Toilet faciliteter på 2 sal ved terrasse caféen under al kritik Der er forretninger der betaler en formue for at leje sig ind i jeres faciliteter Dette har ikke noget med terrasse caféen at gø... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mit første besøg på stedet - og egentlig kun fordi café Clara på 1.sal havde lukket. Nemt at bestille, men lidt længe om at servere ved bordet, som man kan vælge ved bestillingen. 235kr for to men... Voir plus
Var inde idag i Humør Shoppen med mit barnebarn,datter og veninde Vi kiggede rundt og selvfølgelig som de fleste børn på snart 3 år piller mit barnebarn ved de nederste ting der er legetøj. Vi lagde t... Voir plus
Vi har i dag hentet vores spotdeal til 200 kr. i Centrum fisk, og overordnet var den acceptabel, men men den varmrøgede laksesalat var nærmest uspiselig, fordi den var overssaltet, og de røgede laks... Voir plus
I havde mange forskellige smage og isen…
I havde mange forskellige smage og isen smagte meget godt
Jeg havde købt en ny mobil
Jeg havde købt en ny mobil, som jeg fik hjælp med til at overføre data fra min gamle mobil. Jeg skulle lære den at kende og pludselig lukkede den helt ned efter 3 forgæves forsøg på at åbne den igen. Jeg gik så over til Power , og her hjalp Martin med at prøve at få mobilen åbnet igen. Han prøvede alt, hvad han kunne, men til sidst kom han frem til, at det var inde i selve mobilen, det var galt. Så jeg blev sendt ud til Glostrup til Mentech _ et firma, der arbejder med mobiler og pc og lign. Der fik jeg nulstillet min mobil. Tilbage til Power og Martin, som så gik i gang med igen at overføre alt fra den gamle mobil. Han hjalp mig også med at få de apps genindstillet, som jeg havde tidligere. Han var super hjælpsom og forklarede det hele for mig og gentog det gerne med et smil på læben, når jeg ikke forstod det. En super kompetent, hjælpsom og rar person, der gjorde min dag god.
Fik lov at bytte til anden vare trods…
Fik lov at bytte til anden vare trods fristen var udløbet.
Meget venlig og kompetent betjening.
Aveny smykker
Aldrig mere Telenor
Har været kunde i 14 år og nu er det slut. Har købt 2 IPhone 16 pro med mobilbyt. Afleverede 2 mobiler den 8/4 og fik af vide at det er Greenmind der skal udbetale pengene, så Telenor har ikke noget med det at gøre. Fik en mail fra greenmind den 9/4 om at jeg ville få mine penge sat ind på min konto indenfor 2-5 hverdage. I mailen havde de skrevet det kontonr. Som de ville indbetale pengene på. Det var så ikke min konto, har så skrevet frem og tilbage med Greenmind 8 gange, hvor de siger at nu skulle pengene blive overført. Men nej. Jeg ringer så til Telenor kundeservice den 2/5 og får fat i en fyr som så prøver at ringe rundt, så jeg kan få mine penge. Han siger at jeg skal tage til Telenor i Rødovre centret, så vil de udbetale pengene med det samme og hvis der bliver noget så skal de kontakte Chanel support. Jeg har lige været i Telenor i Rødovre centret og de vidste ikke en skid ej heller Chanel support. De siger til mig at de vil hjælpe mig, men nej for de kan ikke udbetale pengene. Så nu må jeg vente igen. De kan være helt sikker på, at jeg IKKE jeg er kunde hos dem og jeg skal da nok også fortælle hvor dårlig service de har. Det kunne være de selv skulle stå for udbetaling af pengene og ikke Greenmind
Zizzi Rødovre Centrum gør det så godt!
Supergod oplevelse hos Zizzi i Rødovre Centrum i dag. Stort udvalg i forretningen og særdeles servicemindede og meget kompetente ekspedienter.
'Ea' tog sig af mig på en meget kompetent og sød måde - med fuldt fokus på at give den bedste kundeoplevelse og finde de helt rigtige jeans til mig. Efter at have hoppet ind og ud af fire par jeans måtte jeg sidde ned og blev straks tilbud en flaske vand - sådan! Jeg kommer helt sikkert glad tilbage og anbefaler hermed butikken til andre :-)
Og til Rødovre Centrum: Dejligt med mange bænke, så man lige kan sidde og overveje næste indkøb!
Gå ALDRIG I Plaza I Rødovre centrum
Plaza I Rødovre centrum kan jeg på INGEN måder anbefale andre.
Uforskammet kundeservice. Blev snakket ned til og snakket grimt til- da jeg kom ind og spurgte om det var muligt at få lavet hul i ørerne på vores 8 årige samtidig . Har aldrig oplevet noget lignende . Kan til gengæld på det varmeste anbefale Pilgrim smykker og Dirks smykker, måde at møde deres kunder på. Wauuuw for en kundeservice og med store smil og fantastisk vejledning .
Man må ikke gå 6 personer sammen
Man måtte ikke gå 6 personer sammen
Jeg var bare i Rødovre centeret for at hygge mig med mine venner og så bliver vi stoppet af vagter som siger at man kun må gå 3 sammen
Mig og mine venner blev sent væk fra…
Mig og mine venner blev sent væk fra hinanden af vagterne for at gå 6 sammen vi havde ikke forstyret på nogen måde
Mig og mine venner blev smidt væk fra…
Mig og mine venner blev smidt væk fra hinanden for at gå 6 sammen fordi det måtte man åbenbart ikke for vagterne
Mig og mine venner blev sent væk fra…
Mig og mine venner blev sent væk fra hinanden fordi vi gik 6 sammen
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse…
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse hos centrum Sun / solcentret på 1 sal.
For det første er solarierne ikke ordentligt rengjorte, og der var tydelige spor af olie, fingeraftryk i pladerne, papir flyder på gulvet og det er klistret, de er ikke blevet vedligeholdt ordentligt i lang tid og rørene virker ikke optimale, man får ingen farve.
Derudover virkede maskinen ikke optimalt og det ene toilet var fyldt med afføring.
Der er ikke noget Personale til at hjælpe, og dem i massage forstår intet.
Ingen information om, hvornår maskinerne sidst er blevet serviceret, og solene føltes beskidte og dårligt vedligeholdte.
Jeg kan desværre ikke anbefale dette sted, og jeg kommer ikke tilbage!
Hold jer fra at købe stenbiderrogn hos…
Hold jer fra at købe stenbiderrogn hos centrum fisk, den er fyldt med så meget vand at vi kunne dræne 40 gram ud af 300 gram.
Godt Center at handle i
Er glad for at handle i dette Center Hvor man kan få alt hvad hjertet begærer Og så er her rent Enu bedre her er fri Parkering et stort plus Elsker at komme her
Så skønt med frisk pasta 🍝 hos…
Så skønt med frisk pasta 🍝 hos ParmaPasta ved indgang F med P-Plads lige tæt på.
Flot og rent over alt. Dejligt med Blomster og masser af hygge. Et godt center
Gode parkeringsforhold og tilmed GRATIS…
Gode parkeringsforhold og tilmed GRATIS er også en af årsagerne til at jeg kører fra søborg for at handle👌 dejligt have tid til at nyde de gode restauranter og cafeer 😊
Ikke skulle stresse over parkeringstid når man handler i div.tøj butikker osv.👍
Så tak til rødovre center 👌
jeg er fast kunde 👍
En af medarbejderne i Only i Rødovre…
En af medarbejderne i Only i Rødovre centret, taler rigtig grimt til kunderne . Så der handler jeg ikke mere,
Til Slagteren i Rødovre center.
Til Slagteren i Rødovre center.
Super godt service og en hyggelig betjening. Vi stod ett par stykker i kø i dag og vi var alle enige om at dette er det beste sted å handle . Synd jeg bare kan gi dere 5 stjerner da dere fortjener flere 😀
En trist Blåbærtærte
Har netop købt en blåbærtærte fra Lagkagehuset i Rødovre, trist som en tvebak, skulle for længe siden have været rørt til romkugler. Uanstændigt ringe 😖😖😖
Fik en fantastisk service i Aveny
Fik en fantastisk service i Aveny.
Christina og urmageren i baglokalet sørgede for at jeg fik min kapsel tilbage på mit Skagen ur. Vel at mærke uden beregning !!!!
Det kalder jeg kundeservice.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.