Kachelventilatoren besteld Nooit iets ontvangen . Nabetaling van KLARNA nu in discutie.Extra betaald voor verzending . Colis Prive zegt dat geleverd is niet dat ik dat niet geloof enkel is het nooit b... Voir plus
Lisez les avis des autres
Een ster omdat geen ster niet mogelijk is, wat een oplichters! Op 10 dec een geruite jas besteld. Meteen betaald en orderbevestiging binnen maar daarna niets meer. Op mails via gofit1122 at outlook.c... Voir plus
Na een melding op deze site werd ik per mail verwittigd dat de levering ging gebeuren binnen de week en dat gebeurde ook.
Bespaar jezelf de moeite en gedoe met dit drop shipping bedrijf. Ik heb op 26 november jl. een 'bouw je eigen dinosaurus kit' besteld voor Sinterklaas. Pas gisteren (16/12) binnengekregen! De ve... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
pakketje is verloren
pakketje is verloren
wacht al sinds november op mijn pakketje zou geleverd zijn op 25/11/2022 nog altijd geen pakketje ontvangen strond berdijf ze antwoorden zelfs niet meer op onze mails en als ik mijn geld terug vraag blijft het stil
Heb op 25 november een pakje besteld…
Heb op 25 november een pakje besteld voor mijn kleinzoontje en heb nog steeds niets gekregen. Het track and trace stopt op 13 december. Het is voor kerstmis dus ik hoop dat het toch nog komt.
Nooit meer! Bespaar jezelf het gedoe
Bespaar jezelf de moeite en gedoe met dit drop shipping bedrijf.
De verpakking was geopend (waarschijnlijk door douane) en de doos helemaal was helemaal verfrommeld. Pakket is rechtstreeks uit China gekomen en matige kwaliteit.
Nee, echt nooit meer dit.
Om de website te benaderen moet je er https:// voorzetten.
Maar zag net dat de site eruit ligt.
Veel te lang moeten wachten op de…
Veel te lang moeten wachten op de levering (uit China)
Speelgoed leek te veel namaak en zat niet in een mooi doosje (om cadeau te doen) maar wel in een gekreukt plastic zakje.
Terugsturen kan niet zonder een reden te geven en je moet het terugsturen zelf betalen: 10,50€ vanuit België!
NOOIT MEER
Pakket niet binnen de aangegeven dagen…
Pakket niet binnen de aangegeven dagen binnen! Is gewoon de zogenoemde 'dropshipping' via bijv. Aliexpress .
Geen levering Zals zoveel andere is mijn pakket nog…
Zoals zoveel andere is mijn pakket nog steeds niet toegekomen wacht al vanaf 2 december al 2 maal een mail gestuurd maar steeds geen antwoord ik kan nog hopen dat het voor Kerstmis geleverd zal worden anders heb ik een probleem met de kindjes die er echt naar uitkijken
Allemaal larie na 3 dagen geleverd
Föhn besteld en betaald
Föhn besteld en betaald, zou binnen 5-6 dagen geleverd worden…, geen track&trace ontvangen. Mail gestuurd, geen reactie en ook nog geen föhn…
De wonderen zijn de wereld nog niet uit, vandaag de föhn ontvangen.
31-12-2022
Las in een reactie van iemand anders dat na het plaatsen van een review het product alsnog geleverd werd!
Waarheid of toeval, maar hij is er!
Na een melding op deze site werd ik per…
Zelfde ervaring als mensen hieronder
Zelfde ervaring als mensen hieronder: ze geven aan dat het binnen Europa binnen 3 tot 6 werkdagen wordt geleverd. Bij nakijken van tracking wordt het pakket vanuit China verzonden. Intussen al bijna een maand aan het wachten. De consument wordt opgelicht.
Onbetrouwbaar bedrijf
Voor bestelling aangeven dat het binnen 6werkdagen geleverd wordt. Uiteindelijk veel langer moeten wachten. Zij besteld het gewoon in China en vraagt het 3voudige ervoor! Als je contact opneemt omdat ze zelf niet aan de leveringsvoorwaarden voldoet krijg je al reactie: het is al besteld, stuur het maar retour als je het ontvangen hebt. Moet je om een retourformulier vragen: hebben ze niet! Krijg je mail dat je het naar een adres in Dordrecht moet sturen, met reden van retournering. Terwijl er in hun retourvoorwaarden staat dat dit niet hoeft. Kortom zeer onbetrouwbaar bedrijf!
0 sterren !!
Als ik 0 sterren zou kunnen geven zou ik dat doen, ik wacht al een maand op mijn pakket en nog steeds geen informatie over wanneer en of deze nog geleverd zou worden.
Op alle kanalen contact proberen opnemen en nergens reactie!
Wees gewaarschuwd bestel hier NIET! Je bent je geld kwijt!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.