RISK Avis 97

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag had ik pech. Na lang te hebben gebeld met de alarmcentrale kwamen we erachter dat de Risk-voorwaarden daar niet bekend waren. Ik heb Risk zelf proberen te bellen, maar ze waren moeilijk... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De snelheid waar de vraag die je stelt wordt behandeld.b.v.bij verandering van autoverzekering wordt altijd een prima alternatief gezocht…..

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben volkomen correct en naar volle tevredenheid behandeld bij: 1 de koop en verzekering van een andere auto 2 de verkoop van mijn vorige auto die pas twee dagen later geschiedde. Geduldig en vr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Er is nagenoeg geen contact met Risk te krijgen, telefonisch is men niet bereikbaar en per mail duurt de beantwoording enorm lang. Resultaat, schade afhandeling van een caravan schade duurt van septem... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Courtier d'assurances

Écrit par l'entreprise

Happy customers is ons motto binnen RISK. In nauwe samenwerking met onze partners, streven wij met een professioneel team van ruim 100 medewerkers, het leven van onze klanten een stukje makkelijk te maken. Ons Insurtech platform is breed inzetbaar voor API-partners, Assurantie-adviseurs, Softwarepakketten, Online-labels en Verzekeraars. Wij kiezen daarbij voor een STP-werkwijze, Plug-and-Play-integraties en innovatieve aanpak. Wij bieden een ruim aanbod van producten zowel in Volmacht als via Direct writers. Een aanstelling is binnen een dag geregeld! Dankzij ons cloud-based platform bieden wij als Insurtech Serviceprovider de mogelijkheid om een breed scala aan financiële producten te vergelijken en af te sluiten. We bieden tal van oplossingen aan en zijn altijd bezig met (door) ontwikkelingen van nieuwe producten.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

1 van de laagste en nog een betaalbare fietsverzekering premie

Prima voorwaarden met 1 van de laagste en nog een betaalbare fietsverzekering premie in Nederland. Online makkelijk af te sluiten met duidelijke vraagstelling.
De afhandeling na diefstal van mijn ebike was snel en correct.

20 février 2025

Beste K.B.,

Bedankt voor je positieve review!

Groet,

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel bereikbaar en alles door een…

Snel bereikbaar en alles door een persoon afgehandeld

14 février 2025

Beste Leon,

Bedankt voor je positieve terugkoppeling!

Groet,

Geen updates, zelfs na 4 keer bellen over meerdere weken tijd

De klantenservice is supervriendelijk en denkt goed mee, maar kunnen niet de schade-afdeling bereiken. De klantenservice heeft geen interne telefoonnummers van leidinggevende of de schade-afdeling. De schade is op 26 oktober vastgesteld en na 4 keer bellen met diverse weken er tussen (het is nu 7 januari) kom ik geen stap verder. Ik krijg ook geen updates vanuit RISK. Heel vervelend als je voor zo lang autoschade hebt. Zou RISK zeker afraden.

7 janvier 2025

Réponse de RISK

Beste Rob, dis is vervelend om te horen en dit is niet hoe onze dienstverlening moet zijn. Wij nemen vanuit de schadeafdeling contact met u op om dit dossier samen met u door te spreken en een terugkoppeling te geven en een een update op dit dossier te geven.

Geachte Mevrouw

Geachte Mevrouw, Meneer,
Heb aangegeven te stoppen,met de verzekering,
Wens U Gezegend ,gezond Nieuwjaar.

6 janvier 2025

Slechte service

2 maanden geleden een schade gemeld tot de dag van vandaag kan niemand fatsoenlijk iets laten weten. Continue te horen krijgen dat ze terug bellen etc. Zeer veel spijt van het afsluiten aansprakelijkheidsverzekering bij Risk!

19 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Risk betaalt verplichte rekening niet!

Ik heb een auto ongeluk gehad in juli 2024 op de Duitse autosnelweg 46 bij Hückelhoven.
Doordat de ( vrijwillige) brandweer ter plaatse geroepen werd kwam hier een factuur uit voort van 531.48€
Ik ben all risk verzekerd en deze kosten zouden vergoed worden.
Vandaag is het 8 december 2024, bijna 5 maanden na dato en Risk heeft nog steeds niet uitgekeerd.
Ik heb al aanmaningen ontvangen van de Stadt Hückelhoven en Risk heeft de zaak op betaald en afgehandeld gezet terwijl dit niet het geval is!
Ik heb nu een nieuwe aanmaning ontvangen met extra kosten en bij Risk verschuilt men zich achter elkaar.
Vooralsnog durft niemand verantwoording te pakken voor deze laksheid.
Ik word gewoon van het kastje naar de muur gestuurd en heb nu ook andere organen ingeschakeld.
Zéér slechte ' reclame' voor dit bedrijf.

