1. École d'anglais

At Riversdown House we have trained over 35,000 international business executives, global professionals, politicians, academics and private individuals from 67 different countries in English Communication Skills since 1971. We offer you completely customised, intensive English language courses, tailor-made to your individual needs and your organisation. With immersion programmes lasting from 1 week to more than 6 months, we have taught English language and Advanced Communications skills to almost every business role and sector from around the world.

4,9

Riversdom, a unique expérience !

💥 Just back from a fantastic immersive week at Riversdown!

I truly lived an intense, enriching training experience — huge thanks to the brilliant and demanding trainers who pushed us to grow: Emma, Georgia, David, and Fiona. You’ve truly helped unlock my potential.

Special thanks to the inspiring Caroline Lewis for her impactful cross-cultural session.

What a privilege to share this journey with a team of strong, brilliant and joyful women from all over the world.
So much learning, laughter, and transformation in one unforgettable week 🔥
Thank you 😊

💥 Je reviens d’une semaine intense, joyeuse et incroyablement riche à Riversdown, pour une immersion totale en anglais !

Un programme exigeant, stimulant , porté par des trainers aussi brillants qu’engagés – merci à Emma, Georgia, David et Fiona d’avoir contribué à révéler mon potentiel et renforcer ma self-confidence

Mention spéciale à l’inspirante Caroline Lewis pour sa session sur l’intelligence inter-culturelle . Passionnant et utile.

Quelle joie d’avoir partagé cette aventure avec un collectif de femmes brillantes, puissantes et pleines d’enthousiasme venues du monde entier.
Apprentissages, rires et transformations étaient au rendez-vous 🔥
À bientôt et merci 😊

13 juillet 2025
Afficher les avis dans toutes les langues. (67 avis)