L'entreprise a répondu
Deres udvalg af nye og spændende varer er stort. Det er en fornøjelse at modtage den flot indpakkede kasse med lækkerier.Har aldrig smagt trøffel før, her kan du købe trøffel olie,chips, grissini,pean... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mega god service. Der blev lavet fejl fra fragtfirmaet, pakken blev afleveret et forkert sted, for derefter at forsvinde helt. Under det forløb blev jeg løbende orienteret pr. tlf og mail, af Sar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig levering, fin indpakning så produktet ikke bliver skadet. Det er madvarer som vi ikke har smagt på endnu, men det ser lækkert ud😃
L'entreprise a répondu
Tastefulness er en webshop dedikeret til at levere eksklusive gavekurve fyldt med nøje udvalgte delikatesser. Vi er passionerede omkring at skabe unikke smagsoplevelser, som kombinerer høj kvalitet og æstetik. Vores gavekurve indeholder produkter fra producenter i Nordsjælland og Europa. Vi lægger stor vægt på at udvælge delikatesserne for at sikre den perfekte uforglemmelige oplevelse for modtageren. Tastefulness – etableret med kærlighed til smag og kvalitet.
Danemark

Réponse : Tastefulness
Super hurtig levering og alle varer i vildt god stand! Kan varmt anbefales

Réponse : Tastefulness
Jeg elsker at sammensætte min egen kasse, der så mange lækre produkter at vælge imellem!

Réponse : Tastefulness
Flot indpakning og hurtig levering. Virkelig mange lækre kvalitetsprodukter i shoppen.

Réponse : Tastefulness
Meget hurtig levering, flot indpakning og et gratis håndskrevet kort. Tak :)

Réponse : Tastefulness
Ikke bare en traditionel gavekasse. Absolut lækkerier i topklasse. Meget tydeligt, at der er tænkt på enhver detalje. Derfor får man også lyst til at åbne og lukke kassen et par gange for at få den fantastiske oplevelse mere end én gang:) Det ser bare SÅ fint ud og det er SÅ lækkert. Varme anbefalinger fra mig.

Réponse : Tastefulness
Lækre lækkerier pakket i en smuk kasse
Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller her

Réponse : Tastefulness
Det er altid god oplevelse, at købe lækre vare hos Tastefulness

Réponse : Tastefulness
Købte to dåser karameller og modtog den vildeste kasse, pakket som den flotteste luksus gave med personlig hilsen som tak. Og det var bare til mig selv, men jeg følte mig så forkælet - TAK

Réponse : Tastefulness
Som altid super produkter, godt udvalg og med en top service :-)

Réponse : Tastefulness
Service i uvant niveau. Havde glemt at tilføje tekst til kort, fik lynhurtig hjælp via hurtig mailkorrespondance og dialog omkring præcis leveringsdato, henset til udfordringer grundet snevejret.

Réponse : Tastefulness
Super fin service, skøn indpakning, dejlig personlig hilsen. Fremragende oplevelse.

Réponse : Tastefulness
Vi skulle til fødselsdag hos en god ven, så jeg udvalgte nogle lækkerier til ham. Meget nemt.
Pakken kom hurtigt, og den pakke, hvori indholdet lå, var simpelt hen så pæn og nydelig, at jeg ikke behøvede pakke ind yderligere.
Indholdet gjorde stor lykke hos fødselaren, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg pakker en gave fra Tastefulness - også til mig selv.
I tilgift fulgte der er kært kort med til mig. Det var så hyggeligt!
Tusind tak.

Mega god service.
Der blev lavet fejl fra fragtfirmaet, pakken blev afleveret et forkert sted, for derefter at forsvinde helt. Under det forløb blev jeg løbende orienteret pr. tlf og mail, af Sara fra Tastefulness.
Ud over mega god service var varerne pakket smukt ind, der var et håndskrevet kort med i pakken.
Det er butik jeg varmt kan anbefale, jeg følte mig virkelig godt behandlet.
Så 5 store stjerner fra mig.

Réponse : Tastefulness
En savoir plus sur les différents types d'avis.