8 décembre 2024

Réponse de RISK

Vervelend om uw ervaring te lezen. Mag ik u vragen om contact op te nemen met klacht@risk.nl, zodat we u verder kunnen helpen?

Geweldig…

Telefonische en per mail heel snelle service.
Super vriendelijk en correct.

4 décembre 2024

betreft autoverzekering

betreft autoverzekering
misleid en premie veel te duur een auto verzekering is daar zeker niet aan te raden
als zzp heb je namelijk geen zakelijke verzekering nodig
waar door je premie hoger uit komt
dat is misleiding van de cosument gelukig zijn al mijn verzekingen daar weg

14 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer Slecht reageren nergens op.

28 février 2024

Beste Deniz,

Noté 1 sur 5 étoiles

Schade met auto auto maand bij garage…

Schade met auto auto maand bij garage een expertise bureau net als hun auto wordt getaxeerd op zichtbare schade waar het koelerpakket eruit ligt en nog geen eens meegenomen in het rapport Ced expertises en hun hele mooie samenwerking

2 octobre 2024

Beste Emo,

Wij kunnen uw gebeurtenis niet terug leiden naar een voorval bij ons. Daarom komen we graag met u in contact om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u contact opnemen met klacht@risk.nl? Dan kunnen wij u verder helpen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Neem nooit hier jouw verzekering!

Neem nooit hier jouw verzekering!! Ze laten je zitten en nemen geen contact meer met je op. Ze doen luchtig aan de telefoon, terwijl je schade hebt!
Ze houden je aan het lijntje!
WEES GEWAARSCHUWD

22 juillet 2024

Goedemorgen,

Graag komen we met u in contact om te kijken naar een oplossing. Kunt u contact opnemen met klacht@risk.nl?

slechte ervaring gehad met Risk

Helaas een slechte ervaring gehad met Risk Verzekeringen, een flinke lekkage in mijn badkamer, een bedrijf erbij voor de lekkage detectie, die mij duidelijk vertellen dat de kitranden er niet zo slecht uitzien, en dat dit echt niet zoveel schade kan opleveren, uiteindelijk op het schaderapport geven ze de kitranden de schuld, en zogenaamd was er geen zichtbare vervolgschade, terwijl het stucwerk van m'n plafond valt... Wij gaan zoeken naar een andere verzekeraar!

24 juillet 2024

Beste Randy,

We vinden het vervelend om dit te lezen. Zou je contact met ons op willen nemen via klacht@risk.nl? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

Zeer Teleurstellende Ervaring met Risk Direct Verzekering

Ik heb mijn auto bij Risk Direct verzekerd, maar helaas werd mijn nieuwe BMW binnen twee maanden twee keer beschadigd door onbekende voertuig/en tijdens het parkeren. Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Toen ik contact opnam met Risk Direct om te vragen hoe zij mij konden helpen, zeiden ze dat ze de schades zouden dekken, maar dat mijn maandelijkse premie met 500 euro zou stijgen en mijn schadevrije jaren met 5 jaar zouden teruggaan.

Na overleg met een autogarage bleek dat de reparatiekosten slechts 700 euro zouden bedragen. Gezien de relatief lage kosten en de aanzienlijke verhoging van mijn premie, besloot ik geen claim in te dienen bij Risk Direct.

Toen ik mijn nieuwe auto bij een andere verzekering wilde onderbrengen, ontdekte ik dat mijn naam onterecht geregistreerd stond in de CIS Databank voor twee schades die ik nooit geclaimd had en waarvoor ik ook nooit een bedrag uitgekeerd heb gekregen van Risk Direct. Dit maakte het erg moeilijk om een andere verzekeraar te overtuigen om mijn nieuwe auto te verzekeren.

Mijn ervaring met Risk Direct was zeer teleurstellend.

1 février 2024

Beste Amir,

Wij vinden dit vervelend om te lezen. Uw klacht zal worden opgepakt en u zult een bericht ontvangen van klacht@risk.nl.

RISK

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus