Rønsbøl Avis 67

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig gode og lækre produkter - og så endda uden parfume👏🏻💗 Jeg er især glad for Rønsbøls hårprodukter. Og så elsker jeg det helt enkle udtryk, produkterne har.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi (mine teenager piger og jeg) herhjemme elsker Rønsbøl ❤️. Vi har alle 3 meget sart hud, og jeg har også parfume allergi, og jeres cremer, som er det vi bruger mest, er perfekte til en sart hud.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Rønsbøll produkter er et ærligt produkt. Du får, hvad du ser. Enkelt, funktionelt til en rimelig pris. En anbefalelsesværdig serie. Mvh Ghita Ege-Møller

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har med god samvittighed brugt Rønsbøl i flere år. Rigtig gode cremer, der trænger hurtigt ind uden at fedte og læbebalm er god til tørre læber. Gode parfumefri produkter uden alle mulige tilsætn... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de beauté
  2. Distributeur de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

** Rønsbøl er dermatologisk hudpleje – helt uden parfume og farvestoffer. ** Er du på udkig efter et hudplejemærke fri for parfume og kunstige farvestoffer? Så er det det danske brand Rønsbøl lige noget for dig. I stedet for unødige dufte og kemikalier har Rønsbøl nemlig et rigt indhold af aktive ingredienser, der nærer din hud og dit hår med mineraler, vitaminer samt den helt rette mængde fugt. ** Dermatologisk testet Med Rønsbøl får du en hår- og hudplejeserie med et højt indhold af aktive ingredienser, og produkterne er udviklet på baggrund af grundige analyser af hårets og hudens behov for pleje og beskyttelse – helt uden at tilføre din krop unødvendige tilsætningsstoffer. Derfor er alle ingredienserne i Rønsbøls produkter veldokumenterede og produkterne dermatologisk testet. Det vil sige, at de er blevet klinisk testet af hudlæger på forskellige hudtyper for at sikre, at produkterne ikke forårsager hudirritation eller andre reaktioner. Dermed kan du være sikker på, at din hud er i sikre hænder med Rønsbøl. ** Aktive ingredienser Moderne hudpleje handler både om øjeblikkelige resultater og om langsigtet effekt. Derfor arbejder Rønsbøl hele tiden på at udvikle produkter, der ikke blot plejer og beskytter huden nu og her, men som også hjælper på lang sigt ved hjælp af nøje udvalgte aktive ingredienser. Rønsbøls produkter er nemlig alle formuleret med et højt indhold af aktive ingredienser, vitaminer og planteudtræk såsom hyaluronsyre, E-vitamin, mandelolie, aloe vera og tangekstrakt – men selvfølgelig uden parfume, mineralske olier eller hormonforstyrrende ingredienser. Det lufttætte pumpesystem i flere af produkternes emballage er med til at sikre, at du ikke kommer i kontakt med creme, du ikke bruger. Det er med til at holde bakteriedannelse nede, hvilket sikrer en længere holdbarhed med et minimum af konserveringsmidler. ** Filosofien bag Rønsbøl Rønsbøl er ærlig hudpleje, der består af produkter fri for unødvendige tilsætningsstoffer, som passer til alle – både mænd og kvinder – og til alle hud- og hårtyper. Derfor kan du hos Rønsbøl vælge mellem en række produkter med forskellige egenskaber, som du selv kan sammensætte alt efter dine behov, og som giver dig de bedste resultater hver gang. ** Rønsbøl arbejder i sin udvikling af produkter ud fra tre grundlæggende værdier: Rønsbøls produkter er omfavnende, så alle hudtyper respekteres og hyldes ved at lave produkter, der passer til forskellige behov, så du kan passe godt på din krop og hud. Rønsbøls produkter er ærlige, så du trygt kan regne med de skånsomme ingredienser, der er valgt med omhu til at passe til alle hudtyper. Rønsbøls produkter er funktionelle ved hjælp af aktive ingredienser, der arbejder med den hud, de kommer i berøring med, så de afhjælper dine individuelle problemer og behov. Med de tre værdier in mente skaber Rønsbøl produkter fyldt med omsorg for dig og din hud.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækre produkter fra Rønsbøl.

Super lækre produkter fra Rønsbøl.
Rønsbøl lip balm gør dine tørre og sprukne læber, bløde og så gode som nye igen. Super lækker håndcreme som giver dig bløde hænder og som er helt uden parabener og er dermatologisk testet.

12 janvier 2021

Skønne produkter

Skønne produkter, gratis fragt, bestilte og næste dag blev det bragt til min hoveddør med et sødt håndskrevet kort ved - kan vist ikke blive bedre:)

17 juillet 2018

Helt fantastisk!

Jeg bestilte onsdag aften, fik en SMS torsdag om min pakke var på vej og havde pakken fredag! Det bedste var næsten at der var et lille håndskrevet kort med og lidt slik :-) vil helt klart handle her igen. Og lige til sidst, sikke nogle lækre produkter! :)

18 septembre 2015

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus