Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået personlig sparring ved Rolf og fik rigtigt meget ud af det. Nu glæder jeg mig til at se videoer og læse Rolf Høegh’s bog “En sælgers bekendelser” 😃😃

Noté 1 sur 5 étoiles

Har forsøgt, at benytte de videoer der er og min ven har lært. Måden med, at komme glad ind af døren er super god. Men bogen er mangelfuld og der er intet at lære. Men spændende at læse om hans liv

Noté 5 sur 5 étoiles

Rolf er først og fremmest en dygtig foredragsholder. Han er dybt engageret i sit felt og benytter sig af simpelt godt købmandskab - noget som synes at være forsvundet den senere tid, i en storm af... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej Rolf! Tak for sidst. Dit meget underholdende men også lærerige kursus har allerede givet resultater. Takket være et par gode AHA-oplevelser fra Rolf - da jeg har lige reddet mig en omsæt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative
  2. Librairie
  3. Centre de coaching

Informations provenant de diverses sources externes

Rolf Høegh er forfatter af bestselleren "En sælgers bekendelser" og en meget anvendt foredragsholder og salgstræner. Rolf Høegh bygger ikke sine idéer på fancy teorier som ikke virker i virkeligheden. Men kun på idéer som han personligt har gennemtestet.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god inspirations- og…

Super god inspirations- og motivationsnak vi havde. Gav benzin til salgsmotoren.

30 avril 2020

Hej Mikkel.
Tak for de venlige ord
Godt du havde glæde af min sparring.
Sig til hvis jeg kan hjælpe dig.
Rolf Høegh

Super inspirerende :)

28 avril 2020

Réponse de Rolf Høegh

Tak for dine dejlige ord.
Glæder mig meget du fik meget ud af vores sparring.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har forsøgt

10 avril 2020

Hej Kenny

Forstod på dine mails at det kun skyldes du synes bogen er kedelig.
Det er da helt fint at du har en anden holdning. Respekt for det.

Jeg har søgt at komme i dialog med dig.
Du skrev du var imponeret over jeg ville tale med dig
Selvfølgelig vil jeg det,
Men det har hidtil været umuligt at komme i kontakt med dig eller Patrick,

Jeg håber på en god dialog er mulig.
Tlf 4073 1800

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var på Rolf's salgskursus i…

Jeg var på Rolf's salgskursus i København for nogle år siden, selvom jeg selv synes jeg var en dygtig sælger, så gav Rolf mig en masse redskaber med hjem, det klædte mig endnu bedre på til salg. Rolf er en dygtig mand, og indbegrebet af "god karma" - Kan varmt anbefales til alle virksomheder, store som små..

1 février 2020

Hej Kim.
Var sikker på jeg for længst havde svaret. Det beklager jeg ikke skete.
Tak fordi du tog dig tid til at fortælle om dine oplevelser.
Glæder mig, at du bruger mine metoder.
Mange hilsener

Noté 5 sur 5 étoiles

I forbindelse med en salgskursus i Nuuk…

I forbindelse med en salgskursus i Nuuk fik jeg æren og møde Rolf Høegh.

Kurset var ikke bare ikke én almenlig salgskursus men fik også lært at kommunikerer på en helt anden niveau og salget af mine produkter er steget med 20% allerede 14 dage efter kurset.

Kan stærkt anbefale Rolf Høegh

27 avril 2019

Kære Anders
Mange tak for de venlige ord.
Det var en fornøjelse at træne dig og hele holdet.
Er glad for du bruge mine idéer.
Jeg glæder mig til at følge dig og dine fantastiske møbler med ægte grønlands DNA
Vi ses næste gang jeg kommer til Nuuk

Rolf viser vejen til AHA-oplevelser

Hej Rolf!
Tak for sidst.
Dit meget underholdende men også lærerige kursus har allerede givet resultater.
Takket være et par gode AHA-oplevelser fra Rolf - da jeg har lige reddet mig en omsætning jeg ellers ikke tidligere villet have angrebet. Glimrende!

Så tak for det Rolf!
Jeg vil gerne give en frokost næste gang du kommer til Skagen...
(Det er her NOENCO også holder til)

8 mars 2018

Réponse de Rolf Høegh

Mange tak Nils for de pæne ord
Skønt at være sammen med dig og de øvrige på kurset..
Glæder mig til at komme til kaffe i Skagen.

Få et boost af rådgiver og salgstræner Rolf Høegh

Det har været en fantastisk oplevelse at få salgstips med fuld fokus på kundeservice. At kunden er i fokus, er man ikke i tvivl om, når Rolf rådgiver om salg. Han har en skøn facon at formulere sine input på, så de gør indtryk.Jeg har været så heldig at få hans bog og den kan varmt anbefales til salgsprocessen.
Jeg er ikke uddannet sælger, men som selvstændig skal der sælges - og det har derfor været en stor hjælp med Rolfs behagelige og overraskende sjove, men også direkte rådgivning om salg med fokus på nysgerrighed på kunden med spørgsmålstilgangen fremfor at lire en masse salgstaler af.
Jeg kan varmt anbefale Rolf som rådgiver og salgstræner

8 mars 2018

Hej Eva
Tak for de venlige ord.
Du er virkelig en person som suger viden til dig.
Glæder mig til at følge din udvikling.
Du har en fantastisk virksomhed og dine kunder må være stolte af dig.
Bedste hilsener Rolf

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan man kun give 5 stjerner ?

Kan man kun give 5 stjerner ?

Han skulle have mange flere....

Rolf er en utrolig dygtig "træner" som har fokus på det vigtigste, at hjælpe kundens kunde med den bedste løsning. og han lærer dig hvordan du ved at hjælpe dine kunder hjælper både dem og din egen forretning. Har mange andre talenter som både motivator, ide udvikler og bølgebryder når der måtte opstå kunde problemer som skal løses.

18 décembre 2017

Tak Martin
Altid en fornøjelse af arbejde sammen med dig og din fantastiske virksomhed.
Glæder mig til snart igen at komme til skønne Grønland.
Mange hilsener

Supersælger Rolf

Jeg troede jeg viste nok om salg og kunder indtil jeg mødte Rolf. Jeg var på salgskursus med Rolf i Nuuk, og fik masser af sparring og inspiration af Rolf. Rolf kan ikke beskrives, han skal opleves, og det er vigtigt at lave løbende salgstræning hvis man vil være blandt de bedste, tak for en fed dag.

Og Rolf, du er ikke for dyr, du er alle pengene værd.

26 novembre 2015

Hej Dan.
Mange tak for de venlige ord.
De glæder mig meget.
Glæder mig til vi ses til salgstræning i Nuuk i foråret.

Fantastiske værktøjer!

Jeg har fået og læst Rolf Høeghs bog "En sælgers bekendelser" - derudover bruger jeg den som opslagsværk i min dagligdag som håndværker når jeg skal sælge til mine kunder.

Den har generelt hjulpet mig med mit salgsarbejde. Men ved en nylig lejlighed hvor jeg havde fremsendt et tilbud til en af mine kunder, gav den mig en værdi:

Kundens svar på min mail var, at hun ville have 30% i rabat. Jeg greb hermed mit opslagsværk og brugte teknikker fra bogen til at besvare hendes mail. Samtidigt skrev jeg at jeg ville ringe til hende dagen efter. Under samtalen brugte jeg yderligere teknikker og det hele endte med at hun accepterede det tilbud jeg havde givet hende i første omgang. Nærmest uden at skulle overtales - jeg spurgte og hun talte den selv i mål ;)

Jeg glæder mig rigtig meget til en dag at komme på kursus ved Rolf!

7 juillet 2015

Hej Michael.
Det er dejligt du gider bruge tid på at fortælle dine oplevelser.
Glæder mig til at se dig på et af mine kurser
God sommer

Mere end bare salgstræning

Hej alle.
Jeg har lært Rolf at kende gennem et personligt salgstræningsforløb, og var også så heldig at få hans bog. Jeg er yderst tilfreds med det, som jeg fik gennem denne personlige coaching, og jeg har stadig hans bog liggende på mit natbord til gentagen læsning. Hver eneste gang jeg læser i den, opdager jeg ting, som jeg ikke havde set forrige gang. Den er til evig inspiration.
Hilsen Katja

25 juin 2015

Réponse de Rolf Høegh

Mange tak Katja for de pæne ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Værdifuld lærdom leveret vha. erfaring og gode punchlines.

Tak for et fantastisk kursus afholdt på Haderslev Produktionsskole.

Jeg ved at dine metoder og den måde du leverer dem på, vha. gode historier og "punchlines", vil blive husket og komme os til gode på både kort og lang sigt.

11 décembre 2014

Hej Bjarne
Mange tak for ordene.
Jeg nød at have jer til salgstræning i Haderslev.
I var bare go'e
Masser af hilsener

Noté 5 sur 5 étoiles

Navnet snakker for sig selv!

Vi havde et samarbejde med Rolf Høegh over 2 måneder, som vi ganske enkelt ikke kunne have været for uden! Vi anbefaler allerede Rolf til vores omgangskreds, og kommer sandsynligvis tilbage, når vi skal bruge mere sparring.

Tak for hjælpen!!!

26 novembre 2014

Hej Kasper.
Var sikker på jeg forlængst havde svaret dig, men kan ikke findesvaret. Så du får et nyt:
Jeg er rigtig glad for dine ord.
Håber snart vi ses igen

Noté 5 sur 5 étoiles

Rolf Høgh - det betaler sig...

Rolf

Det kan ses på bundlinjen, at du har;

- givet sælgerne virkningfulde værktøjer til at forbedre salget
- har givet og giver sparring til virksomheden og mig.

Tak for det!

Erik Justesen

1 octobre 2014

Kære Erik Justesen
Tak for de dejlige ord.
Skønt I kan mærke på bundlinjen at jeg hjælper jer.
I er nogle dejlige mennesker at arbejde sammen med
Glæder mig til vi ses igen
Rolf Høegh

Noté 5 sur 5 étoiles

Rolf is an inspiration and an exiting speaker!

I have been to a few events where Rolf has spoken, and his story telling skills, and experience in sales are outstanding.

If more business's were ran how Rolf runs his, the world would be a better place :)

23 juin 2014

Hi Philip
Thanks for your nice review.
Always a pleasure meeting you.
Looking forward meeting you again
Yours Rolf

Holder 100%

Kun ganske få procent af konsulenter og rådgivere efterlader varigt indtryk og Rolf er så afgjort blandt de bedste. Vi har tjent mange penge på hans enkle og effektive råd. Rolf ved, hvad han taler om og han er let at forstå.

F.eks. denne "fejl skal løses så godt, at kunderne bliver glade for at de opstod" - enkel huskeregel som virker fantastisk. Vi får jævnligt udviklet en uheldig oplevelse til en ambassadør for firmaet.

12 juin 2014

Hej Jens
Jeg er glad fordi I har glæde af mine teknikker.
Glæder mig til vi ses igen.
Ha en dejlig sommer.

Value for money

Jeg bruger Rolf som fast sparringspartner til strategi og salg og får fuld "value for money".

Rolf formår at finde andre vinkler og løsninger, der virker - og han er direkte og pakker intet ind.

Hvis du ikke har lyst til forandring, så gem dig for Rolf !

4 juin 2014

Hej Kenn
Tak for de smukke ord.
Skønt du har glæde af din sparring.
Herligt at Anders var med ved sparringen idag.
Han er som du rigtig go'
Glæder mig til næste gang.
Hils

Noté 4 sur 5 étoiles

Tak for din fine donation til Børnehjælpsdagen

I form af tre timers inspirerende læring/kærlige spark bagi og dialog i øjenhøjde.

Jytte Tholstrup Svendsen

3 juin 2014

Hej Jytte
En fornøjelse at give jer det rigtige "spark"
Håber I får endnu større succes med jeres indsamlinger
Det har i fortjent
Kærlig hilsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Velkommen. Det er dejligt at se dig!

Man bliver glad i låget! Nu er det sagt! Det kan ikke siges tydeligere! Som sælger, ville jeg sikkert føle en mindre åbenbaring ved gennemlæsning af ”En sælgers bekendelser”. Jeg ville formenligt nærlæse afsnittene om kommunikation igen og igen. Men ”En sælgers bekendelser” handler ikke kun om salg af huse eller om finpudsning af salgsteknikker. ”En sælgers bekendelser” handler om livet. Den handler om dig, der sidder lige dér med næsen i anmeldelsen. Den handler om, at du skal ranke din ryg, du skal tage dit ansvar på dig og du skal tage kontrollen over dit liv (tilbage). Men tag det roligt - dette er ikke (endnu) selvhjælpsbog med meditationsøvelser til bekæmpelse af dine indre dæmoner som angst og depression. Du får helt konkrete teknikker og du får vejledning, skrevet i et let forståeligt sprog. Og lægges der vægt på de personlige erfaringer og den positive indstilling til livet.
”En sælgers bekendelser” er til mennesker, som ønsker lidt mere af livet og af hverdagen, men som ikke har haft de rigtige redskaber. Det får du nu.
Husk - ”Mange tror at beslutninger bliver bedre af at man går længe og spekulerer over dem. Nej, det forvirrer dig og dræner din energi imens” citat fra bogen. Husk det!

2 juin 2014

Hej Mette.
jeg er meget glad for dine dejlige ord.
Håber vi snart ses.

Fantastisk lærerig bog

Fantastisk lærerig bog der kan skabe inspiration til salg i alle typer virksomheder, og så er den god at vende tilbage til, når der lige er behov for at få en ny saltvandsindsprøjtning, der kan være med til at booste salget.

15 mai 2014

Hej Jens.
Mange tak for den dejlige anmeldelse

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus