Restaurant Royal Garden Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

En skuffende oplevelse. Fik dim sum. Alt for dyrt, i forhold til portionerne. Fx: 95 kr for 6-7 stk "knogler" a 3-4 cm lange, beskrevet som barbecue. Det kød, der var på de knogler kunne samlet... Voir plus

Priserne hævet og portionerne mindre! Det -var- et af de bedste steder for kinesisk dimsum - men kan ikke anbefale det mere. Vi bestilte fx forårsruller til 80 kr og fik 3 små sprøde ruller uden... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

21 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En skuffende oplevelse.

En skuffende oplevelse.
Det kød, der var på de knogler kunne samlet ligge på en spiseske.
Vi havde desværre bestilt 2 varianter af disse dishes, den ene i bønne sovs.
Ialt bestilt: 6 forskellige dim sum retter, 1 øl a 59 kr og 1 gl rødvin. Alt ialt 704 kr
Vi var skuffet, ingen kulinarisk oplevelse.

7 août 2026

Mit barn fik kødaffald galt i halsen mens han spiste nuddelretten

Mit 8 årig barn for første gang var ved at blive kvalt mens han spiste nuddelret med oksekød stykker og han fik et stykke fedt/restaffald galt i halsen. Udover madens størrelse var der knap nok 5 stykker tyndskåret oksekød i. Derudover havde de steget kødaffald med i retten. Da vi kaldte dem ind og viste hvad der skete , og flere af gæsterne var vidne til det. Sagde de intet andet end beklager. De forsøgte oveni lave mere salg. Retterne er meget små til høje priser. De spørger om man ønsker vand inden bestillingen men glemmer at fortælle det koster 85 kroner for 1/2 liter filter vand. Ris til retterne er præcis 4 spiseskeer. Hvis du spørger om mere ris siger de selvfølgelig men de fortæller ikke at det koster 35 kroner ekstra. Og selvfølgelig har de sat nuddelretten som indholdt kødaffald på regningen. 😡🤮 Vi anbefaler at I holder jer væk fra stedet.

28 mars 2026

If you want real authentic Chinese…

If you want real authentic Chinese food, I can recommend this family owned restaurant that serves the best dim sum. We always come in a group several times a year and we look forward to coming back🤩🤩🤩🤩🤩

1 octobre 2025

Vi Gik skuffet hjem

Jeg har spist her mange gange før og har altid været rigtig glad for stedet.

Denne gang ville jeg vise min kæreste, hvor fantastisk og lækkert et spisested det er. Da vi ankom, fik vi hurtigt et bord og et menukort. noget af maden var allerede udsolgt. Efter vi havde bestilt, fik vi at vide igen, at mere af maden desværre var udsolgt.

Vi havde bestilt nogle nudler som noget af det allerførste, men der gik over en time, før vi fik dem. Til sidst spurgte vi tjeneren, hvornår de troede, at de ville komme, og derefter gik der cirka 10 minutter og så blev de serveret.

Desværre smagte nudlerne meget af brændt olie/gammelt genbrugt olie og var slet ikke, som jeg husker dem fra tidligere besøg, hvilket var ret skuffende.

Der var generelt også meget lang ventetid mellem retterne – op til 20-30 minutter på hver lille ret. Når vi så besluttede os for at bestille mere mad imens vi ventede, fik vi efterfølgende igen at vide, at det også var udsolgt.

Da vi til sidst bad om regningen, stod der to ting på, som vi ikke havde bestilt. Vi fik selvfølgelig pengene tilbage, men det er stadig irriterende at få en regning med ting, man ikke har bestilt.

Det er virkelig ærgerligt, fordi jeg ellers altid har været meget glad for at komme her.

6 mars 2026

Vi var et selskab på 12 personer i…

Vi var et selskab på 12 personer i lørdags. Det startede fint med fleksibilitet med at sætte to borde sammen. Derefter fik vi vores værste oplevelse nogensinde. Dette er absolut ikke en udtømmende liste af rædselsfulde endeløse mange oplevelser. 450 kr for postevand vi ikke bad om. Afregning af ret 44 til 200 kr vi ikke havde bestilt. Ulækkert kogt ret som skulle have været fries Rice and beef….afskyeligt. Da vi klagede blev vi mødt af hån og provokationer fra den asiatiske herre, som havde chef vagten. Jeg vil anbefale ALLE at gå et andet sted hvis man ønsker asiatisk

14 février 2026
Logo de Restaurant Royal Garden

Réponse de Restaurant Royal Garden

Kære Hein,

Tak for jeres anmeldelse.

Vi er naturligvis kede af at læse, at jeres besøg ikke blev den oplevelse, I havde forventet.
Reservationen var booket til 10 gæster, som normalt placeres ved ét stort rundt bord. I ankom dog flere personer end reserveret, og vi imødekom jer derfor ved at finde plads til et ekstra rundt bord, så alle kunne sidde sammen. Det var en fuldt booket lørdag aften på Valentines Day, og vi skulle samtidig imødekomme øvrige reservationer og gæster. Alligevel gjorde vi vores bedste for at finde en løsning til jer.

Vedrørende vandet bestilte I filtreret vand ved ankomst, og det blev serveret og delt ved bordet. Først senere blev det oplyst, at det kun var tiltænkt to personer, og dette blev naturligvis rettet i regningen. Når filtreret vand ad libitum deles og drikkes af hele bordet, er det normalt, at det opkræves for alle, men vi valgte alligevel at justere regningen.
Derudover blev en ret fjernet fra regningen, da I oplyste, at I ikke havde modtaget den, og dette blev naturligvis korrigeret.

Vi har haft vores restaurant på Kongens Nytorv i over 26 år og lægger stor vægt på kvalitet og ordentlighed i det, vi laver. Der var ikke ledelse til stede i restauranten den pågældende aften, men teamet gjorde deres bedste for at håndtere situationen og hjælpe undervejs.

Vi er også kede af, hvis noget i dialogen er blevet opfattet som ubehageligt eller respektløst. Det har aldrig været hensigten. Under situationen blev der fremsat flere meget kraftige udtalelser rettet mod personalet, og vi bestræber os altid på at bevare en rolig og respektfuld tone i mødet med alle gæster.

Vi bestræber os på at finde løsninger og skabe gode oplevelser for alle vores gæster, også på meget travle aftener, og derfor er det ærgerligt for os, at besøget endte med et andet indtryk.

Med venlig hilsen

Royal Garden

Vi fik Afternoon tea Dim sum

Vi fik Afternoon tea Dim sum. Den første te vi fik smagte og lugtede af fisk. Den næste vi fik var ikke meget bedre. Så vi spurgte om noget vand som vi efterfølgende betalte 50 kr. for. Maden var absolut ikke noget at skrive hjem om, tør smagsløst og virkelig kedeligt. IKKE 255 kr værd pr. Person, og jeg vil slet ikke anbefale deres afternoon tea til nogen. Gå et andet sted hen. Det får I mere ud af. Virkelig skuffende oplevelse.

23 août 2025

Dårligt

Dårligt. 50 minutter før vi fik drikkevarerne. 3/7 fik mad og var færdige før os andre. Hovedretter før forretter. Sløjt.

3 février 2024

Priserne hævet og portionerne mindre!

Priserne hævet og portionerne mindre!
Det -var- et af de bedste steder for kinesisk dimsum - men kan ikke anbefale det mere. Vi bestilte fx forårsruller til 80 kr og fik 3 små sprøde ruller uden megen fyld - (magen til dem man kan få i buffet restauranter)
De andre dimsum retter som vi sædvanligvis bestiller var i mærkbart mindre størrelse mens prisen var hævet med inflation*2
Betjeningen var dog udemærket.

16 mars 2023

Vi fik Pekind and

Vi fik Pekind and, der skal være en fejlfri klassiker, men den - anden, var tør og uinteressant. Dejligt at der ikke var høj musik. At få et bestillingskort til afkrydsning..... ?

23 février 2023

Dårlig betjening

Fin mad - virkelig dårlig service. Lang ventetid på maden og flere glemte retter, og når vi gjorde opmærksom på hvad vi manglede, blev tjeneren ret ubehøvlet. Jeg ville ud at ryge på grund af den lange ventetid, og sagde det til en af tjenerne, som synes at vi skulle blive indenfor. Hun virkede som at hun troede at vi havde tænkt os at løbe fra regningen.. Meget ubehagelig følelse.. Synd, fordi jeg ville komme tilbage for maden, hvis ikke betjeningen havde været så utrolig dårlig.

30 janvier 2022

Virkelig god oplevelse.

Virkelig god oplevelse.

Autentisk kinesisk, meget sød og venlig personale og vigtigst af alt: virkelig gode og veltilberedte kinesiske specialiteter i en hyggelig atmosfære. Anbefaler!

15 janvier 2022

Bedste kinesiske restaurant i byen

Bedste kinesiske restaurant i byen. Min mand og jeg har boet i Kina i over en længere periode, hvor vi begge skulle lære eleverne engelsk. Her fik vi en rigtig kulturel oplevelse. Vi fik spist traditionelt kinesisk mad og dim sum hver dag.

Vi må nok sige, at Royal Garden er på samme niveau som i Kina. Måske bedre endda :-D

29 novembre 2021

Skal du på en ægte kinesisk restaurant

Skal du på en ægte kinesisk restaurant, hvor dim sum retterne minder meget om retterne fra Hong Kong og sydkina, så er det Royal Garden, du skal besøge.

Jeg tager ofte på denne restaurant med min familie og venner, og vi får altid den samme gode oplevelse, hver gang.

Vi har været på en del dim sum restauranter i København, London, Amsterdam og andre byer i Europa, hvor der er tradition for gode kinesiske restauranter, men her er nok det sted, som vi synes bedst om.

19 octobre 2021

En noget blandet fornøjelse.

En noget blandet fornøjelse.

Vi var 6 personer til en 3-dobbelt fødselsdag og blev placeret i et hjørne lige ved udgangen.

Om dette havde indflydelse på at vi måtte vente næsten 1 time før vi fik mulighed for at bestille drikkevarer og mad, skal ikke kunne siges.

Selvom personalet var flinke (det er til dem, den ene stjerne ud af ellers 0 for resten er givet)

Vi fik bestilt og så gik ventetiden i gang igen.

Maden kom og det bar en lidt sørgelig omgang.

Til Peking anden havde de glemt pandekagerne. Dem ventede vi så på mens anden blev kold.
Den havde ellers fået rigeligt, da den var så skamstegt, af meget af den var uspiselig.

Vi fik en god blanding af andre retter, herunder dim sum. Vi har alle været i både Kina og Hong Kong, samt andre asiatiske lande, så det er måske uartigt at sammenligne niveauet. Men til den pris, burde maden være af lidt højere kvalitet. Det var stort samme kedelige fars i alle retter, der dryppede af bitter fritureolie.
Dog ikke nudlerne. De, der kom var stort set uden fars og vores stegte nudler kom slet ikke.

Vi fik trukket dem fra regningen, hvor anden dog var slået ind 2 gange... Det måtte vi så også vente på at blev rettet:

Der kan ske fejl, både med ventetid, hvor vi måtte vente meget længe på ekstraordrer..ja bare på personalet
Men madens kvalitet er ikke en fejl.
Kvaliteten er simpelthen for lav. Det minder om 70'ernes kinagrill.. Men til helt andre og høje priser.

Det var ikke en god oplevelse

19 octobre 2021

Stadig den bedste kinesiske i kbh

Dette er stadig en af mine bedste oplevelser med kinesiske mad i københavn. I går var jeg på besøg igen og endnu engang er jeg godt tilfreds. Vi fik nogle rigtig gode dim sum anbefalinger og sluttede af med kyllingefødder. Rigtig sjovt og overraskende lækkert :)

18 juin 2021