Har nu putsat alla mina fönster med Robotrent med bättre resultat än när jag gör det själv. Den var enkel att installera och smidig att använda. Något högljudd och fick putsa bort lite ringar med en h... Voir plus
Fantastisk och enkel när man väl kommit på hur man gör, saknade dock manualen på svenska vilket försvårade igångsättande. Har stora altanfönster och där ville roboten gå ut på listerna viket gjorde... Voir plus
Den är smidig och lätt att sköta. Ingen bruksanvisning på svenska. När kanterna runt fönstret är lite avfasade och inte spikraka då vill den gärna ramla ned, då förstår den inte att det är en kant. Bl... Voir plus
Roboten fungerar helt okej och når nästan hela ytan. Det är endast hörnen vid fönstren som den inte kommer åt, men det går att fixa manuellt. Däremot upplever jag att ljudnivån är väldigt hög.
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Effektiv ochflexibel
Effektiv ochflexibel
Jag är nöjd med dammsugaren. Lätt, flexibel och suger upp damm bra. Överträffar förväntningarna.
En förbättring skulle vara lampor även för tillbehör som bildammsugare med mera. Det skulle underlätta ytterligare.
Företaget levererade snabbt och har varit flexibla i samarbetet.

Réponse de Robotrent
Snabb leverans och bra vara. Saknar användarhandbok på svenska.

Réponse de Robotrent
Jag kan inte leva utan mina…
Jag kan inte leva utan mina fönsterputsrobotar
När jag först skaffade mina fönsterputsrobotar från RobotRent visste jag inte riktigt vad jag hade att vänta mig. Men idag kan jag med handen på hjärtat säga: jag skulle aldrig klara mig utan dem.
Mitt hus har över 240 fönster – ja, du läste rätt – och att putsa dem för hand hade varit ett heltidsjobb. Men med mina två trogna robotar går det som en dans. De sätter sig fast, arbetar sig metodiskt fram över glaset och lämnar efter sig ett resultat som jag aldrig hade orkat uppnå själv.
Det är nästan lite fascinerande att stå bredvid och se hur de klättrar på rutorna, även högt upp, och sköter hela jobbet utan att jag behöver lyfta ett finger. När de är klara är fönstren skinande rena och jag slipper allt slit.
Jag måste säga att dessa maskiner har förändrat min vardag. De sparar mig tid, energi och dessutom ett rejält besvär. Det är faktiskt så att jag ser dem mer som oumbärliga hjälpredor än bara maskiner.
För mig är det helt enkelt en befrielse – och med 240 fönster hemma är det skillnaden mellan att ha ett ständigt dåligt samvete och att kunna luta sig tillbaka och bara njuta av utsikten

Réponse de Robotrent
Vi får inte igång roboten- den laddar…
Vi får inte igång roboten- den laddar inte.. Så vi vill returnera den,,
Kan ni skicka mig returneringsadressen?

Fönstren blir riktigt rena
Fönstren blir riktigt rena, utan att jag behöver anstränga mig.
När jag förevisade den för min son, så beställde även han en Robotrent fönsterputs, men han köpte en fyrkantig. Även han är mycket nöjd.

Réponse de Robotrent
Så bra och stor hjälp för mig som har…
Så bra och stor hjälp för mig som har artros i händerna.

Bra robot
Bra robot. Lite mixtrade innan man får till det ordentligt så att rutorna blir rena bara.

En fönsterputs som imponerade mej
En fönsterputs som imponerade mej
med dess fantastiska sätt att jobba och ett fantastiskt resultat Över förväntan
Lätt arr använda Helt fantastiğ
Har nu köpt 3 stycken En till oss själva och 2 till goda vänner

Allt från beställning
Allt från beställning, frakt samt produkten gick smidigt och bra!
Rekommenderas varmt

Dem är shopify företag
Returnerade produkten ren och utan repor vad jag kunde se, men fick ändå krav på värdeminskningsavdrag för “skador” de inte kan bevisa uppstod hos mig. Har sett flera andra kunder berätta om samma sak. De använder Shopify, vilket kanske förklarar en del av hur de hanterar betalningar och returer. Mitt råd: dokumentera alltid skick med bilder och video, och anmäl till Konsumentverket och ARN om problem uppstår.

Réponse de Robotrent
Ingen nöjdhetsgaranti. Hälften av pengarna tillbaka
Uselt företag!!! Jag beställde en robotdammsugare och var inte nöjd med den. Testade den i kanske 2h totalt när jag packade upp den men bestämde mig under tiden att jag inte ville ha den. Skickade tillbaka, men jag fick bara hälften av pengarna tillbaka när dom påstod att den var repig och smutsig… stämmer inte alls!

BÄDREGERI
Identisk händelse som hadde Marlene Silvernacke. Levererade helt annat fönsterputs robot som är 1400 kr. billigare än den som jag beställt. Levererade puts dukar som passar den robot som ja beställt. Jag anmälde de till konsumentverket och kommer att anmäla de till polisen.
De vägrar skicka retur etiket till mig

BLUFFFÖRETAG!
BLUFFFÖRETAG!
Jag hittade deras sida genom en "bäst-i-test" sida, som jag nu i efterhand förstår att det måste vara DOM som gjort denna sidan för att lura kunder!
Jag beställde en robot-fönsterputs, fick en HELT annan robot som inte ens finns på deras hemsida.
Jag beställde även extra putsdukare till roboten, men dessa kom till "rätt" robot....
När jag kontaktar företaget, så menar dom att varan varit slut i lager, och att det skickas per automatik en ersättningsvara, och att detta skulle stå tydligt på deras hemsida!
NEJ, det står INGENSTANS.... när jag påpekar det, 3 dagar efter leverans, då var varan åter i bruk, och då menar dom att dom tagit bort detta från hemsidan!
Dom skriver att det är en kampanj, på halva priset!
MEN, egentligen är priset det DUBBLA från alla andra ställen man kan köpa den från!
Då drar dom en idiotisk förklaring med svensk moms osv.... (jag har själv haft ett import/export företag i ca 10 år...) ...........
Den varan jag fick, är dessutom repig! Inte transport-skadad, utan den är ANVÄND!!!!!!!!!!

Riktigt bluffföretag
Riktigt sopslut företag. Nöjdhetsgarantin kan dom stoppa upp någonstans. Som tidigare omdömen så betalar dom tillbaka bara halva å påstår att vi haft sönder den. Verkar vara något dom satt i system för att kunna hålla butiken i rullning. Tips, köp någon annanstans och gynna inte detta företag

Påstår trasig retur
Använde en Robottvätt. Fruktansvärt dåligt resultat. Skickade tillbaka varan. De påstår att den är är sliten och skickar en bild på en vara som omöjligtvis kan vara den produkt jag skickar tillbaka och vill bara ge tillbaka halva summan.
Troligen borde detta klassas som bedrägeri. Kommer alltid fota mina produkter i fortsättningen innan jag returnerar dem.
Svar på Robotrents svar nedan:
Produkten var inte repig när jag skickade tillbaka. Vi var väldigt försiktiga för att vi inte var säkra på att behålla den. Den vara som jag fick se en bild på är inte den produkt jag skickade tillbaka utan de måste ha tagit en bild på en annan vara som de har i lager för sådana här returer.
Till Robotrent: Om ni har som Policy att man bara får tillbaka halva summan om man använt den, trots att man skickar tillbaka den i nyskick så borde det tydligt framgå. Ni borde plocka bort 100% nöjdkund garanti från eran hemsida om ni inte erbjuder möjligheten att testa produkten innan man kan avgöra om man är nöjd. Då slipper ni skicka falska bilder till era kunder.

Réponse de Robotrent
Min robotdammsugare som för övrigt…
Min robotdammsugare som för övrigt heter Knut, är en fantastisk hjälp i hemmet. Jag är jättenöjd med honom.
Leverans inom rimlig tid. Lätt att installera. Kontakten i väggen, ladda hem appen och ansluta. Till och med jag klarade det!
Inget att klaga på alls!