Robotdiscounter.store Avis 8

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Heden ten dage zijn wij een van de gerenommeerde bedrijven in zowel de Benelux, Spanje, Portugal en daar buiten met de juiste ervaring in de markt van zwembadreinigers, robotmaaiers, robot stofzuigers en meerdere robots voor in en om het huis voor zowel jong als oud. Samen met onze gespecialiseerde medewerkers zijn wij toonaangevend in deze sector.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Zwembad robots -> goedkoop wordt duurkoop!

Adverteren zwembad robot met goedkope prijzen en lange garantie termijnen die helemaal niet worden waargemaakt, ook onder poolrobots store

trap hier niet in! Oplichters!

Uw reactie is dusdanig dat het duidelijk is...
Jullie nemen geen verantwoordelijkheid en willen alle slechte reviews verwijderd hebben... tja :-)

Helaas voor u zal u er een dagtaak aan hebben gezien de vele slechte ervaringen en niet van mij alleen!
Google gerust jullie naam en men zal het zelf zien!

6 mars 2026
Logo de Robotdiscounter.store

Réponse : Robotdiscounter.store

Een kwalijke zaak om een review te schrijven terwijl wij u niets hebben geleverd noch dat u bij ons de systemen voor komt. Ik verzoek u gewoon deze onjuiste review te verwijderen daar wij het vermoeden hebben dat u van een concurrent bent die niet tegen onze scherpe prijzen en service aan kan. We zullen deze onjuiste melding aan trustpilot kenbaar gaan maken.
Groetjes Christa

U bent gewoon een concurrent van ons, die op deze manier schade wenst toe te brengen aan de grootste aanbieder waar u last van heeft. Ziekelijke vertoning helaas.
Gegroet Christa

Oplichters!!!

Op 1 oktober 2025 een bestelling geplaatst voor twee nieuwe motoren voor mijn Robomow grasmaaier.
Na twee weken een bericht gestuurd wat de status van de bestelling was. Hierop een dag later antwoord gekregen dat deze 1,5 week later geleverd zou worden.
Op 5 november een mail gestuurd met nogmaals de vraag over de status. Hier geen reactie meer op ontvangen.
Op 14 november mail gestuurd dat ik de opdracht annuleer en mijn geld retour wil ontvangen.
Tot op heden niks meer vernomen of uberhaupt geldt retour ontvangen! Dag €350,-

14 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Verkeerd geleverd en de retour niet terugbetaald

Reservemessen besteld voor mijn Robomow robotmaaier. Ze werden geleverd met de verkeerde schroeven, waardoor ze niet te monteren zijn. Bij navraag werd aangegeven dat er geen andere schroeven zijn. Daarom retour gestuurd. Volgens de track en trace is het retourpakketje gewoon bezorgd, maar Robotdiscounter geeft aan het niet ontvangen te hebben. Blijkbaar is het kwijtgeraakt na bezorging. Ze weigeren nu terugbetaling van mijn aankoop. Al met al een heel vervelend gevoel aan overgehouden.

23 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

My experience with…

My experience with Robotdiscounter.store has been nothing short of excellent. The product performs as advertised.

22 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nieuwe Robot grasmaaier werkt niet maar nemen ze niet terug

Ik had een nieuwe robot grasmaaier gekocht maar deze werkt niet. Ik heb al meerdere maaiers van dit merk gehad en heb er redelijk verstand van denk ik. Na een week aangegeven dat ik de maaier retour wil doen maar sturen je gewoon door naar de fabrikant. Ze vinden zelf dat het doorsturen naar de fabrikant goede service is. Pas dus op want als je aankoop niet werkt, zit je er aan vast. Let op ze werken ook onder poolrobots.store, zwembaden.store, piscinarobots.nl, robotdiscounter.store etc.

Aanvulling na reactie verkoper:
Hij is nieuw en werkt niet vanuit de doos. Ik koop iets nieuw en mag verwachten dat het gewoon werkt. Nu moet ik wachten op reactie van de fabrikant en hem opsturen. Daar gaat weken overheen, terwijl het gras groeit en ik niet kan maaien. Je moet het in dit geval gewoonterug kunnen sturen. Ik had aangegeven hem retour te willen doen wat gewijgerd wordt. Inmiddels wordt dit juridisch uitgezocht.

3 avril 2025
Logo de Robotdiscounter.store

Réponse : Robotdiscounter.store

Zoals ik u heb uitgelegd hebben wij zorggedragen voor de omruiling van uw robotmaaier via de fabrikant. Zij nemen hiervoor contact met u op en zo verloopt de garantie via Robomow. Een vreemde reactie om dan mij hiervoor te benadelen. Met vriendelijke groet Christa.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zodiac zwembadrobot defect binnen retourtermijn

Robot ontvangen op 6/4/2023.
Op 19/4/2023 (dus binnen de omruiltermijn wegens constructiefout) meld ik een steeds terugkerende fout 10.
Men vraagt een filmpje en vermoedt oxidatie op een connector.
Ik stuur op 21/4/2023 een filmpje waarop je duidelijk ziet dat de robot telkens kort na herstart meteen stopt, en een foto van de connector - helemaal geen oxidatie, het toestel is nieuw (hu?).
Men stuurt een kopie uit een manual met uitleg rond fout 10. Deze uitleg slaat op niets en is waarschijnlijk uit een andere manual.
Vervolgens, nog op 21/4/2023, heeft men het filmpje bekeken en komt er een uitleg dat ze er niks op zien en dat het zwembad blijkbaar vuil is op de bodem. Weet dat het zwembad PAS aangelegd is en dat een robot dient om dat proper te maken ...
Op 24/4/2023 doe ik opnieuw een opsomming van het probleem en alle acties die ik ondernomen heb om dat op te lossen. Ik vraag instructies om de robot te retourneren. Men stuurt mij dezelfde dag een adres in Nederland waar ik het toestel naartoe moet sturen.
Men gaat het toestel laten nazien.
Op 3/5/2023 is de robot in Nederland aangekomen. Ik vraag een omruil conform de retour policy.
Op 9/5/2023 nog geen nieuws.
Op 16/5/2023 nog geen nieuws. Ik herhaal mijn vraag voor omruil omdat het toestel blijkbaar niet meteen herstelbaar is. Men antwoordt dat het toestel klaar is en eerstdaags zal arriveren.
Op 23/5/2023 nog geen robot. Op mijn vraag antwoordt men laconiek dat "een week zo om is", en dat de kabel defect was. Idd. ... dit was ook de conclusie van de foutmelding ...
Op 30/5/2023 nog geen robot.
Op 2/6/2023 herhaal ik mijn ongenoegen. Men antwoordt dat de robot rond 7/6/2023 terug verwacht wordt.
Op 9/6/2023 nog geen robot, laat staan een berichtje ...
Het is duidelijk dat voor dit bedrijf het begrip service onbestaande is.

9 juin 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus