L'entreprise a répondu
Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Ik heb een defect onderdeel conform garantie geretourneerd, echter de verzendkosten voor retournering weigert rolluikonderdelen.nl te vergoeden. Dit... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rolluikonderdelen.nl is dé specialistische webshop voor alles wat met rolluiken en deuren te maken heeft. Van handzenders, buismotoren en schakelaars tot bandopwinders en talloze andere onderdelen voor rolluiken, rolhekken, branddeuren, garagedeuren en bedrijfsdeuren. Ons enthousiaste team staat bekend om deskundig advies, een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en een snelle levering. Kun je in de webshop niet direct vinden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op – naast het online assortiment kunnen wij nog veel meer onderdelen voor rolluiken en deuren leveren.
Pays-Bas
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
had een paar loop wieltjes nodig voor een overhead deur. door een storing in de bankapp op mijn telefoon ging er iets mis met de betaling. iets wat ik op dat moment zelf niet door had. na een paar dagen had ik nog steeds geen pakket. maar kreeg een telefoontje van rolluikonderdelen.nl . en ze hebben de onderdelen toch nog gestuurd en een factuur bij gevoegd.. super service
Dit bedrijf – als ik het al een bedrijf mag noemen – is een broeinest van oplichters. Ik bestelde een motor, testte hem, en hij reageerde niet! Ik zette hem in elkaar in de hoop dat hij het zou doen, maar tevergeefs. Ik haalde hem uit elkaar en maakte foto's, die ik naar de klantenservice stuurde. De man daar vertelde me dat ik hem zelf had kapotgemaakt en weigerde me een retourlabel te sturen. Ik zei dat ik hem toch zou terugsturen, waarop hij antwoordde: "Bespaar jezelf de moeite, anders gooien we hem gewoon uit het raam!" Dus, als slachtoffer heb ik 90 euro aan oplichters betaald. Wat een schande voor mij.

Réponse de Rolluikonderdelen
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Dit terwijl de wet hier duidelijk in is (Artikel 7:21 lid 2 van het Burgerlijk Wetboek.).
Bemiddeling van Thuiswinkel.org bood geen soelaas.
Nu rest alleen nog gang naar de geschillencommissie, alsmede consumentenbond in kennis stellen.
En dus jullie waarschuwen omtrent dit bedrijf, hier deugd meer niet... Nadere info kan ik op verzoek toesturen.

Réponse de Rolluikonderdelen
Bij rolluikonderdelen.nl gevraagd om advies omdat een afstandsbediening kapot is van de nice motor van het rolluik. Op basis van het advies een nieuwe adstandsbediening gekocht. Thuis geprobeerd om te installeren. Dit blijkt erg moeilijk te zijn voor een gebruiker. Ik heb deze firma gevraagd om hulp, waarna er verwezen wordt naar het manual. Bij navraag bij specialisten in de buurt blijkt dit zelfs voor deskundigen moeilijk te zijn. Dus heb ik de afstandsbediening geretourneerd. Volgens deze firma is het item niet aangekomen. Terwijl de leverhistorie van post.nl betrouwbaar lijkt. Er wordt ook niet gesteld dat ze zelf intern goed kijken. Nee, de schuld wordt gelijk bij post.nl. Ik heb geen goed gevoel bij dit bedrijf.

Bende oplichters,
Somfy Louvre box besteld.
Bij levering wou de bezorgfirma deze niet afleveren omdat we geen code ontvangen had. Na telefonisch contact bevestigde een medewerker van rolluikonderdelen dat er een probleem was met de mails die verstuurd werden vanuit de transporteur. Na enkele weken terug gebeld voor stand van zaken. Andere medewerker was heel onbeschoft en zei dat het ons schuld was en er geen probleem was met transport ondanks dat dit op rolluikonderdelen hun facebook pagina stond. Aangegeven dat we liever ons geld terug gestort kregen in plaats van nogmaals op te sturen. Dat wilden ze niet horen.
Na meer dan een maand werd het product opnieuw aangeboden bij ons door een andere transporteur.
Heb direct een retour aangevraagd en gekregen. Na enkele dagen een mail gekregen dat we ons geld terug gestort gingen krijgen binnen de 14 dagen.
Direct erna een onbeschofte mail dat het niet kon dat we dit terug stuurden en ze nooit zouden terug betalen omdat het een B2B transactie was en herroeping niet van tel is en het product zullen vernietigen of op onze kosten nogmaals opsturen. ondanks dat ze per mail een retour en bevestiging van terug betaling melden. NIET TE VERTROUWEN KOOP DAAR NOOIT.
Levering was laat, herhaaldelijk geen handleiding bijgeleverd. Daarna drie verschillende versies. Product werkte niet bij mij, onvriendelijke klantenservice die je denigrerend te woord staan. Ze zijn er totaal niet in geïnteresseerd of je geholpen bent. Gewoon niet kopen hier.
No delivery after 1 month of payment. No response from support

Réponse de Rolluikonderdelen
Bestelling geplaatst en betaald op 19/09/2025.
OP vandaag nog steeds niets ontvangen.
Ook geen antwoord op Whatsapp of email.
Lijkt me onbetrouwbaar of mogelijks bedrog!
Na reactie van het bedrijf(die mail is nooit afgeleverd vanwaar mijn reactie) lijkt het erop dat mijn bestelling tot een goed einde zal gebracht worden.

Réponse de Rolluikonderdelen
Monteur voor reparatie rolluiken komt zonder afzegging niet opdagen. De volgende dag met kantoor telefonisch wederom een nieuwe afspraak gemaakt en zou per mail bevestigd worden. En wat denk je? Geen mail.
Een dag voor de tweede afspraak bel ik maar weer met kantoor en vraag of de gemaakte afspraak voor morgen nog doorgaat. Hij kijkt het even voor mij na en geeft dan aan dat ik ben ingepland in een onmogelijke route en dat dat zeker niet haalbaar is.
Daarna nog een verhaal dat een andere monteur wellicht wel kan komen, maar zeker is dit niet.
Ik ben er wel zeker van, dit gaat het niet worden. Pfff ........

Réponse de Rolluikonderdelen
Mijn advies is om niets te bestellen bij Rolluikonderdelen.nl. Het is een onbetrouwbaar bedrijf. Ik heb een artikel retour gestuurd en heb een track en trace van de retourzending. Echter Rolluikonderdelen.nl ontkent het artikel te hebben ontvangen en ik krijg het geld ten onrechte niet terug.
Daarbij komt dat ze zeer traag reageren op mails. Maar belangrijkste is dat je dus geen geld ontvangt van retour gezonden artikelen. Dus pas op met dit bedrijf

Réponse de Rolluikonderdelen
Een slechte review gegeven en nog kunnen ze me niet op mijn mail beantwoorden maar alleen op de review niet klant gericht en vol met leugens ze zeggen dat dhl niet verzend maar die hebben het pakket nog niet eens ontvangen ik denk dat deze winkel spullen besteld in China en daar op moet wachten dus je bent sneller als je het zelf op Aliexpress besteld

Réponse de Rolluikonderdelen
1e keer bestelling geplaatst 2 tot bijna 3 weken moeten wachten dat het binnen kwam.. het probleem lag zogezegd bij post nl. vandaag besteld morgen in huis… 3 dagen ook geen probleem 2 a 3 weken is andere koek.
2e bestelling ging vlekkeloos.
Middels 3e bestelling geplaatst 1 artikkel
Wat minder dan € 10,- kost middels week later nog niet binnen.
Uiteraard was dit tevens ook mijn laatste bestelling. ik bestel nu in het vervolg bij andere aanbieders. Men is hier afhankelijk van andere partijen waar rolluikenonderdelen hun bestelling aan doorzetten.
Ik stel via app vragen maar krijg niet altijd concrete antwoorden.

Réponse de Rolluikonderdelen
ondeugdelijke bandopwinder ontvangen.En dan moet je het nog op eigen kosten terugsturen.Wat een balletent koop hier niks. zeer klantonvriendelijk aan de telefoon.

Réponse de Rolluikonderdelen
Het eerste contact was positief. Het artikel was niet op voorraad, hoewel het wel zo geadverteerd was, maar werd vervolgens geleverd. Het werd geleverd zonder batterij, dus ik heb er een aparte gekocht.
Helaas was het artikel niet de juiste. Retourneren was geen probleem, maar toen beweerden ze dat het mét batterij geleverd werd en werd er gewoon € 5 voor een batterij van de creditnota afgetrokken. Ik heb zelfs een bewijs geleverd dat ik een losse batterij had gekocht, maar de medewerker kon het niets schelen. Klantenservice lijkt hier alleen beschikbaar te zijn als je een product koopt, en dan ook alleen.
Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen, wat jammer is.

Réponse de Rolluikonderdelen
Verkeerde buismotor besteld. Vriendelijk geholpen en binnen dezelfde week de juiste versie ontvangen.

Réponse de Rolluikonderdelen
ben ik opgelicht ? bestelling (6795)betaald maar niks ontvangen, doen zelf geen moeite om e-mail te beantwoorden
Tot 2 keer toe een Somfy motor besteld en verkeerd geleverd.
tot 2x toe ontzettend moeilijk doen om te retouren.
ze doen moeilijk om een retour verzending.
wees gewaarschuwd beter koop je de onderdelen in een ander winkel die wel je wettelijke retour procedure erkend en NORMAAL mee werkt.
Zeer slechte en onvriendelijke service bij rolluikonderdelen.nl. Inferieur materiaal. Een afrader.
Rolluikmotor besteld, maar een ander type geleverd gekregen. Deze moeten ombouwen met onderdelen van de oude motor. Volgens Rolluikonderdelen.nl zou alleen de motor wat korter zijn. Nadat ik een foto van de verschillen heb gestuurd, kreeg ik excuses en tegelijk werd me verweten dat ik niet moest zeuren.
Conclusie, koop hier niets! Is te duur en leveren niet wat je bestelt en dan ook nog later dan beloofd.
Bestelling verzonden maar niet ontvangen. De firma (afzender) die onderzoek moet laten starten, weigert dit nu te doen en ik moet minimum 10 dagen wachten vóór ze het zouden starten. Ze willen niet terugbetalen noch een ander stuk opsturen. Ondertussen loop ik meer en meer schade op.
En savoir plus sur les différents types d'avis.