Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb 2 Fender gitaar standaarden besteld bij Eurodisc music. Deze review betrekt zich alleen tot Eurodisc en die ervaring was gewoon goed! Aanvankelijk kreeg ik maar 1 van de standaarden geleverd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed contact mee te hebben. Artikel snel en naar behoren geleverd. Fijn dat instrumenten worden nagekeken, geïntoneerd en verder afgesteld voordat ze de deur uit gaan. Zo heb je zeker een net, direct... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijke en goede service via mail. Bij een moeilijkere bereikbaarheid per telefoon belden ze zelf terug. De levering duurde lang (bijna 1 week) door de verzendingsproblemen die PostNL momenteel heeft... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een copa besteld..en ze hadden mij de veekeerde geleverd...nl voor akoestische gitaar. Na een berichtje van mijn kant. Zeer vriendelijk en klantvriendelijk opgelost. De volgende had de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'instruments de musique

Écrit par l'entreprise

Hoi! Dit is een van de plekken waar wij reviews ontvangen. Benieuwd naar meer reviews van onze klanten. Meer vind je op onze website of op: tinyurl.com/Roundmusicreviews

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Topzaak!

Wat een goede service! Ik kreeg de bas gecontroleerd, afgesteld en gestemd geleverd. En voor een zeer goede prijs.

14 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De bestelling is keurig en snel afgeleverd

De bestelling is keurig en snel geleverd. Bij sommige winkels krijg je een grote doos met veel vulling naast de eigenlijke bestelling. Hier zat de bestelling, een gitaar effect pedaal, netjes in een kleine doos met nauwelijks extra vulling, prima!

13 mai 2024

Prima ervaring

Tas voor mijn ukelele besteld. Hartstikke snel verzonden en bezorgd. Heel netjes verpakt en goed op de hoogte gebracht. Zou hier een volgende keer weer bestellen.

7 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb tot op heden niets ontvangen na…

Ik heb tot op heden niets ontvangen na mijn bestelling van 7 februari.. ik vraag wel steeds waar het blijft en krijg ook wel antwoord maar helaas… ik heb nog hoop dus wie weet ontvang ik nog eens wat.

24 mars 2024
Logo de Roundmusic

Réponse de Roundmusic

Hallo,

Bedankt voor je review. Je geeft aan dat je een bestelling hebt geplaatst, maar op basis van je naam kunnen wij helaas geen bestelling vinden. Tevens hebben wij gevraagd om meer gegevens en hebben deze niet ontvangen.

Graag zouden wij wat meer informatie willen hebben om welke bestelling het gaat zodat we je meer hulp en informatie kunnen geven. We horen dat graag van je.

Mvg: Team Round music

Noté 5 sur 5 étoiles

bas perfect afgesteld toegekomen!!!

de bas die ik zocht was overal uitverkocht, 5 weken wachten ... zo kwam ik terecht op Roundmusic waar hij nog wel op voorraad was. Ik had al eens een negatieve ervaring met Sire door een D5 die ik had besteld met ondermaats fretwerk. Deze was besteld bij één van de mega muziekwinkels waar niemand de tijd neemt je instrument te checken vooraleer te verzenden. Daarom was het geruststellend te lezen op de website dat Roundmusic een bas eerst afstelt vooraleer te verzenden. Een bas afstellen kan ik zelf wel maar fretwerk begin ik niet aan. De Sire P5R kwam perfect afgesteld uit de doos, alles aan deze bas klopt, kleine details die Fender maar niet wil oplossen zijn hier aangepakt. De nek voelt beter dan die van mijn Player en mijn USA Precision. Gewicht 3,6kg!! Zeer tevreden!!!

26 février 2024

Met zorg geleverd

Ik heb de gitaar zorgvuldig verpakt en nagekeken mogen ontvangen. Gitaar Richwood 70 AV, is een mooie gitaar met een goed geluid, voor een betaalbare prijs. Kan iedereen deze gitaar aanraden.

5 janvier 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus