Aleris Esbjerg Jeg kom til udredning med mistanke om ADHD. Jeg blev mødt af yderst kompetente, venlige og professionelle fagfolk, som gjorde mit forløb trygt og godt. Psykiater Marta, psykolog St... Voir plus
Lisez les avis des autres
Min oplevelse med Aleris PP i Gentofte Hvis jeg havde vidst, hvad jeg ved i dag, havde jeg aldrig startet et udredningsforløb hos Aleris PP i Gentofte. Den indledende samtale blev booket hur... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Vi er en landsdækkende psykolog- og psykiaterklinik med afdelinger i hele Danmark og hjælp online.
Coordonnées de contact
Danemark
- kontakt@aleris.dk
- aleris-pp.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Aleris PP Esbjerg
Aleris Esbjerg
Psykiater Marta, psykolog Steffen, sygeplejerske Helle og sekretær Charlotte får alle min bedste anbefaling.
Jeg blev informeret om, at ingen kunne garantere en diagnose ud af et udredningsforløb, og jeg stolede på de fagfolk, der tog sig af sagen. Jeg havde brug for en afklaring. Det endte med en konstatering af ADHD i dec. 2024, og efterfølgende et medicinforløb, hvor vi fandt frem til det, der gjorde mig godt.
Jeg er taknemlig for den venlighed, grundighed og tryghed de fik skabt igennem forløbet, og giver varmeste anbefaling.
Min oplevelse med Aleris PP i Gentofte
Min oplevelse med Aleris PP i Gentofte
Den indledende samtale blev booket hurtigt, hvilket gav indtryk af fremdrift. Men derefter gik alt i stå. Jeg har ikke fået tilbudt opfølgende tider – heller ikke langt ude i fremtiden. Der er ingen tydelig plan eller tidsramme.
Jeg oplever, at der bliver taget flere forløb ind, end der er kapacitet til at håndtere. Det efterlader os som familie i uvished og uden mulighed for at planlægge videre.
I en sårbar situation er stilstand ikke bare frustrerende – det er belastende.

Aleris PP - Gentofte
Jeg har haft et rigtigt godt forløb hos Marcin i Aleris PP. Lige fra starten har jeg følt mig hørt og forstået. Marcin skabte hurtigt en tryg og tillidsvækkende atmosfære. Han tog sig altid god tid til at forklare og han har en kæmpe viden om ADHD. Jeg kan varmt anbefale Marcin.
Har et fantastisk forløb hos Aleris i…
Har et fantastisk forløb hos Aleris i Gentofte. De har været så søde, imødekommende og bare grebet mig. Jeg har fået en ADHD diagnose og de har bare være så behagelige. Jeg oplevede at skulle have et medicin skifte for min autoimmunsygdom på Rigshospitalet og ønskede derfor at aleris rykkede min udredning en smule, så eventuelle bivirkninger ikke påvirker udredningen. De var så søde og forstående, at de tog sig tid til at flytte min tid, så jeg ikke skulle vente for langtid, men havde tid til at kunne få min medicin stabil. I det offentlige skulle jeg vente 3 år på en udredning og fordi jeg en gang er gået ned med en kæmpe depression, turde jeg ikke gøre andet end at betale for en udredning. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Deres udredningsforløb passer rigtigt god på hvor jeg er i livet. Min mistanke for en diagnose bunder i 6-7 års psykolog forløb, traume forløb og et utallige andre behandlinger, som har peget mig i retning af ADHD. Man får en forsamtale, en DIVA tekst og en koncentrations test, afsluttende med en samtale. Det har været grundigt og føler ikke det skulle være endnu et langt forløb, fordi stigen var ligesom lagt af en masse fagpersoner igennem de mange år.
Jeg skulle til udredning for add og…
Jeg skulle til udredning for add og følte ikke jeg blev mødt i hvad jeg fortalte og blev lyttet til. Jeg betalte 25.000 for udredningen og kom ud med ingenting.
Min svigerinde var samme sted til udredning for adhd og fik af vide at det havde hun ikke. I dag har hun fået diagnosen et andet sted og er startet på medicin og har fået det så godt.
Virkelig træls oplevelse hos dem

En gennemgående frustrerende oplevelse
En gennemgående frustrerende oplevelse
Jeg havde virkelig håbet på et professionelt og struktureret forløb, men desværre blev min oplevelse det stik modsatte. Selve opstarten gik fint, og jeg fik hurtigt en indledende samtale. Men da jeg efterfølgende ønskede at skifte behandler, begyndte problemerne for alvor.
Selvom jeg fik at vide, at et behandlerskifte var helt uproblematisk, viste det sig i praksis at være nærmest umuligt. Jeg blev gentagne gange lovet, at jeg ville få en ny tid, at der ville blive fulgt op, eller at jeg ville blive kontaktet inden for få dage. Men der skete ingenting. Samme undskyldninger gik igen og igen – travlhed, ferie, manglende overblik. Intet af det ændrede på, at der aldrig kom en reel løsning.
Det endte med, at jeg selv måtte ringe ind et utal af gange for at spørge til mit forløb, uden at komme nærmere en afklaring. Processen var unødigt lang, uklar og frustrerende. Til sidst blev jeg nødt til helt at trække mig, fordi jeg simpelthen ikke kunne komme videre, på trods af at jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at få svar og fortsætte mit behandlingsforløb.
Det er svært nok at søge hjælp i første omgang. Når man så samtidig mødes af manglende kommunikation, brudte løfter og et system, der ikke hænger sammen, bliver det en ekstra belastning. Jeg håber inderligt, at stedet får styr på deres interne struktur og håndtering af patienter fremover, så andre ikke skal igennem den samme opslidende oplevelse.

Helt forrykt service i Gentofte
Helt forrykt service i Gentofte. Jeg ville ALDRIG været startet der, hvis jeg vidste, at jeg ville blive udsat for at blive brændt af, dobbeltbookninger, de havde glemt at fortælle, at jeg skulle have taget blodprøver. Udskudte aftaler. Og meget mere. Jeg kunne lige så godt have benyttet mig af det offentlige, da mit forløb har taget lige så lang tid, blot med dårligere service

Réponse : Aleris PP
Jeg har haft en super god oplevelse hos…
Jeg har haft en super god oplevelse hos Aleris PP
Det er altid de sødeste mennesker jeg møder både i telefonen og i virkeligheden
ADHD Udredning hos Filip
Har været inde hos Filip og blevet udredt for ADHD. Det var uden besvær, et trygt miljø, og overalt super fint ! Filip var dygtig til at forklare og håndtere forskellige detaljer som gjorde at hele forløbet også gav mening for mig, sådan så at jeg gik derfra med en grundig forståelse om hvad det vil sige at have ADHD.
Aflysning af tid 4 dage før, efter at have ventet i 2 måneder
Rigtig dårlig oplevelse. Vi ventede på tid i 2 måneder og den blev aflyst 4 dage før. Tiden var til en 14-årig pige, som har det psykisk skidt og isolerer sig, mm. Barnet trives dårligt. Vi prøver alt for at finde en løsning, men hospitalet holder ikke sine aftaler og aflyser tider, hvor behandlingen er meget akut.

Jeg har været hos Marcin
Jeg har været hos Marcin, som var meget hjælpsom, forstående og prøvede at finde den bedste løsning, som passede til mit behov.
5 stjerner til Marcin
Jeg har de seneste to år været tilknyttet Marcin hos Aleris PP i Gentofte. Det har været en positiv oplevelse hele vejen igennem, både ifm. udredning for ADHD, og efterfølgende at finde en medicinsk kombination som har positiv indvirkning på min dagligdag. Marcin har fra 1. dag formået at skabe et trygt rum til ærlig dialog, samt holdt hånden under mig for at finde den rette medicinske løsning tilrettelagt mig. Marcin er anerkendende og som klient har jeg fra start følt mig inddraget i hele processen. Jeg kan kun anbefale Marcin!
Aleris Aarhus
Aleris Aarhus
Jeg vil starte med at sige at lægesekretærerne er utrolig søde og meget hjælpsomme! Hvis de skulle anmeldes separat, så fik de alle 5 stjerner!
Min oplevelse med Nils i Aarhus var derimod helt forfærdelig!
Inden indledende konsultation havde jeg indsendt fuld journal fra begge tidligere psykiater. Under første konsultation siger Nils, at jeg kun har indsendt første side fra den ene journal, hvortil jeg siger at alle sider er der for jeg tjekkede det flere gange inden jeg sendte det. Nils tjekker mens jeg sidder der og surprise surprise så er alle sidder der alligevel. Altså har han ikke læst min journal inden første konsultation. Han nævner så at DIVA skemaet mangler - fair nok. Aftalen efter første konsultation bliver at jeg skal få fat i DIVA skemaet og sende det. Så vil han tale med psykologen og lægge en plan om hvad der skal ske. Dog mener han at jeg helt klart burde udredes for autisme, hvilket jeg afviser, da det er der ikke penge til på nuværende tidspunkt - prioriteten for mig er at få styr på min medicin. Han siger at han vil ringe til mig dagen efter, hvilket ikke sker, men da jeg først kan sende DIVA skemaet den dag tænker jeg at det jo er helt fair! To uger senere har jeg stadig ikke hørt noget og må ringe og rykke for en ny tid. Endelig får jeg en tid til ugen efter.
Næste konsultation er noget af det mest nedladende jeg nogensinde har oplevet! Han starter med at sige at ingen af de to tidligere psykiater har udredt mig korrekt i forhold til ADHD og i øvrigt så vurderer han at det er højst usandsynligt at jeg har ADHD (scor 9/9 og 4/9 i første og anden del af DIVA) men han nærmest er 100 på at jeg er autist (hvilket sikkert er korrekt!) og han vil slet ikke røre ved min medicin og vil kun lave en udredning for autisme. Han vil ikke engang tilbyde at udrede mig for ADHD. Derimod vil han have at jeg skal tilbage til min gamle psykiater og lad ham tage sig af det. Der er 2 års ventetid og det er derfor jeg har henvendt mig til Aleris! Det skal siges at jeg under al dette er på medicin for ADHD og det er almen kendt at hvis man har AuDHD, så bliver de autistiske træk tydligere, når ADHDen bliver behandlet.
Jeg siger at jeg skal ikke udredes for autisme for 1. Jeg har ikke råd til en hel udredning og 2. Der er ingen behandling for autisme, så det har ingen betydning for mig om jeg har papir på det eller ej.
Får så smidt tilbage i hovedet, at hvis jeg ikke har råd til at blive udredt, så har jeg jo slet ikke råd til at være der…. jo, medicin justeringen skulle meget gerne være billigere end en udredning.
Og så siger han, at det jo er utrolig vigtig at jeg får min autisme diagnose, så jeg kan få den hjælp jeg har brug for hos kommunen i form af fx en bostøtte (jeg har aldrig givet udtryk for at jeg har brug for dette) og det er jo også så utrolig hårdt for mig at køre helt til Aarhus (har jeg heller ikke givet udtryk for på nogen måde) og at han synes det er “så flot” at jeg har et fuldtidsarbejde.
Det er her jeg siger at jeg bare synes vil skal stoppe nu, for det var utrolig nedladende og han vil alligevel ikke behandle mig, så ser ingen grund til at fortsætte de sidste 20 min.
(Har efterfølgende fået bekræftet af en anden psykiater, at de ville have lavet min udredning på præcis samme måde som mine 2 første psykiatere)
Opdatering: Aleris PP har bedt mig slette navnet på lægen, da det skulle være i strid med Trustpilots retningslinjer. Men andre anmeldelser må gerne nævne deres læge med navn - om retningslinjer bliver brudt afhænger åbenbart af om anmeldelsen er negativ eller positiv.

Aleris Gentofte
Jeg har været tilknyttet Gentofte i 2 år. Jeg kan varmt anbefale Marcin som psykiater.
Han er utrolig kompetent fagligt, samtidig som han er empatisk og virkelig lyttende. Fra første møde følte jeg mig tryg og forstået, og han har hjulpet mig med at finde en behandling, der giver mening for mig.
Marcin formår at kombinere stor viden med menneskelig varme, og det gør en kæmpe forskel.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til alle, der søger en dygtig og omsorgsfuld psykiater.
Tryghed og nærvær (mand 69 år)
Den bedste beslutning jeg har taget i voksne liv. Mine samtaler med teamet (Marcin) og efterfølgende medicinering har ændret min hverdag mærkbart. Jeg går ind i min tredje alder uden uro, tankemylder og andre besværligheder som jeg har levet med i alt for mange år.
Hele udredningsforløbet har været trygt og nærværende. Jeg kan varmt anbefale Aleris.
Trygt og grundigt medicinsk forløb (Kvinde med ADHD)
Efter min ADHD-diagnose et andet sted stod jeg midt i en flytning og skulle starte medicinsk forløb et nyt sted. Jeg havde set Marcin nævnt flere gange som anbefaling i en Facebook-gruppe for kvinder med ADHD, og valgte derfor at starte hos ham.
Jeg var 31 da jeg fik min diagnose efter mange år med stress, angst og en oplevelse af at blive set ned på og ikke at blive taget alvorligt. I bagklogskabens lys virker det SÅ oplagt at nogen burde have spottet ADHD langt tidligere og derfor har min tillid til "behandlere" virkelig været i bund.
Jeg startede hos Marcin og hos ham har jeg fra første skridt jeg trådte ind af døren følt mig både set, hørt, forstået og taget alvorligt fra starten. Jeg oplever at blive talt til som en almindelig, velfungerende person, der bare har brug for lidt hjælp for at tingene hænger sammen, fremfor et menneske der er "i stykker", hvilket jeg desværre ofte har følt før, og det i sig selv har været en kæmpe, kæmpe lettelse.
Marcin virker oprigtigt engageret og virkelig kompetent. Han har taget sig tid til at forklare mig alt det, jeg har haft brug for at vide undervejs, så jeg føler, jeg forstår både mig selv og mit forløb. Ikke bare medicinen og min ADHD-hjerne, men også hvordan jeg mærker efter og finder ud af, hvad der fungerer. Jeg har følt mig tryg hele vejen og har aldrig stået tilbage med spørgsmål eller tvivl. Det gør en kæmpe forskel, at han ikke kun har styr på det faglige, men også ser mennesket foran sig. Det hele har været empatisk, klart og helt uden den kolde, kliniske følelse, man ellers kan frygte. Det kan mærkes, når nogen virkelig går op i det, de laver og bekymrer sig om mennesker, og det er sådan jeg oplever mit forløb med Marcin.
Det her forløb har været livsændrende. Ikke bare fordi medicinen virker, men fordi det hele er blevet grebet rigtigt an. Jeg forstår mig selv på en ny måde og jeg har nogen som er kompetent, og som rent faktisk går op i min trivsel at gå til. Jeg fungerer. Jeg har ro. Problemer som stress, angst og søvnproblemer er så godt som forsvundet fra den ene dag til den anden - og alt sammen ved hjælp af en lille smule medicin og en fagperson, der i sandhed har interesse for min trivsel...
Det burde være alle, der havde sådan et behageligt forløb her. Jeg er virkelig taknemmelig for, at det var Marcin jeg landede hos. Det har totalt ændret mit liv og givet mig en ro.
Og så vil jeg også gerne kort rose sekretariatet. Jeg har haft ringet en del gange mens jeg lige finder ud af hvordan det hele fungerer, og de har aldrig været andet end hjælpsomme, tålmodige og rare at gå til. Jeg er stadig ved at vænne mig til, at jeg er helt ok som jeg er, og at jeg er et sted, hvor det er OK, at jeg har spørgsmål.
Tak.
Professionelt Vejle team
Jeg blev i min sygemelding med stress tilknyttet Aleris i Vejle. I første omgang udelukkende som en hjælp fra sundhedsforsikring, men da egen psykolog fandt mange PTSD og ADHD tegn, blev jeg indstillet til samtale hos psykiater Lars.
En bund ærlig, og enormt empatisk herre, som meget hurtigt stemte i psykologens udtalelser, og derfor fandt tid til test, ugen efter.
Test delen stod Dorthe for, som gav mig en omgående følelse af tryghed. Selvom jeg er 33år, er test, og ting der minder om skoletiden, en kæmpe trigger. Dét så Dorthe, og brugte derfor tid på at skabe en god samtale om hvad jeg skulle, og så var hun bare FANTASTISK til at være trøstende, når jeg ramte en mur, og følte mig utilstrækkelig...
Selvom der var tid, skyndte hun ikke på mig, og gjorde meget ud af at trøste. Dét var virkelig vigtig for mig i de test dage.
Efter opstart på medicin blev jeg tilknyttet Lone, til opfølgning.
Lone er en kvinde der siger tingene ligeud, og hun er virkelig dygtig til at lede en adhd hjerne, tilbage på sporet, og den stikker ofte af, så det var dejligt at hun lige med et smil på læben, fik mig tilbage på sporet.
Hun kom også med rigtig mange gode råd til de få bivirkninger jeg oplevede, så jeg følte mig SÅ set og hørt.
Jeres team i Vejle har uden tvivl ændret mit, og min families liv til det bedre! Tak for jer, og for jeres enorme engagement i mennesker med krøllede hjerner!

Dyrt, useriøst og dårligt
Jeg kom for at få en ADHD-diagnose og jeg fik en ADHD-diagnose. Jeg var tilknyttet en venlig psykolog. Det er de pæne ting jeg har at sige, og grunden til at jeg ikke giver én stjerne. Alt andet har været en stor skuffelse, og hele mit forløb præger stadigvæk, månedsvist efter det er afsluttet, mit mentale velvære.
Efter at have haft den indledende samtale med psykiater, blev jeg fortalt af ham, at han var helt sikker på, at jeg led af BPD. Det i sig selv synes jeg er vildt at opleve, taget i betragtning at han havde haft én samtale med mig, hvor han ved samme anledning også havde et par diagnoser klar til mine forældre.
På opfordring af selvsamme psykiater læste jeg op på diagnosen BPD og de ting han henviste mig til. Det viser sig, at jeg stort set ikke udviser nogle af de adfærdsmønstre eller personlighedstræk, der konstituerer en sådan diagnose. Alligevel havde han til samtalen fremhævet, at et behandlingsforløb for borderline i den offentlige psykiatri ville være hans anbefaling til mig. Igen, på basis af én samtale.
Udredningen for ADHD fortsatte – dog fik jeg skiftet min tilknyttede psykiater efter at have klaget over den første. Inden jeg mødte ham snakkede jeg med en psykolog, som overordnet virkede kompetent og venlig – og som var forstående over for min ret ubehagelige oplevelser med første psykiater. Jeg er åbenbart ikke den første patient, som han har gjort vilde udsagn for. Resten af min tid med hende var fin.
Så møder jeg så min næste psykiater. Ved vores første møde giver han mig diagnosen ADHD, baseret på hvad han har hørt fra sine kollegaer. Han udskriver ved samme lejlighed medicin til mig. Denne medicins kontraindikationer er blandt andet tidligere svært depressive episoder og selvmordstanker – disse er meget relevante for mig. Han vender ikke disse kontraindikationer med mig og jeg er stadigvæk i tvivl om, hvorvidt han overhovedet vidste at jeg har haft disse komplikationer da han udskrev medicin til mig. I stedet for brugte han tid på at fortælle om, at mennesket på savannen også en gang havde ADHD. Det virker som et useriøst brug af begge vores tid.
Da jeg – suprise – oplever en eskalering i selvmordstanker som følge af medicinen, oplever jeg ikke at psykiateren tager mig seriøst. Han tager ikke min bekymring og min adressering af medic inens kontraindikationer alvorligt og affejer det med, at så alvorligt er det heller ikke. Jeg oplever, at han ved samme anledning trivialiserer mine tidligere depressive episoder. Oven på det vælger jeg at afbryde behandlingen.
Forløbet har kostet mange tusinde kroner og jeg er stadigvæk dagligt præget af, hvor useriøst forløbet har været.

Trygge rammer
Jeg har været i forløb hos Aleris PP i Vejle og har været meget tilfreds. Personalet er utroligt venlige, imødekommende og forstående, hvilket har gjort en stor forskel for mig. Tanken om at skulle åbne sig var meget grænseoverskridende – især overfor fremmede – så det betød enormt meget for mig, at jeg hurtigt kom til at føle mig tryg i forløbet hos Aleris PP
Trygt, grundigt og skræddersyet udredningsforløb med Marcin
Jeg har haft et trygt forløb med Marcin Gorczowski, hvor jeg har skulle udredes for ADHD. Min oplevelse i udredning har været meget roligere end jeg havde frygtet i starten, da Marcin er meget lyttende og forstående, og han rummer netop en godt, da det er hans speciale - noget han gør klart at han synes er spændene. Han er også rolig af natur og tolerant, som har betydet en del i mit møde med psykiatrien (som et kaotisk individ).
Vi har haft et længere forløb sammen da jeg har reageret lidt forskelligt på medicin typer, men han har været god til at sørge for vi fik snakket om tingene, og jeg har fået forklaret baggrunden for medicinske valg og deres effekter, samt hvad sker skulle gøres i forskellige tilfælde (for eksempel ved bivirkninger), så jeg har været klar til at omlægge min medicin til næste trin, og dermed ikke behøvet være nervøs for at afvente svar i selve situationen. På den måde har jeg været bedre forberedt, mere sikker, og jeg selv bedre klædt på til mit forløb. Han har dog gjort det klart og tydeligt at jeg skal tage kontakt med det samme, hvis det er at jeg har alvorlige bivirkninger eller noget uforventet sker. Jeg syntes altid at få gode og grundige svar på de spørgsmål som jeg har haft, og han har vist at særpræget overblik over sundhed og psykiatri standarder/studier/medicinske præparater globalt, og at særligt været opmærksom på det danske systems mulige svagheder, såsom at de danske sundhedsstandarder ikke passer på alle (da jeg har blandet baggrund) hvilket har været af betydning også for vores indblik i mit helbred rundt om medicinen. Under min 6 måneder lange udveksling i Taiwan har han været super hjælpsom med at finde løsninger til medicin, og vi har kunne tage vores møder online også så jeg ikke har behøvet holde et halvt års pause. Samlet set har min oplevelse været fint tilpassende skræddersyet til mig og min situation, og været præget af god dialog.
Klinikkens frontdesk sekretærer har også altid været søde og rummelige, selv når jeg desværre har været forsinket og lidt kaotisk i det, hvilket har betydet meget for mig og er værdsat.
Dertil vil jeg afsluttende virkelig anbefale klinikken, og personligt anbefale Marcin som et troværdigt valg som psykiater.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.