Kvaliteten i absolut top. Dejligt at smage helt friskfangede rødspættefileter igen. De røgede ål var lige så gode. Det varer ikke længe, før jeg bestiller igen.
Netop modtaget de lækreste fisk fra Thorupstrand Røgeri , på dagen det var bestilt og godt pakket Ind i is og derudover lidt mundgodt og en rabatkupon til næste køb. Den røgede ål, den røgede laks... Voir plus
Super super lækkert, fik en påske anretning til 5 pers. Det var så fint, fiskefileter smagte så godt lækker marineret sild, pragtfuld laks, og rejer der smagte så dejligt, ja vi kunne blive ved, vi og... Voir plus
Bestilte fiskekasse 2 pers, varmrøget laks, ål og torskefilet, alt var godt emballeret også med rigelig is. Duften var lækker både på røgvarer samt den friske fisk Det meste blev anvendt til påskefrok... Voir plus
- Poissonnerie
- Boucherie-charcuterie
- Fabricant de produits alimentaires
- Fournisseur de produits alimentaires
- Service de commande de repas en ligne
- Marché aux poissons et fruits de mer
Écrit par l'entreprise
Bestil frisk fisk og skaldyr fra Thorupstrand Røgeri. Leveret lige til døren hele året rundt. Vi tilbyder Danmarks bedste røgvarer. Samt har vi kvaliteten 100% i højsædet når det kommer til frisk fisk, lækre røgvare og hjemmelavet delikatesser.
Toftholmvej 43, 9690, Vester Thorup, Danemark
- 9822 5222
- ths@roegeri.dk
- roegeri.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fisk og Skaldyr plus leveringen var…
Fisk og Skaldyr plus leveringen var bare top kunne ikke vært bedre.😊😊
Alt var bare perfekt
Varerne kom præcis til det lovede…
Varerne kom præcis til det lovede tidspunkt.
Virkelig god kvalitet. Smagte dejligt.
Kvaliteten i absolut top
De dejligste fisk
De dejligste fisk - mange tak for god mad.
Levering til tiden Og at det er pakket rigtigt ind.2
Vi takker for lækker frisk fisk
Vi takker for lækker frisk fisk. Ikke sidste gang vi bruger Thorupstrand Røgeri.
Alt kører som det skal levering til…
Alt kører som det skal levering til tiden og gode råvarer
Altid god betjening når man ringer og…
Altid god betjening når man ringer og altid fantastisk fisk, hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner gjorde jeg det
Det var en rigtig lækker laks som fik…
Det var en rigtig lækker laks som fik meget ros af gæsterne så tak her fra
Super god service og lækker frisk fisk
Det var nogle gode rødspættefileter jeg…
Det var nogle gode rødspættefileter jeg fik fra jer det var nemt og bestille og de blev sendt til mig som aftalt
Super vare leveret som aftalt
Super vare leveret som aftalt.
God hjemmeside og app vedr. levering.
Lækkert fisk lige til døren
Websiden var nem og overskuelig. Levering var perfekt. Fiskene var så lækre.