Har nu putsat alla mina fönster med Robotrent med bättre resultat än när jag gör det själv. Den var enkel att installera och smidig att använda. Något högljudd och fick putsa bort lite ringar med en h... Voir plus

Fantastisk och enkel när man väl kommit på hur man gör, saknade dock manualen på svenska vilket försvårade igångsättande. Har stora altanfönster och där ville roboten gå ut på listerna viket gjorde... Voir plus

Den är smidig och lätt att sköta. Ingen bruksanvisning på svenska. När kanterna runt fönstret är lite avfasade och inte spikraka då vill den gärna ramla ned, då förstår den inte att det är en kant. Bl... Voir plus

Roboten fungerar helt okej och når nästan hela ytan. Det är endast hörnen vid fönstren som den inte kommer åt, men det går att fixa manuellt. Däremot upplever jag att ljudnivån är väldigt hög.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

174 avis

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Mycket snabb leverans ,tyvärr fanns…

Mycket snabb leverans ,tyvärr fanns ingen svensk bruksanvisning med ,men fick veta att det fanns på hemsidan👍

7 octobre 2025

Hej Eije,

Tack för din fina recension!

Vad fint att höra att leveransen gick snabbt. Vi tar med oss din feedback om bruksanvisningen – vi ser över hur vi kan göra det tydligare framöver

Snabb leverans och trevligt bemötande

Snabb leverans och trevligt bemötande

Hej Ann,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med vårt bemötande - det gör oss väldigt glada

Jennifer på RobotRent

Bor på landet o extremt mycket…

Bor på landet o extremt mycket fluglort. Först fönstren blev inte bra. Provet flera sätt. Nu blir de fina. Måste blöta upp fluglorten med mycket vatten blandat med lite rengöring och i den mån man kommer åt, gnugga. Sen får roboten polera o göra resten. Byta duk efter varje omgång o köra två gånger.

5 octobre 2025

Hej Kristina,

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och tips – det uppskattar vi verkligen!

Vad roligt att höra att du hittat en metod som ger bra resultat trots allt, särskilt med envis smuts som fluglort.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice för fler tips

Jennifer på RobotRent

Fungerar så som jag trodde den skulle…

Fungerar så som jag trodde den skulle göra. Sopar och moppar noggrant.

Hej Jan,

Tack för ditt fantastiska omdöme!

Vad roligt att höra att allt fungerade upp till förväntan - det gör oss glada

Med vänlig hälsning, Jennifer på RobotRent

Bara positivt,allt från beställning…

Bara positivt,allt från beställning till leverans.Fungerar också men kräver en del arbete runt om/Nöjd

4 octobre 2025

Hej Kenneth,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett fantastiskt omdöme!

Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att du är nöjd med köpet - det gör oss glada

Laddstationen fungerar inte

Laddstationen fungerar inte
Roboten suger inte upp, vispar bara runt smutsen
Moppfunktionen har jag inte haft möjlighet att prova,då jag var tvungen att montera bort ,för att kunna ladda roboten.

Hej Jan,

Tack för att du delar med dig!

Vad tråkigt att höra att du haft problem med roboten - vi hjälper dig gärna att lösa det direkt

Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig vidare

Utmärkt snabb post och jättenöjd det

Utmärkt snabb post och jättenöjd det

3 octobre 2025

Hej Johanna,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd och att leveransen gick snabbt – det gör oss glada

Jennifer på RobotRent

Super bra pryl som hjälper dig i hemmet

Den är en så smart pryl som fattar vad den ska göra, trodde inte att den var så bra och noggrann som den är, jag är så super nöjd med den.

2 octobre 2025

Réponse de Robotrent

Tack för att du delade din upplevelse!

Vad härligt att höra att du är så nöjd! Visst är det imponerande hur noggrann den är – vi blir alltid lika glada när produkten överträffar förväntningarna

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans.

6 septembre 2025

Hej Sarah,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten och att leveransen gick snabbt

Över förväntan

Var lite skeptisk men fungerar faktiskt riktigt bra!

12 septembre 2025

Hej Mats,

Tack för att du delar med dig!

Vi blir glada att höra att produkten överträffade dina förväntningar och att du är nöjd med den

Med vänlig hälsning, Jennifer på Robotrent

Putsar rent tyvärr fungerar den inte…

Putsar rent tyvärr fungerar den inte utan att elsladden är i

11 septembre 2025

Hej Christina,

Tack för att du delar med dig!

Tyvärr som du säger - fungerar den här modellen endast när den är ansluten till eluttaget

Fungerar som förväntat

Fungerar som förväntat! Blir jättebra om man har ett putsmedel också.

11 septembre 2025

Hej Alexandra,

Tack för att du delar med dig!

Vad bra att höra att den fungerar som förväntat.

Ja, för bästa resultat rekommenderar vi absolut att använda ett putsmedel i kombination – det gör att ytan blir både renare och mer glänsande

Med vänlig hälsning, Jennifer på Robotrent

Snabb leverans. Bra grej men gör inte riktigt rent

29 août 2025

Hej Sven,

Tack för din recension! Vi är glada att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med produkten i stort.

Tråkigt att höra att den inte riktigt rengör som förväntat – du får gärna mejla oss så hjälper vi dig vidare ifall det önskas

Snabb och bra leverans.

Snabb och bra leverans.
Köpte vår fönsterputsarrobot lite på chans men blev glatt överraskade över hur lätt den var att använda och av resultatet. Nu kan man stå vid sidan om och slipper balansera på stegen.

30 août 2025

Hej Peter,

Tack för er fina recension!

Underbart att höra att roboten både överraskade positivt och gör fönsterputsningen tryggare och enklare

Emelie på RobotRent

Bra maskin rekommenderar denna men glöm…

Bra maskin rekommenderar denna men glöm inte köpa extra putsdukar och byt efter 2 fönster.

21 août 2025

Hej Jimmy,

Tack för din recension!

Vi håller med - att byta putsdukar ofta – det gör verkligen skillnad för resultatet.

Härligt att höra att du rekommenderar maskinen!

Jennifer på RobotRent

Det blir ludd av putsduken Svårt att…

Det blir ludd av putsduken Svårt att få bort från fönsterglaset tycker jag Utsidan 2 våningar upp är ju anledningen att jag behöver en robot alternativt byggställning I övrigt nöjd

29 août 2025

Hej Rose-Marie,

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Luddet från dukarna kan minska om de tvättas före användning, och vi förstår att det är just de höga fönstren som gör roboten extra värdefull.

Kul att höra att du i övrigt är nöjd!

Alexandra på RobotRent

Pålitlig leverantör

Mycket bra omhändertagande av beställningen, bearbetning och kommunikation. Lite trassligt blev leveransen pga inte fungerande avisering per SMS. Inget problem med epost.
Så blev ankomsten av paketen förhållandevis sen.

27 août 2025

Réponse de Robotrent

Tack för din utförliga recension! Vi är glada att du är nöjd med beställning och service, och beklagar samtidigt att aviseringen inte fungerade som den skulle. Vi tar med oss detta för att undvika liknande problem framöver

Jennifer på RobotRent

70 års present som jag definitivt…

70 års present som jag definitivt kommer låna av jubilaren! OM jag inte vinner en egen. Supersmart för rutor högt upp har både villa o landställe med höööga fönster...

30 août 2025

Hej Marie,

Så roligt att höra – den perfekta presenten och verkligen smidig för höga fönster! Vi håller tummarna för att du får en egen också

Jennifer på RobotRent

Jag är besviken för den putsar inte…

Jag är besviken för den putsar inte rent fönsterna utan det blir markeringar efter trissorna som syns jätteväl när solen lyser på rutorna, riktigt besviken!

31 août 2025

Hej Magnus,

Tack för din feedback,

Jag förstår verkligen din besvikelse när resultatet inte blev som förväntat. Ofta kan det hjälpa att använda vatten med en skvätt diskmedel eller fönsterputs, samt att byta putsdukar och köra en extra omgång om fönstret varit smutsigt

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig vidare