. 🥰 og Har købt en masse MEGET Fine og skønne kvalitetsmærker til uhørt lave priser.
Bl.a. den skønneste hvide 100 procent Casmere strik til 200. Kr. Jeg er FAN
ESBJERG vågn op. Vi skal passe på vores planet og genbruge, her er SÅ meget lækre styles også en en gl kvinde som mig på 64 år. Reshoppit Esbjerg er ikke kun for de unge men for alle der kan lide at gøre et GODT køb. Man er vel en jyde.

Réponse de reshoppit.dk
Nemt og overskueligt. De er gode til at vise ens tøj på de sociale medier, og er søde til at hjælpe. Kan klart anbefales at gøre.

Réponse de reshoppit.dk
Super godt sted at sælge tøj og personalet er der altid til at hjælpe.

Réponse de reshoppit.dk
Jeg har haft en stand i reshoppit i Esbjerg. Det var nemt at sætte op og til salg, jeg har solgt rigtig godt. God måde at få ryddet ud i sit eget tøj og givet det videre til andre😊

Réponse de reshoppit.dk
Nemt at sætte sin stand op og få udskrevet prismærker. Man for altid besked når noget er blevet solgt. Der er studierabat! Det skal man selv spørge om!

Réponse de reshoppit.dk
Jeg har lejet reol for fire uger. Når jeg er kommet forbi for at tjekke og rydde op på den, har den altid været pæn og præsentabel. Jeg oplever venligt og hjælpsomt personale!

Réponse de reshoppit.dk
Det var nemt at oprette og til en god tilbudspris. God app / hjemmeside, med godt overblik over hvad man har solgt. God og venlig service i butikken i Esbjerg.

Reshoppit Esbjerg
Jeg har mødt et meget venligt og serviceminded personale. Butikken fremstår opryddet og ren. Der er flere typer af stande, så du har mulighed for at præsentere din tøj o.a på bedste vis.
Alt i alt en god oplevelse 😊

Réponse de reshoppit.dk
God service. Også virkelig nemt at få op og køre med app, hjemmeside, stand, bankoverførsel osv. Generelt en god oplevelse

Réponse de reshoppit.dk
Jeg vil klart anbefale at have en stand i reshoppit. Udover det er det super sødt personale de har

Réponse de reshoppit.dk
Virkelig dejligt og imødekommende personale!
Lækker butik, med godt udvalg af tøj, til virkelig gode priser🤩

Réponse de reshoppit.dk
Jeg har af 2 omgange haft en stand hos Reshoppit i Esbjerg og valgte at forlænge den ene gang, fordi de kørte et tilbud på 4 ugers standleje. Overordnet set er jeg vild med konceptet og at træde ind i den inspirerende, stilfulde og ikke mindst blive mødt af imødekommende og hjælpsomt personale i shoppen.
Jeg synes de indbyder et fedt shopping miljø med fair kommissions gebyr og gode ordensregler.
Mit personlige salg har svinget meget, men har haft et plus og elsker at "gammelt får nyt liv" og muligheden for at gøre brug af ens konto til køb af nye varer.

Réponse de reshoppit.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.